PDA

View Full Version : мн ми е гадно ;(

unicorn_f
10-25-2008, 16:43
Здравейте знам че това ми е поредната тъпа тема,която пиша за едно момче,не искам съвет искам само да разбера какво мислите...та снощи бях на диско с приятели и там видях момчето което харесвам от няколко години,знам че той не ме харесва ама...та снощи бях супер пияна и просто отидох и му казах че от много време супер мн мн мн го харесвах,но вече не той ме попита само какво значи вече не..ии само го погледнах и си тръгнах...върнах се след час в диското при една фр която щеше да си тръгва,но едно момче от компанията на въпросното момче и казало,че ще я изпрати до тях,но с тях тръгнаха и цялата им компания включително и въпросното момче,но и аз тръгнах с тях.Докато вървяхме,а пътя не е дълъг само един баир..та докато вървяхме момчетата си приказваха,а ние с др момиче си говорехме отстрани.Аз живеех по наблизо до дискотеката и преди да ги оставя да продължат го дръпнах настрани и го попитах дали е разбрал какво му казах тогава и той каза да и нищо другои аз си тръгнах ядосана...и аз не знам какво исках да ми каже ама според мен можеше да каже нещо. еми тва е кажете кво мислите трябваше ли да ми каже нещо? предполагам,че и на него му е станало малко тъпо като съм му казала,че съм го харесвала,а вече не..ама нз та кажете плс :(

momon
10-25-2008, 16:48
Ммм според мен трява да му дадеш ден-два да помисли върху това,което си му казала .. :) ама ако нищо не ти каже ... тъпо ще е от негова страна ! :)

soul1199
10-25-2008, 16:48
e kvo tolkova,ama ne e bilo nyjno da my kazva6 sled,kato ve4e ne go har :lol: taa spored men,e normalno mom4eto da ne ti kaje ni6o,to i az bih reagirala taka,nqkvo y4ydeno i pak,kato ne ti se e izsmql,za6oto na men 6e6e da mi stane sme6no,pak e dobre

Denkova
10-25-2008, 17:05
може би не знае какво иска или не го интересуваш наи-добре утиди пак и го питаи дали и тои има такива чувства както ти 8)

slunchiceto0
10-26-2008, 03:12
Явно му трябва времеда осмисли и симилира това което си му казала...но може би те е разбрал погрешно...че вече не го харесваш,може би трябва да подновите разговора си в трезво състояние и даму обясниш как стоят нешата и вече след това ако няма никакъв интерес се откажи;]

unicorn_f
10-29-2008, 19:46
ЗДравейте пак имам един въпрос за това ще ви разкажа набързо какво стана след обяснението ми горе.Като си тръгвах тогава от диското се разплаках и една фр ме видя и отишла да приказва с него и го попитала какво е станало и той и казал "а тя пияна нз кво говори" и и е казал какво съм му казала.Та днес го видях на даскало и си мислех че ще мога да го извикам и да си поговорим за тогава да му обясня,че наистина не бях в състояние тогава,но думите ми донякъде са верни,но не ми се отдаде възможност на даскало за това му писах преди малко в скайп,че трябва да си поговорим,но се оказа че той бил с компания в тях и пак е пиян.Така писахме си,но не за проблема,а за това че трябва да си говорим като сме трезви иии искам само да ви попитам за една негова реплика какво означава според вас щото аз нещо не чатнах та значи казва ми че петък нямало да бъде пиян и преди това казва да си говорим като сме трвзви,казва че петък нямало да бъде пиян и все пак ето какво ми пише :
[21:49:36] .... каза: zatova ako me vidi6 na diskoto ne govori gluposti koito trq da se kajat v podhodq6toto vreme a ne na takova mqsto kato diskotekata
[21:49:41] ..... каза: i trq da se kajat v o4ite ne po skypa
ее плс кажете щото искам като го видя и като говорим да зн кво говоря ,да не има нещо което не съм разбрала...или ще кажете :"А ТОЙ ПИЯН НЗ КВО ГОВОРИ" :lol:

xxxSnowflakexxx
10-29-2008, 20:01
Ммм според мен трява да му дадеш ден-два да помисли върху това,което си му казала .. :) ама ако нищо не ти каже ... тъпо ще е от негова страна ! :)

xxxSnowflakexxx

xxxSnowflakexxx

xxXroshawkaXxx
10-29-2008, 20:10

;);)

blood_dodo
10-29-2008, 21:11
На по колко години сте? :-o

slunchiceto0
10-30-2008, 03:20
АМи аз мисля че с тфа което ти е казал по скайп ти дава да разбере че е наясно с това за какво искаш да говорите,затова предпочита очи в очи и двамата да поговорите зашото може би и той има нещо към теб явно и той има нешо за казване :)

krisiiiiito
10-30-2008, 05:52
АМи аз мисля че с тфа което ти е казал по скайп ти дава да разбере че е наясно с това за какво искаш да говорите,затова предпочита очи в очи и двамата да поговорите зашото може би и той има нещо към теб явно и той има нешо за казване :)

