View Full Version : Първата любов оставя ли белег за цял живот?
glamouros
10-25-2008, 21:47
:) zdraveite... molq vi kajete mi dali pyrvata lybov pri vs e drama ili prosto vinagi li boli i ostavq beleg za cql jivot... vyzmojno li e pyrvata ti lybov da byde za vinagi :oops: :)
т.7
krem4et0
На теория е възможно.
В живота(на хората) колко от нещата са завинаги, вече е друг въпрос.
gree_girl
10-25-2008, 21:53
Ми в повечето случай от любовта боли. При мен имаше много хубави моменти, но завърши с доста болка ... която отмина естествено. Но сега гледам да си спомням само хубавите моменти, пък и първата любов не е и последната, сама ще се обедиш в това. :)
Miimiinka
10-25-2008, 22:25
Ми в повечето случай от любовта боли. При мен имаше много хубави моменти, но завърши с доста болка ... която отмина естествено. Но сега гледам да си спомням само хубавите моменти, пък и първата любов не е и последната, сама ще се обедиш в това. :)
И при мене беше така.Отнамало хубави моменти после завърши с лош край.Но мина за щастие.Сега си спомням с усмивка.
Глупости са това аз дори не помня.......... значи толкова е била и любов :shock: 8-)
SoAfraid
10-25-2008, 22:43
Разбира се че остава аз още не съм срещал друга любов. Все още си спомням моментите аз и тя, но тя нe... Бих казал при мен още е силна ама опитвам се да забравя изобщо всичко и понякога успявам. Но убеден съм никой не забравя първата си любов :) Просто със времето свикваш да не мислиш за това и си живееш живота :)
И при мене беше така.Отнамало хубави моменти после завърши с лош край.Но мина за щастие.Сега си спомням с усмивка.
+1 ! ;)
:) zdraveite... molq vi kajete mi dali pyrvata lybov pri vs e drama ili prosto vinagi li boli i ostavq beleg za cql jivot... vyzmojno li e pyrvata ti lybov da byde za vinagi :oops: :)
Рядко.
chokolate_girl
10-26-2008, 06:53
при всеки е различно,но рядко да е завинаги...както казват
''Първата любов ръжда не хваща''
само че моята от мн отдавна ръждяса 8-)
pandelka
10-26-2008, 07:02
Ем... рядко съм чувала първата любов да е завинаги ама може..кой знае :Д
krem4et0
10-26-2008, 07:32
Преди настоящия си приятел бях няколко пъти сериозно влюбена и 1 път обичах доста силно 1 момче.....По 1 или друг начин миналото оказва влияние, но с него сякаш животът ми почна отначало.....
mynichka
10-26-2008, 07:39
аз незнам ..все още съм си и предполагам , че още много много много време ще си бъда с първата си любов :)
BlindedAngel
10-26-2008, 07:50
Първата ми любов завърши с мн болка...Но нито е вечна, нито имам белег, нито имам още някакви симпатии към нея.Напротив даже сега ми е противна и я избягвам :)
Различно е...Но като цяло тя винаги се помни...
Ами аз сега съм с втората ми любов,с първата бяхме около 3 години ,и наистина,за винаги си остава спомена,добрите и лошите моменти.Със сегашният сме 2 години вече,и много се обичаме.
varnen4e
10-26-2008, 07:56
Да... Определено.
purvata SILNA lubov se pomni cql jivot.purvata lubov ot detskata gradina ne se pomni.ta po vaprosa-da,pomni se,dali s dobro,dali s lo6o,dali iska6 da si q vurne6 i se stremi6 kum neq,dali puk prosto se pou4ava6 ot gre6kite i produljava6 da jivee6 napred,vinagi se pomni
gabinka_
10-26-2008, 08:12
първите оставят първи за цял живот .. спомена винаги ще ти остане :( ...
kalpazanka
10-26-2008, 08:16
Дам, оставя белег. Особено ако раздялата за пишещия тук е била внезапна и болезнена!
ThePowerOfLove
10-26-2008, 09:32
Да, помни се :) Но не мисля,че оставя кой знае какъв белег...дори раздялата да е била кофти след време минава :)
sextazy_baby
10-26-2008, 09:41
Ако е била истинска се помни,но дали е за цял живот...не знам :)
NaNa_SladuRana
10-26-2008, 09:57
наистина оставя дири,просто знам,усещам го,че и в най-трудните моменти в живота ми този спомен ще ме топли (наред и с други скъпи моменти,във всички аспекти)
:) :(
Cvetito53
10-26-2008, 09:58
bibo каза:
Различно е...Но като цяло тя винаги се помни...
