View Full Version : МОми4ета как беше секса ви с мъже с малки..ако сте били с та
mmmeeennn
10-25-2008, 22:30
Е кажете как беше секса , ако сте били с мом4ета с по-малки пишки..
Ами тъпо ми беше....все едно се търка в мен,а не го вкарва... :?
:-o Е че ти пък кво искаш?Да дойде негро с 1 метар франзела и кат си мушне главата,ти да си на 7мото небе...
Armani_P
10-26-2008, 08:53
^ Просто не знае какво иска.
Ами не беше приятно. Нищо не устетих...както каза sexita все едно се търка в мен. :-o
pandelka
10-26-2008, 09:00
Не беше едно от най-хубавите ми преживявания!
scanadal
10-26-2008, 09:09
Не останах впечатлена 8)
И не е вярно,че рамерат нямал значение :D
Bellatrix
10-26-2008, 09:19
Аз пък предпочитам къс и дебел пред дълъг, ама тънък. Тъй че и 10 сантиметра би ми стигнало, ако дебелината компенсира... :oops:
:-o Е че ти пък кво искаш?Да дойде негро с 1 метар франзела и кат си мушне главата,ти да си на 7мото небе...
комплексира ли се..
Sorry...
Не искам прекалено голям,нито прекалено малък...
Нормален ми е добре ;)
snejana67
10-26-2008, 10:25
:-P малък ама работен :grin: :-P
няма начин,мацка... :?
Оййй как ги обичам ей такива
като вас
(големо пишко любителки :) )
BurningDesire
10-26-2008, 10:40
Отвратителен. Не преувеличавам. И не беше само размера причината, а една от причините, ама пак си беше отвратителен.
varnen4e
10-26-2008, 10:42
Напротив- има!
krem4et0
10-26-2008, 11:40
Момичета, за микро пенис ли става дума, или за пенис 12-13 см.......Защото аз като гледам колко от пениса на приятеля ми не влиза, а аз имам чувството, че ме запълва до гърлото.......
Честно казано не съм го и виждала, за да кажа колко сантиметра е. Станна спонтанно с дрехите и само го усетих по пипане и не го усетих по "проникване". Беше тънък и малък...Микро пениса до колко сантиметра се води, че е?
Ch0c0la73
10-26-2008, 12:15
...Микро пениса до колко сантиметра се води, че е? :D :D това беше грубо :D :D :D
Напротив- има!
Как па ша има!
И аз така виках преди да бъда с такова момче...супер неудобно ми стана,защото той се притесни,а аз въобще не усещах нищо и ми беше супер тъпо!
...не мога да обясня,но беше глупаво,защото аз определям секса като начин за доставяне на удоволствие...а какво да правя,ако той не може да ми достави удоволствие...
В момента в който погледнах към пениса му,разбрах,че с това момче не мога да имам връзка,колкото и гадно да звучи....
И от тогава не пожелах да го видя пак...дори не приемам,че съм била с него някога... Беше пълен провал!
Такъв е живота...
BurningDesire
10-26-2008, 12:54
Микро пениса до колко сантиметра се води, че е?
Ами щом е микро - най-много до 6-7 см... (така си го обяснявам де, наистина някой ако знае точни цифри, да казва)
е къде подяволите тоз мъж с 6 см пенис. Може да има де ама по хубаво да използва само езиче и пръстче вместо да се мъчи :?
Амии :-o добре нека да кажем между 6 и 10 см да е бил...
Аз напълно разбирам сексита, тя не го казва, за да се гаври с някого, но просто както всички знаем ако не върви секса в една връзка значи тя няма бъдеще.
BurningDesire
10-26-2008, 18:10
Ето за микропениса:
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=gay&Number=1941345740&page=0&view=collapsed&sb=5
и снимка
http://www.paradizo-sex.com/malepages/penisdebate/images/tiny_penis.jpg
комплексира ли се..
Sorry...
Нормален ми е добре ;)
Не не съм се комплексирал .Просто те питам.Щото вие момичетата наистина незнаете кво искате.И зависи,ако знае момчето техники ала бала дори да му е малак калибър пак ще ти е гот.
krem4et0
10-26-2008, 18:36
Значи между 5 и 10 си е малък пенис.........а микропенисът мен ако питате е голям клитор. щом има жени с по 12 см клитор........Сексита, а при теб колко беше?
