Влез

View Full Version : Na ZaDna....

didenceto_baby
10-26-2008, 10:43
S priqtela mi nai mnogo obi4ame zadnata poza ( ne analno ) No ponqkoga kogato mi go vkarva i me boli.. nz ne6to vytre6no e vse edno 6te se prysne vytre ne6to :-k :-k :-k obojavam q tazi poza no ot kakvo li moje da me boli :( nqkoi izpitval li e takva bolka ??? :neutral: :neutral:

varnen4e
10-26-2008, 10:45
Аз не съм.. иначе и аз я обожавам тази поза.

LovelyGirl
10-26-2008, 11:00
Да и мен ме боли понякога при тази поза.
Това е,защото проникването е доста по-дълбоко.

Аз понякога имам чувството,че до корема ми стига :-D

Denkova
10-26-2008, 12:03
и мене ме е боляло но няма страшно може да се протрива за момент и за това пук и може да е защото влиза дълбоко не се притесняваи :P

didenceto_baby
10-26-2008, 12:30
Да ти направи една шпатулка/федерка/ преди това да се овлажниш яко и няма да те боли.Oсвен това и ще се отпуснеш.Поне аз правя така и за сега момичетата с които съм бил не са имали такъв проблем /точно с тая поза/
tuk pyk izob6to ne stava duma za navlajnqvane .... s tova problemi nqmam 8-)

sexita
10-26-2008, 12:45
Боли,защото се забива в маточната шийка...и аз се чудя дали не е нещо вредно така...но и мен ме боли,въпреки,че позата ми е любима.
И все пак първите тласъци боли...но после малко по малко се отпускам и спира ;)

bqsna_teenagerka
10-26-2008, 12:51
:-o И според мен е заради дълокото проникване..просто в моментите,в които те боли приятелят ти ще бъде по нежен :)

olii
10-26-2008, 13:11
Боли,защото се забива в маточната шийка...и аз се чудя дали не е нещо вредно така...но и мен ме боли,въпреки,че позата ми е любима.
И все пак първите тласъци боли...но после малко по малко се отпускам и спира ;)
Чувала съм, че е вредно, защото може да се образува раничка на шийката.
По темата - да, случвало ми се е.

hottie
10-26-2008, 13:33
Да - понякога и мен ме боли малко, но сменям позата и после като почнем пак няма проблем.

А раничка на шийката на матката може единствено да се появи при наличието на човешки папилома вирус ;)

TheBlackStranger
10-26-2008, 14:50
И какво толкова ви харесва в тази поза немога да разбера ? от всички момичета който познавам (а те са доста) само 10-15 не им допада тази поза. WTF ?

CuteBaby
10-26-2008, 15:07
И на мен това ми е любимата поза,но отначалото и мен ме боли..защото влиза дълбоко ;)

hottie
10-26-2008, 15:24
И какво толкова ви харесва в тази поза немога да разбера ? от всички момичета който познавам (а те са доста) само 10-15 не им допада тази поза. WTF ?

Усещането е различно...първо самата стимулация..второ чувството, че той те притежава и е много диво.
Възбужда ме и мистлта - аз съм негова и може да прави с мен каквото си поиска

DevilWish
10-26-2008, 15:31

Усещането е различно...първо самата стимулация..второ чувството, че той те притежава и е много диво.
Възбужда ме и мистлта - аз съм негова и може да прави с мен каквото си поиска
И аз съм така =) Обожавам я тази поза =)
Иначе не се е случвало да ме боли ,обаче не почваме с тази поза ;)

Rofl4e
10-26-2008, 16:35
Мен също ме боли на тази поза и за тва.. я мразя :D

Xrisenceto
10-26-2008, 16:49
ми като го вкара целия надалбоко как няма да боли :-| като гледам на всички ни се е случвало 8-)

pampers
10-26-2008, 17:18
дам в началото и мен ме боли обаче след 2-3 вкарване.. :D

Naughty_
10-26-2008, 20:12
като е достатъчно влажно, всичко е приказно 8-)

айде и аз влизам в клуба на любителките на задна :D :D :D

м/у другото от време на време и мен ме боли :(

Misha91
10-26-2008, 20:36
И аз съм в тоя клуб....Наистина си боли понякога ,но и аз мисял ,че това е заради дълбокото проникване...

MoHuTo
10-26-2008, 21:39
И на мен тази поза ми е любима, само че и мен понякога ме боли :?

olii
10-27-2008, 06:57
Да - понякога и мен ме боли малко, но сменям позата и после като почнем пак няма проблем.

А раничка на шийката на матката може единствено да се появи при наличието на човешки папилома вирус ;)
Папилома вирус не е ли причинител само на рак на шийката на матката ? :neutral:

darla
10-27-2008, 08:38
:-o И според мен е заради дълокото проникване..просто в моментите,в които те боли приятелят ти ще бъде по нежен :)
+1

TheBlackStranger
10-27-2008, 11:51

Възбужда ме и мистлта - аз съм негова и може да прави с мен каквото си поискаЗначи това било :D

Pliok0019
10-27-2008, 12:10
На мен също позата май ми е любима. Така се чувствам най-комфортно. Иначе мен отначалото почти във всички пози ме боли... :D

hottie
10-27-2008, 12:22

Папилома вирус не е ли причинител само на рак на шийката на матката ? :neutral:

Ами то е общо взето едно и също :) раничката е възпалението. Рака е последната фаза на възпалението.. Раничката на шийката на матката може да се премахне чрез лазер/конизация. Рака вече си е фатално. Затова се правят прегледи, за да не се изпуска момента. Ако се хване навреме няма опасност за животеца ти ;)