Saglasna sam s teb! :-) :-)
zagrijena
10-26-2008, 10:04
Аз помня първата си любов и едва ли някога ще я забравя. Чак такъв голям белег не ми е оставила,просто се сещам за нея с усмивка :)
Abbie_Broken
10-26-2008, 10:05
Според мен всеки помни първата си любов винаги. Разликата е там, че пре някои първата любов е била споделена и имат повече хубави неща, които да си спомнят. Докато при нас, другите при които е била несподелена рядко можем да се сетим за нещо хубаво от този период. Аз лично помня първата си любов и съжалявам за много неща, но няма занечние. И мисля, че първата любов не може да е вечна, защото няма нищо вечно.
FiRe_LaDy
10-26-2008, 10:30
При мен се оказа болезнена ... имахме и много хубави моменти,но накрая бяха само лоши.И завърши гадно за мен.Сега сме приятели.От време на време ме натъжава,но гледам да си спомням само хубавите неща,които са се случвали.Но определено НЯМА да я забравя...беше нещо ново и хубаво за мен,колкото и да болеше. :-P
soul1199
10-26-2008, 10:57
pri mene be6e nespodelena lubov,ama si ostavam sus spomenite
pinky_shine
10-26-2008, 14:52
т.7
krem4et0
Първата любов може да бъде за винаги.При нас нито е било драма, нито ни е боляло, сега сме си фр :-)
ImmortalForever
10-26-2008, 15:02
Да ти кажа..след първата май друга съм янмала..Не мога да кажа белег че ми остави, ама такава метаморфоза ми дръпна че..Не мога да се позная честно! а беше преди цели две години!! :shock:
На теория е възможно.
В живота(на хората) колко от нещата са завинаги, вече е друг въпрос. + 1
snejana67
10-26-2008, 15:22
:-) първата любов не се забравя :-)
ChoCohoLiC
10-26-2008, 16:06
Остава да..още си го обичам момчето и сега сме си много добри приятели :) и много се радвам :grin:
да .. остава белег .. колкото и да обичаш някой друг винаги ще си спомняш за първата ти любов :-#
glamouros
10-26-2008, 17:03
Ква любов на тази възраст бе деца? Че и истинска хаха.Просто ви сърби яко това е истината.Истинска любов не съществува...
moga da ti poso4a pone 10 pri4ini nagled povyrxnostni za xora koito samo citirat (tyk virizam teb) no v momenta ne mi se spori :) :-)
krisiiiiito
10-26-2008, 17:12
Ква любов на тази възраст бе деца? Че и истинска хаха.Просто ви сърби яко това е истината.Истинска любов не съществува...
защо да няма любов на тази възраст.. точно тази истинска и чиста любов е най-красивата :) ее да .. тогава не сме много зрели и правим доста грешки но споменът остава .. истински,чист и красив :-) няма нищо лошо в това и според мен съществува :) разбира се следват и други прекрасни или може би тъжни любови но споменът от една чисто детинска любов остава завинаги.. какво по-хубаво от това?
иначе ... аз истинска любов не съм имала.. тогава наистина сама си вярвах че съм влюбена до уши .. но сега не остана нито белег нито рана .. а едно голямо безразличие .. и по-добре - не беше споделена :? както и да е.. явно тогава съм била завладяна от чувства които след време сами се махнаха от мен :booooomb:
Първата определено се помни,но както каза Дарла- по-скоро първата истинска.
desi_bonbona
10-26-2008, 18:30
parvata lubov nikoga ne se zabravq, nali vse pak e parva. pak dali e zavinagi- nz. ponqkoga moje i tova da se slu4i :)
Първата любов ,поне за мен , е най-хубавото нещо в любовта което някога ще ми се случи!!!