Не знам колко беше,но 100 % нямаше 10 см...
Беше ужасно миниатюрен...за това казах че само се търкаше в мен,а не влизаше... :( Е...малко по-голям от този на снимката...но все пак...изглеждаше...супер малък на фона на тялото му...а да не говорим на фона на момчетата с които съм била...
Тва....друг въпрос!
И не съм съгласна,че с този израстък можеш да нарпавиш каквато и да е техника както казва jad3d.
Най-малкото,че той се вади постоянно на каквато и да е поза..
И не ми ставнявайте пръсти с пениси...защото пениса не се пречупва!
Kalito91
10-26-2008, 20:02
аз пък не съм имала приятел с малка патка :grin: :P
Не знам колко беше,но 100 % нямаше 10 см...
Беше ужасно миниатюрен...за това казах че само се търкаше в мен,а не влизаше... :( Е...малко по-голям от този на снимката...но все пак...изглеждаше...супер малък на фона на тялото му...а да не говорим на фона на момчетата с които съм била...
Тва....друг въпрос!
И не съм съгласна,че с този израстък можеш да нарпавиш каквато и да е техника както казва jad3d.
Най-малкото,че той се вади постоянно на каквато и да е поза..
И не ми ставнявайте пръсти с пениси...защото пениса не се пречупва!
:razz: :razz: Не знам защо, но ми стана адски смешно докато ти чета отговора :razz: като в някъв филм :-D :-D
По темата : да, наистина се вади и хлъзга..дори не става твърд като хората.
_princess_
10-26-2008, 21:31
А на това нещо презерватив със стандартен размер не може да си постави, нали :-o или има специални ?
Niakoitam
10-27-2008, 09:59
Не знам какво имате предвид под малък пенис,но нали знаете приказката:"На една жена са и нужни 9 см,осталото си е чиста лакомия".И да се напъва и да се мори повече от 9см не може да влезне.Толкова е дълбоко влагащите на една средно статистическа жена. :-D
Аз няма какво да се оплаквам моя си е нормален и си има и допълнителен бонус в нужните сантиметри (минути за самореклама :D )
Значи между 5 и 10 си е малък пенис.........а микропенисът мен ако питате е голям клитор. щом има жени с по 12 см клитор........Сексита, а при теб колко беше?
Ти не знаеш ли теорията че пенисът е видоизменен клитор,а тестиситте са видоизменена вагина? :)Обратното пак важи.
комплексира ли се..
Sorry...
Нормален ми е добре ;)
Не не съм се комплексирал .Просто те питам.Щото вие момичетата наистина незнаете кво искате.И зависи,ако знае момчето техники ала бала дори да му е малак калибър пак ще ти е гот.
Мисли си ти за техники...каквото и да знаеш....баси комплексарите сте, хаха.Кой ви лъже, че няма значение колко см имаш?..И някое момиче като каже, че иска или и харесва с по-голям я обиждате...ма на тях им се ебе, не ги сърби...
krem4et0
10-27-2008, 13:00
Влагалището е 7-8 см, но в спокойно състояние. Във възбудено може да се увеличи до 3 пъти!!! И да, знам, че пенисът е видоизменен клитор. Както й, че клиторът е по-голям от пениса, но огромна част от него е скрита....
За първи път чувам за микропенис и виждам на снимка. Горките хора наистина са обречени. :/ Аз си мисля че размерът няма значение, но ако е микро определено ще има :/ Аз викам минимум 8 да има мъжлето, ама не знам, нямам много опит с мъже нито с пениси.
Bellatrix
10-27-2008, 13:22
Леле тва с микро-пениса ме сдуха. :( Като го видях мъжа на тая снимка първата ми мисъл беше: Holly shit!!! :shock: :shock: :shock: То с такъв размер изобщо възможно ли е да ебе!!?? Аз мисля, че от 10 сантиметра нагоре стига. 8)
Niakoitam
10-27-2008, 13:55
Влагалището е 7-8 см, но в спокойно състояние. Във възбудено може да се увеличи до 3 пъти!!! И да, знам, че пенисът е видоизменен клитор. Както й, че клиторът е по-голям от пениса, но огромна част от него е скрита....