Metal_kids
10-30-2008, 12:00
Единственото нещо е просто да се видите и лично да се изясните иначе няма как по скайпове и там разните други :?
А и щом иска да говорите значи и той има нещо да ти каже относно ситуацията :)

Успех!!!

unicorn_f
10-30-2008, 13:27
м все повече се съмнявам,че иска да говорим.днес го видях на даскало и ми излезе с оправданието,че закъснява за час и пак не говорихме ииии май усещам че никога няа да говорим :cry: :cry: :cry: :-#

jghgh
10-30-2008, 14:00
ква ти е била работата да му казваш че си го харесвала много, а сега не.. някой ако тръгне да ми разправя такива неща няма да зная кво да му кажа...
дръж се по-балансирано :-o
и така и така си си признала вече, ако имаш чувства към него и ти е гузно че нещо си му станала противна, отиди и му признай че го харесваш, че ти е голяма каша и т.н.

не разбрахзащо ти е било гадно на прибиране? за кво да ти говори момчето? какво може да ти каже? нормално е всичко това..

а според мен още си го харесваш, щом пускаш тема.. но ти си знаеш.
успех

NeverTheSame
10-30-2008, 14:05
ми..може той просто да няма какво да ти каже...все пак се опитай да поговорите

mynichka
10-30-2008, 15:51
мм може би е бил шокиран :P не е очаквал да му кажеш това

unicorn_f
10-30-2008, 17:50
eми и аз нз дали още го харесвам...ама мисля да направя още 2/3 опита да поговорим щото ако той няма кво да ми каже,аз имам...ии ако не стане да си поговорим като хората вече мисля да не се занимавам с него :-s

slunchiceto0
10-31-2008, 03:47
О не ти определено още си го харесваш :) щом си готова да му дадеш шанс още 2-3 пъти...щом го чакаш толкова,но ако искаш да постигнеш нещо бъди по настоятелна!в даскало иди ти при него и му кажи време да говорим,мисля че достатъчно дълго чаках,обясни му как стоят нещата,че изпитваш нещо към него..и нататък всичко вече зависи от неговата реакция,от това какво ще каже той и дали чувствата са взаимни:)
е успех и действай :P

HONDA
10-31-2008, 07:40
Следващия път си прави сметката колко пиеш!
Ти какво си искала да ти каже... Отиваш и му казваш, че много го харесваш, ама вече не... Нормално е да замълчи момчето. Още повече, нали каза, че си знаела, че той няма нищо към теб... Защо тогава изобщо си му казала, след като ти е било ясно, че нищо няма да направиш, освен вероятно да се изложиш? После въпроса ти дали е разбрал е бил отчаян опит тип "Да се върнем на темата, моля те кажи ми нещо по-мило". На "Разбра ли?" е достатъчно да каже "да" или "не". Колкото и да го натискаш, пак няма да се получи. Самия факт, че ти е отговорил толкова кратко, без да задълбочава, е достатъчно показателен.

jghgh
10-31-2008, 11:15
Следващия път си прави сметката колко пиеш!
Ти какво си искала да ти каже... Отиваш и му казваш, че много го харесваш, ама вече не... Нормално е да замълчи момчето. Още повече, нали каза, че си знаела, че той няма нищо към теб... Защо тогава изобщо си му казала, след като ти е било ясно, че нищо няма да направиш, освен вероятно да се изложиш? После въпроса ти дали е разбрал е бил отчаян опит тип "Да се върнем на темата, моля те кажи ми нещо по-мило". На "Разбра ли?" е достатъчно да каже "да" или "не". Колкото и да го натискаш, пак няма да се получи. Самия факт, че ти е отговорил толкова кратко, без да задълбочава, е достатъчно показателен.

Точно това мисля и аз.