PDA

View Full Version : Щo e то любов?

MagnetiC
10-27-2008, 12:16
Ходя с гаджето си от 2 години и няколко месеца. Напоследък и аз и той се усещаме, че вече няма какво толкова да си кажем (виждаме се вс ден, а и сме от 1н клас) и че правим повечето неща по навик :/
Какво според вас е любовта? Това, което дават по филмите?(не го ли пресилват?) Или може би привързаност, доверие, сексуално привличане и пр.? Как мислите? Защото имам нуждата да сравня моите с чуждите чувства и да видя дали пък не се залъгвам и дали съществува любовта, показана ни по филмите?

roltirirang
10-27-2008, 12:25
Любовта както и всяко нещо според мен е нещо средно,в него винаги има реалност и илюзия.Чела ли си Фройд и неговата теория?А учила ли си за "Аз-Образ"...точно това са го казали хората преди година.Само не разбрах темата е пусната за теб или за мнението на другите?!
А относно твоя приятел не знам кой клас си ама аз НИКОГА не бих сехванала с някой от моя клас това е най-голямата грешка,която можеш да допуснеш.Тъйкато вече някой хора са я допуснали развеселете обстановката.Променете нещата...ако ли не време е за раздяла... :-P

MagnetiC
10-27-2008, 12:40
В темата просто споделям причината за да пусна темата.Иначе ме интересува чуждото мнение. Как другите чувстват любовта?
Ами 12 клас съм :) и аз мислех, че ще е огромна грешка да тръгна с него.. затова и два месеца се чудех дали трябва, но накрая си казах майната му..може пък той да е човекът.

BlindedAngel
10-27-2008, 13:44
О любов любов ти париш кат картоф 8)

Bellatrix
10-27-2008, 13:53
Не знам дали отговорът ми ще има тежест, защото не съм имала толкова дълга връзка. В момента карам най-дългата ми досега-половин година. И все пак - теми за разговор винаги има. Най-малкото имате си хобита нали? И любими книги, филми... Абсолютно винаги има за какво да се подхване разговор. За нещата, които ви заобикалят, за нещо интересно, което се е случило, за някоя книжка и нещо в нея, което ви се е сторило интересно, интригуващо и ви е направило впечатление... За филмче, което ви е разсмяло, натъжило или изумило... За милиооон неща. Ние с гаджето поне сега ВИНАГИ си говорим за нещо и никога не ми е скучно. И двамата сме хора с бая интереси и изобщо не е проблем общуването.
А любовта... хммм, любовта е щастието, което носи някого, когото си чакала дълго време и за когото си страдала. Тя е всъщност радостта, че след всичко минало най-сетне има отплата и че си е заслужавало битката.
ПП. Не ми обръщайте внимание-нещо съм разчувствана днес :)

Andreev
10-27-2008, 14:17
Щo e то любов? нема такова животно любов... всичките сте некви супер заблудени

woshata
10-27-2008, 14:18
Щo e то любов? нема такова животно любов... всичките сте некви супер заблудени 8-) 8-) 8-) dobre 4e sa filmite ta q ima taq dymi4ka izob6to :lol:

BaiToq
10-27-2008, 15:23
Да спреш да мислиш само
за твоя задник,а да помислиш
и за нечий друг.
Те тава е любовта.

soul1199
10-27-2008, 17:21
Любовта както и всяко нещо според мен е нещо средно,в него винаги има реалност и илюзия.Чела ли си Фройд и неговата теория?А учила ли си за "Аз-Образ"...точно това са го казали хората преди година.Само не разбрах темата е пусната за теб или за мнението на другите?!
А относно твоя приятел не знам кой клас си ама аз НИКОГА не бих сехванала с някой от моя клас това е най-голямата грешка,която можеш да допуснеш.Тъйкато вече някой хора са я допуснали развеселете обстановката.Променете нещата...ако ли не време е за раздяла... :-P+1 :)

Lysit0
10-27-2008, 17:31
Любовта е 50/50. 50% e реалност,другите 50 ,илюзия за мен :)

MaMkaMy
10-28-2008, 09:18
Самата идея да сравняваш твоята връзка с някоя друга ми изглежда леко тъпа... Всичко на този свят трябва да е уникално и единствено, няма смисъл да правиш нещо ако не ти харесва да го правиш, т.е. като не ти харесва вече да си с него- не бъди!Ти 12-ти клас тамън за женене си станала :D
А това за любовта, какво е според нас... мога само да кажа, че колкото хора има на тоя свят (не знам колко милярда сме), толкова различни отговора ще получиш :)

xxXroshawkaXxx
10-28-2008, 10:13
Аз съм правила тази грешка, да тръгна с човек от класа ми...
Просто омръзва ;) .. Причината е, че всичките ви преживявания са общи и нямате емоций които да разкажете един на друг.
Аз и моето момче сме от различни класове и училища.Дори аз уча в друг град.И когато се видим имаме много теми за разговор и много вълнуващи преживявания, които да споделим един на друг. :-) Това крепи връзката ни, много. :smt007

Whyniser
10-28-2008, 10:56
Любов.Еми това е нещо толкова просто,а всъщност е толкова сложно.

xpucuto
10-28-2008, 11:17
нема такова животно

Niakoitam
10-28-2008, 11:25
Щo e то любов? нема такова животно любов... всичките сте некви супер заблудени 8-) 8-) 8-) dobre 4e sa filmite ta q ima taq dymi4ka izob6to :lol:

И вие как точно го установихте на 15-16 годинки... :razz:

ThereIsNoWayOut
10-28-2008, 11:29
може ли да попитам авторката на темата от кой град е :?

MagnetiC
10-28-2008, 17:46
1) не съм съгласна с 1но мнение по-горе.. разговаряла съм с хора, които са женени от по 10 - 15 години и всички са ми казвали, че не са сигурни дали някога са били влюбени.. твърдят, че са силно привързани към съпрузите/съпругите си.. но никой още не е установил дали това е любовта.. т.е. от толкова мн хора, с които съм разговаряла, почти от всички съм чувала изключително сходни описания на чувствата им.. затова реших да се допитам до вас - читателите на форума и да разбера дали има поне 1н, който е открил любовта, която показват по-филмите или нещо подобно..(смятам, че любовта може да се почувства на каквато и възраст да е даденият човек)
2) темата не съм я пуснала, за да искам съвет за връзката си, а просто да споделя, че съм с някой от мн. време, но не съм сигурна какво точно е любовта..
3) от Плевен съм

glamouros
10-28-2008, 18:22
http://www.vbox7.com/play:97adfa61
:) За мен това е любовта :)

ImmortalForever
10-28-2008, 18:22
Любовта е заспала патка..Ядем ли я, пием ли я?******* съм и майката и вуйната... ай че се ядосах.. :-x