KimBerLy1912
10-26-2008, 19:31
Естествено че се помни. Кой би го забравил : )
Моята първа любов беше детска,истинска,сладка..отс трани забавна ..и ужасно драматична ..Като латиносериал... Още я помня...интересното е че приключи без аз да се усетя :-D
SunShinePearl
10-26-2008, 19:59
Глупости са това аз дори не помня.......... значи толкова е била и любов
partychild
10-26-2008, 20:05
vinagi shte ima chast ot nego v men... dori i ako se razdelim (nedai si boje ) :)
Whyniser
10-26-2008, 20:31
т.7
krem4et0
За всеки е различно.За някои остава за други не. Но колкото и да са безсърдечни някакъв спомен,болка,радост,щастие, миг остава. И си викаш:"Брех Ма'му това беше моята първа любов и т.н.: . Поне аз така си го представям :oops:
Първата любов жигосва сърцето ни :)
KpucuTo0o92
10-26-2008, 20:39
ами аз съм на мнение че първата любов се помни винаги и добрите и лошите моменти
Naughty_
10-26-2008, 20:39
vinagi shte ima chast ot nego v men... dori i ako se razdelim (nedai si boje ) :)
оо да...оставя определено
Ами аз сега съм с втората ми любов,с първата бяхме около 3 години ,и наистина,за винаги си остава спомена,добрите и лошите моменти.Със сегашният сме 2 години вече,и много се обичаме.
Май си фенка на дългите връзки .. аз не мога да намеря с кой да изживея такава. И за да не спамя мисля че винаги се помни, но е маловажна.
dam ot togava natatuk nqmam doverie na absolutno nikoe mom4e
кофти раота е ..кво се праи
BrokenInnocence
10-27-2008, 15:19
Е, чак пък белези... зависи как е приключила. Помни се, защото е първа... както примерно се помни и първата целувка, първия секс, първото каране на колело, първото абсолютно усмъртяване с алкохол, първия път като са те набили, първия път ти като си набил някой и т.н и т.н Мисълта ми беше, че първите неща общо взето си остават някъде там в паметта ти. Специално първата любов... човека в повечето случаи винаги си има запазено някакво специално място в съзнанието ти.
xxXroshawkaXxx
10-27-2008, 17:57
Ъмм...не разбрах за хлътване и гадже ли става въпрос?Или за истинска любов?Споделена или не?
По темата иначе с моята първа, ИСТИНСКА любов сме заедно и до днес :-) !
glamouros
10-27-2008, 18:24
Ъмм...не разбрах за хлътване и гадже ли става въпрос?Или за истинска любов?Споделена или не?
По темата иначе с моята първа, ИСТИНСКА любов сме заедно и до днес :-) !
Става дума за любов... споделена, истинска, първа, романтична, напълно невинна любов... каквато може да изживеят двама души с напълно ясното съзнание за това което се случва :)
...дано това отговаря :-)
lady_bibi
10-27-2008, 18:25
До известен период остава белези, но след време според мен малко, по-малко изчезват.
Просто винаги се помни първата любов...
sh3_1s_7h3_0n3
10-27-2008, 19:07
Не вярвам в такива ала-бала, че първата любов била завинаги. Това предполагам е мноооооого, мнооооого рядко срещано.
При мен 'първата любов' остави белег, защото за първи път в живота си бях истинска с някого. Така научих много за себе си и за 'хората'. Страдах. Много. Но осъзнах и много 'истини' за света около себе си. ;)
MegabytE
10-27-2008, 19:11
Да, неизбежно е.
.. DeViL mAy CrY ..
10-27-2008, 19:42
да помни се.Все пак е първа,не можах да преодолея моята първа лщбов месеци,а моя позната казва че за 1-2 месеца го е преживяла.Нз,но мисля че се помни винаги.При пурвото ми гадже след като скъсах със първата любов само го сравнявах с бившия.Няма как да не останат спомени
Kisses_P
10-27-2008, 20:07
Да,боли.Поне при мен.И остави белези.Не вярвам някога да го забравя.МИна много време от 1вата любов,но не съм сигурна ако поиска да се върне какво ще направя.Не съм го преодоляла още.Не мога.
ludi4koty
10-27-2008, 20:26
На теория е възможно.
В живота(на хората) колко от нещата са завинаги, вече е друг въпрос.
+1 :oops:
PeopleAlwaysLeave
10-27-2008, 20:31
Ами много зависи как е приключила, но попринцип винаги остава нещо. Лоши, добри моменти, разбити сърца - няма значение какво - остава. При мен първата истинска връзка с първата истинска любов приключи по кофти начин и за двама ни, но въпреки това в мен са запазени и добри спомени. Белегът, който може би цял живот ще нося е разбитото сърце - за първи път ми разбиха сърцето и болката от това едва ли би могла да се забрави някога. Но честно казано повечето спомени са добри :)
draki4ka
10-27-2008, 21:03
да особено ако не несподелена.... :evil: :-k :-k :-k ...TRuE LOvE :smt099
MartiSSima
10-28-2008, 09:06
Ами тогава може да ми е оставила някакви белези ама сега даже не се и сещам за тоя човек, истинската ми любов я открих и ми се изплъзна за много малко...Радвам се че мога да се "похваля" че поне съм я срещала защото има хора на който и това не им се е случвало :-D
cherinka
10-28-2008, 09:51
т.7
krem4et0
Е, спокойно.