3x7-8=21-24 см.
Леле аз започнах да се комплексирам вече. :D
Ааааа лошо ми стана,няма изобщо да се разберем така с момичетата.
Аз отивам да се скрия някъде и да търся начин да го увеличавам. :lol:
krem4et0
10-27-2008, 15:01
До3 пъти. Моето влагалище е 6 см......поне така ми казаха де...
KadifWerewolf
10-27-2008, 15:26
Мм.. т'ва е кофти за момчетата с малък приятел..
Средно си е наи-добре :grin:
Бтв преди време четох за някакъв дето пениса му е само главичка (дори и във възбудено състояние) космите били по-дълги.. но е нямал проблем със задоволяването .. дали е излъгал? :-o
Attila_The_Hun
10-27-2008, 15:41
Айде сега! Тия "микропениси" са изключения. Повечето мъже имат 15+. От там е тръгнал лафа, че размера няма значение, защото и 14 да ти е, като знаеш как, можеш много по добре да задоволиш една жена от някой идиот с голяма патка... :-o
5 000 000 лева сметка и 5см пенис или 50 стинки в джоба и 50 санта пенис айде момичета малка анкета специално за вас <3
Mbp3eJlaH
10-27-2008, 17:18
5 000 000 лева сметка и 5см пенис или 50 стинки в джоба и 50 санта пенис айде момичета малка анкета специално за вас <3
pi4 6e me ubie6
mn gi hrani6 tiq momi4eta 8-)
Naughty_
10-28-2008, 19:15
:shock:
Armani_P
10-28-2008, 19:23
Не се съмнявай,отговора ще е 5см пенис + някой друг любовник с 50санта
jambo_bs
10-28-2008, 19:23
Оййй как ги обичам ей такива
като вас
(големо пишко любителки :) )
:grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :D :D :D
silvermoon
10-28-2008, 19:36
хахахаха :razz: :razz: :razz: темата радва аз пък да ти кажа правих секс с едно момиче което искаше да я лижа... и като почнах(фкарах си езичето и..) тя викаше като луда.. таи че.. езика ми не е 20 сантиметров :razz: :razz: :D :D :D а пишката ми е 15 см и съм на 15 (мисля че е нормално) вие кажете !!
BringYourOwnBeer
10-28-2008, 19:45
az bih kazal tui - na kolkoto godini si tolkoz ti e golqm
1-5 nqma razvitie okolo 3-4 sm :D :D :D :D
5-25 zakona vaji tuka :lol: :lol:
sledva period ot okolo 40-50 godini sled koeto imash samo raztopena svesht :D:D:D:D:D:D:D:D
тва са мой разсъждения, всеки който не влиза в графата ми (както аз) е с по голям от нормалното
а и и от графата ще разберете едно - еби се докат си млад, после си го ври отзад ....
Naughty_
10-28-2008, 19:50
еби се докат си млад, после си го ври отзад ....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
iwhswgrs
10-28-2008, 20:33
аз с мойте 13см много ли съм зле????
mmmeeennn
10-28-2008, 21:06
аз с мойте 13см много ли съм зле????
Зависи на колко си..
И Моя е 13 хауаха :D Ма му се кефяя :D :D
iwhswgrs
10-29-2008, 06:35
на 16 съм...
E zna4i da ne se pritesnqvam (na 17 sam i sam s 16cm KYR)
STIGA MII :P
DevilWish
10-29-2008, 07:11
Аз пък предпочитам къс и дебел пред дълъг, ама тънък. Тъй че и 10 сантиметра би ми стигнало, ако дебелината компенсира... :oops:
Съгласна съм ;)
NIkoga ne sum im gi merila...ama ot vinagi sum ostavala dovolna :D :grin:
добре де моя е 18см- дебелина и 17см- дължина добре ли е? :-o
HardcoreSyndrome
10-30-2008, 16:17
Не ме бъркат сантиметрите.
