View Full Version : heLp!
sexy_amotions
10-26-2008, 17:28
zdraveite...! Imam pritesneniq i bih iskala da mi pomognete pone malko...! Znachi trqabvashe da mi doide tozi mesec predi 20-sti,a az na 23-ti pravih sex i vse oshte ne mi e doshlo...! Sled koeto na sledvashtiq den (demek na 24-ti) si napravih test za vseki slu4ei i ot4ete 4e e otricatelen...Spored vas,moje da mi ima neshty...?smisyl...da ne sym bremenna ili ddz spodelete mneniq molq vi !!!!!!!! :o :shock:
mini_brutal_barbie е направила такава тема погледни нея! 8)
ChoCohoLiC
10-26-2008, 17:32
А попринцип закъснява ли ти? :-o
оо да и от колко време имаш цикъл може още да не ти се е регулирал ако е от скоро е норомално да ти закаснее или дори да не ти доиде
manchester_united
10-26-2008, 17:35
Ами щом си направила теста на следващия ден, може и да не е вярен, защото по принцип тестовете за бременност се првят 72 часа след акта.
anonimnaa
10-26-2008, 17:43
Ами щом си направила теста на следващия ден, може и да не е вярен, защото по принцип тестовете за бременност се првят 72 часа след акта.
Дори и на седмия ден след акта за по голяма точност.
sexy_amotions
10-26-2008, 18:07
mm az se symnqvam da ima neshty...poneje priqtelq mi kaza,4e nqma nishty,smisyl nito se e iztyrval nito nishty...! No za vseki slu4ei si pravq testa...! A po princip shtom testa se pravi sled 72 4asa sled poloviq akt,i ako se okaje polojitelen,kkvo moje da se napravi ...Po princip negovorq,ne konkretno za sebe si
sexy_amotions
10-26-2008, 18:17
ee osven abort ...razbira se...!
manchester_united
10-26-2008, 18:18
Какво може да се направи ... ? Отиваш при приятеля си и казваш "Честито, ще ставаш татко!"
Базикам се естествено. Ами предполагам, че трябва да идеш на генеколог, понеже не винаги тестовете за бременност показват истината. На мен не ми се е налагало, но предполагам че така се прави.
chokolate_girl
10-26-2008, 18:21
Или ставаш майка или аборта е решението,но води до огромни психически травми,ако ти дам 1 сайт за аборта да гледаш едни клипове направо може да се разплачеш.защото чрез аборт убиваш 1 живот.НЯма да те разтройвам,но на колко си ?
Или първият ден от закъснението.. :) нищо ти няма след 2-3 дена си направи още един за да си спокойна...ако не ти е дощло до тогава :)