В началото след раздялата на всеки му е гадно, тъжно, мрачно, сиво, безразлично.. и все някакви такива лоши чувства, но като мине известен период от време и осъзнаваш колко хубаво ти е било с този човек, на колко много неща те е научил, как ти се е вричал, че те обича, запомняш всички хубави моменти с него, насладата и радостта, която ти е дарявал.. и т.н.
Не знам от какво е продиктувано мнението ми, но първото ми гадже ("първата любов" е силно казано) за мен бе най-хубавото ми изживяване за досегашния ми живот.
Естествено, тогава не бяхме кой знае колко големи, но сега, след 3 години аз не мога да си позволя да кажа лоша дума за него, макар, че той ме прееба, той реши да се разделим и въпреки онези 8 месеца, през които не спирах да мисля за него и търсех начини как да си го върна, да се събереме отново и да бъдем заедно, някак си..... някак си съм му благодарна за това, че беше избрал точно мен.
Просто, генетично доказано е, че хората винаги обръщат много по-голямо внимание на лошите чувства, на несполуките в живота, на разочарованията и си втълпяват в малките главички, че все на тях им се случват гадни неща, все те са преебаните и някакви ей такива простотии. Не казвам, че е грешно, но не е и правилно.
Цаката е да вкарваш и по-малко оптимизъм. 8-)
Pliok0019
10-28-2008, 11:46
Възможно е да е завинаги, но шанса е ужасно малък.
Боли до време, силно е, понеже не си се чуствал/а така никога досега. След време остава спомена. Той остава завинаги. :)
sladka__droga
10-28-2008, 11:52
Много рядко първата любов може да е завинаги ,, но не е невъзможно :-)! .. При мен първото не беше любов ,, * второто беше ии завърши зле .. после пак бяхме заедно .. после пак сичко наопаки .. сега историята се повтаря пак със същото момче :-o ...
juSTkiddy
10-28-2008, 15:56
Чак за цял живот не знам,но за доста дълго време..
т.7
krem4et0
Не знам.
Като си изживея целия живот,
ще ти пиша.
xxXroshawkaXxx
10-28-2008, 17:10
Ами много зависи как е приключила, но попринцип винаги остава нещо. Лоши, добри моменти, разбити сърца - няма значение какво - остава. При мен първата истинска връзка с първата истинска любов приключи по кофти начин и за двама ни, но въпреки това в мен са запазени и добри спомени. Белегът, който може би цял живот ще нося е разбитото сърце - за първи път ми разбиха сърцето и болката от това едва ли би могла да се забрави някога. Но честно казано повечето спомени са добри :)
Напълно съгласна съм с теб!Но сегашната ми любов...ще остане завинаги в сърцето ми, защото със спомени не се живее!!!
http://i.yoosms.com/i/uploaded/anim/1115661658106.gif
Jumbie483
10-29-2008, 15:14
Аз в момента изживявам моята първа любов :-) От три години сме заедно и не мога да си представя живота без него :oops: Ако нещо стане и се разделим съм сигурна, че винаги ще помня тази първа любов...
Първа е, защото само към него чувствам обич. На някои им изглежда смешно, но всички други с които съм била и ''обичала'' не могат да се сравнят взети заедно със сегашният човек и чувствата ми към него. ;)
cappy123
10-29-2008, 21:42
Първата ми любов още ми е в главата ,но не и в сърцето !!!
Старата любов, ръжда не хваща !!! :-D
donkihot
10-30-2008, 04:57
liubov?? znam li kakvo e? vseki pat e vse po-silno i po-silno,zatova mislq,che prosto dokato ne porasna dostaty4no i ne syzdam semeistvo nqma da znam koq mi e bila istinskata parva liubov..beleg? ako ne go pozvolish nqma kak da ostavi
gLoRiOuS_aNGeL
10-30-2008, 11:48
Мхм...Според мен всичко си остава завинаги в спомените-първо,второ,трето,няма значение!Поне при мене е така...Може би съм прекалено сантиментална... :-D
kiss me baby
10-30-2008, 15:43
Първата любов не е и последна...такава любов само по филмите можем да видим.Вече времената са толкова различни,че са малко хората които са с теб от любов...Въпреки това първата любов се помни дълго.С първото ми гадже все още сме приятели и много го уважавам.Много печено момче е ;]