Влез

View Full Version : Всичко се връща .. ;(

Insatiable
10-26-2008, 06:18
Колкото и да не му се вярва на някой.. това е самата истина! Не искам да се оплаквам и т.н. просто искам да споделя, защото ми е наистина много ама много тежко :( Луда съм по него и бих направила дори невъзможното за да сме заедно, но уви... Той нямал чувства и цитирам "не сме били един за друг". Ужасно е за мен, но факт, не мога насила да го задържа при мен. И естествено сигурно ми се връща за преди дето аз зарязвах момчетата и буквално се подигравах с чувствата им ... е всеки си намира майстора са казали хората и аз си намерих моя. За първи път да съм толкова хлътнала и да ме зарежат... адски гадно :( Знам, че живота нито почва и нито свършва с него, но имайте си едно на ум винаги когато се подигравате с чувствата на някое момче или момиче! :)

BaiToq
10-26-2008, 06:28
Глупости.
По тази логика трябваше да
си цял живот с първото момче,
за да не му разбиеш сърцето.

koalka
10-26-2008, 06:36
Не мисля, че всичко на този свят се връща, ама почти всеки е възможно да се влюби и не всеки има късмета любовта да е споделена...
Просто трябва да се замисляш за хората, които зарязваш, че ги боли и да не постъпваш с тях, както не искаш да постъпват с теб.Говоря за случаи, ако си ги късала нарочно, наранявала си ги и не ти е пукало.Иначе не можеш да си вечно с тия момчета.

pandelka
10-26-2008, 08:21
Бъди сигурна,не всичко се връща..живеем само с мисълта че може да му се върне но не винаги става!

mechtaq_za_teb
10-26-2008, 08:24
И аз съм на това мнение. Всичко се връща!
Само че вече спря да ми пука.

bibo
10-26-2008, 08:29
90% от връзките свършват кофти,защото единия много обича дръгия,а той/тя не е много наясно дали има същите чувства...ама решава да се прежали... ...и така минават ден,два,седмица,месец и изведнъж тоя,дето не е наясно със чувствата си решава,че не може да продължава тоя фарс и слага край на всичко по най-гадния начин,без въобще да се съобразява с другия отсреща...

Ако и двамата са се обичали истински ще направят всичко възможно да запазят връзката си... 8)

lonely_girl92
10-26-2008, 08:32
И аз мисля,че всичко се връща ... рано или късно когато най-малко очакваш ти се връща.

HONDA
10-26-2008, 08:43
Мда, връща се. Абсолютно всичко, лошите и хубавите неща. Така е... един бекраен кръговрат...

mynichka
10-26-2008, 08:50
не всичко се връща :P

jghgh
10-26-2008, 09:00
Връща се, но обикновено доста късно. :)

Ai4ka
10-26-2008, 15:23
А не, недей да разсъждаваш така .. :)

JelqznaDevica
10-26-2008, 15:48
"Не причинявай на човек това,което на теб не искаш да ти причинят.."
Вярно,че трябва да си имаме едно на ум.Едва ли ти се връща..може би не сте един за друг и така е трябвало да стане..сега ти е тежко но след време ще се примириш :) ще стрещнеш друг и ще бъдеш щастлива.