Беше страхотно, защото беше и опитен. Пък и 10ина години по-голям от мен. Такива движения не бях виждала (а повярвайте ми - имам опит).. Пък за анален беше супер - не боли, ама ти е такъв кеф.. Не мога да се оплача, макар че първия път като го видях и се опулих :)
sofiiskiq_bos
10-31-2008, 07:03
моя си расте паралелно с годините ми! на 19 съм! да видим до кога ще е така! :-)
оплаквания съм нямал от момичета, по-скоро 'желая те отново'. за мен пък има значние размера на млекоцистерните!
Soichiro
10-31-2008, 07:30
Съгласна съм ;)
E tva puk e nai-gadnata kombinaciq - hem da boli, hem da ne stiga. Penisa trqbva da e: maluk, kriv i igriv
CrazyBear
10-31-2008, 14:22
Еми била сам с момче с малък пенис и не бях очарована беше му около 13-14см и честно нищо не усещах-беше ми тъпо и на 20тата мин му станах от пишленцето и повече не го и потърсих тоя човек....Просто свикнеш ли си на повече - както си бях свикнала, преди тоя бях 1год с момче с 18см , не ти е яко после с някой с дооста по малко...
Сексита е адски права квито и техники да прилагаш малкото си е малко.....
Малка пишка според мойте разбирания е пишка под 17см за дължина и под 14см за обиколка.
Сегашния ми приятел е 19см-дължина и обиколка 15,5 см....мн си свикнах с него, а ако се разделиме нз....мъка.... :-o
И някои беше казал че 9см са достатачни :-D хаха-вагината на жената е с дължина 8-9см в спокоино състояние матката се издърпва и могат да влязат мн мн повече от 9см....
както на мъжете пенисите ви се увеличават при възбуда , така и на нас вагините...
Е...стига бе...
Аз бях с един 18 см и много ме болеше.. Аз съм си плитка и не ми трябва много голям.
Всъщност...никога не съм мерила к*ра на гаджетата ми,ама горе долу мога да кажа...
За мен идеалния е 15-16..17... мисля,че повечето които са ми доставяли много голямо удоволствие са влизали в тая норма...
За по-малки не знам,а и за дебелина не знам...и тънки и дебели...и криви и прави :D
Много са...все пак...по-добел ми харесва повече..но само да кажа,че лятото на морето имах едно гадже което имаше много голям и адски дебел...като БУЦА беше...ебаси :D
Едвам си слагаше презерватив...и адски...ама адски много ме болеше...
Нямаше такава болка...
няма определение малак ... на момичетата им е нужен само 7 сантиметра от органа зада се задоволят то малак малак ама по малко от 10 санта невервам да има то ако има нема да прави секс от срам :Д такаче не се правете било ужасно хаухуахуа вие маи наистина искате някои негър да ви разцепи сливата та да се наситите :Д ненаситни :-x :D :D :D
Е...стига бе...
Аз бях с един 18 см и много ме болеше.. Аз съм си плитка и не ми трябва много голям.
Всъщност...никога не съм мерила к*ра на гаджетата ми,ама горе долу мога да кажа...
За мен идеалния е 15-16..17... мисля,че повечето които са ми доставяли много голямо удоволствие са влизали в тая норма...
За по-малки не знам,а и за дебелина не знам...и тънки и дебели...и криви и прави :D
Много са...все пак...по-добел ми харесва повече..но само да кажа,че лятото на морето имах едно гадже което имаше много голям и адски дебел...като БУЦА беше...ебаси :D
Нямаше такава болка...
Еее значи да не се притеснявам... Щото като кажете малък 13 сантиметра, а 15 см е добре... За какво иде реч? 2 см не може да са от толкова голямо значение. И да ти кажа като си плитка просто твоят приятел да не натиска много... Иначе ако е дебел, няма начин да не боли, но тогава си тясна, а не плитка. Защото моят като е близо 20 см и не бих казал че е никак тънък, какво - да правя секс с буркан ли? :-D
Еми била сам с момче с малък пенис и не бях очарована беше му около 13-14см и честно нищо не усещах-беше ми тъпо и на 20тата мин му станах от пишленцето и повече не го и потърсих тоя човек....Просто свикнеш ли си на повече - както си бях свикнала, преди тоя бях 1год с момче с 18см , не ти е яко после с някой с дооста по малко...
Малка пишка според мойте разбирания е пишка под 17см за дължина и под 14см за обиколка.
Сегашния ми приятел е 19см-дължина и обиколка 15,5 см....мн си свикнах с него, а ако се разделиме нз....мъка.... :-o
И някои беше казал че 9см са достатачни :-D хаха-вагината на жената е с дължина 8-9см в спокоино състояние матката се издърпва и могат да влязат мн мн повече от 9см....
както на мъжете пенисите ви се увеличават при възбуда , така и на нас вагините...
извиняваи на колко години си ?! ти ме закопа под 17 санта бил малак маи по правилно е над 17 см да е голям ... под 13-14 малак за теб НОРМАЛЕН явно няма :Д
Е...стига бе...
Нямаше такава болка...
Еее значи да не се притеснявам... Щото като кажете малък 13 сантиметра, а 15 см е добре... За какво иде реч? 2 см не може да са от толкова голямо значение. И да ти кажа като си плитка просто твоят приятел да не натиска много... Иначе ако е дебел, няма начин да не боли, но тогава си тясна, а не плитка. Защото моят като е близо 20 см и не бих казал че е никак тънък, какво - да правя секс с буркан ли? :-D
Eeee ти се изстреля с тези 20 см :D
Иначе...знам аз какво да правя като съм плитка ;)
Ако не вярваш няма да може да видиш :-P Ама явно не ми разбра въпроса. Както и да е :)
Но виж, аз наистина не съм тука да се хваля или нещо такова. Ако някой приема това като хвалба то си е негова работа. Заради някакво си тъпо схващане,че като човек има 18+ см инструмент е голяма работа... Ами ако ида на интервю за работа няма да искат да си смъкна гащите преди това, нали? Тей че който не вярва или пък му е мн смешно, нека си се подиграва, то си е негова работа. Ама не смятам, че е много важно дали е 15,16,17,18 или колкото и да е, а кой стои зад тоя размер!
не че е невъзможно да си задоволена с така наречения "малък"... по-важно е на кой е и дали може да го използва... е верно,че мужете с по-малки членове трябва да се позипотят повечко..ама Божа работа сега кво да направим... Може да прилага и други техники ,за да задоволи половинката :smt023
Внимание, деца!
Пенисът НЕ се мери от върха на пръстите на краката! :D
П.С - Вагината ти като е 9см с колко се увеличава?! С 10 см ли, че да побере 19 см? :D И къде отива в белите дробове? :D :D :D
iwhswgrs
11-09-2008, 18:00
Ами не беше приятно. Нищо не устетих...както каза sexita все едно се търка в мен. :-o
добре де колко му беше горе-доло?
добре де колко му беше горе-доло?
Абе пич ти кфо се комплексираш от тия тука! Те половината за чеп за зеле не стават...
Тая CrazyBear няма реална представа!Те половината са така, да вземат
по една линия с hottie и да видят, че тия сантиметри които ги казват са разстоянието от лакътя им до китката им!
Така че не ти трябва да искаш съвети от тия....
http://lisanka-pisanka.piczo.com/4rdlisence2008?cr=4&linkvar=000044# - Ето ти я тай CrazyBear да я видиш дали трябва да се комплексираш от нея...
То май излиза, че хубавите момичета не са толкова претенциозни колкото тия грозните!А то като се замислиш има логика в това... :-o
Wrathchild
11-10-2008, 07:47
Хахахаха, айде бе, тука някои обаче се изказаха. Как пък всеки е с около 20 санта, а на мацките гаджетата им са с около същия размер. Ама ако се изправиш срещу действителността , то тя е с ето такъв размер [---------------------------]
Представям си само .....
-Момичето : АРЕ Е КОГА ЩЕ ЗАПОЧВАШ
-Момчето : АМ АЗ ВЕЧЕ СВЪРШИХ Е
-Момичето :Е КОГА Е ДЕБА ? :-x