View Full Version : даите съвет!
хора с гаджето сме си добре хоим от около 3 месеца но той е мн срамежлив...ако не се натскаме няма кфо др да правим... той изопщо не обича да говори каже 2 3 изречения и край мн трудно се намира за кфо да гворим... нз кфо да правя все едно сме заедно от 1000 години та няма кфо да си кажем... мн го обичам и става супер тъпо така кат няма за кфо да говорим дайте някъф съвет как да го накарам да проговори малко повече :( :-o :-o благодаря предварително :-)
Bellatrix
10-27-2008, 13:37
Ем за 3 месеца едва ли е срамежливост, би следвало вече да се е отпуснал... :o Може би си е мълчалив по природа.
Съветче:
1. Поговори с него по въпроса, може да има рационално обяснение за мълчанието му;
2. Засягай теми с отворен край, по които може да се спори. Неща, на които не може да отговори с "да" и "не".
:)
hrisiiiiii
10-27-2008, 13:38
Не е достатъчен само физически контакт, опознайте по-добре интересите си. Опитай да захванеш някаква тема на разговор, сигурна съм, че ако започнеш нещо интересно за него, няма само ти да говориш, а и той ще вземе участие (:
мълчалив е доста започвала сам такива разгови на сякфи теми редовно си го пита за кфо му се говори а той"За нищу на теб?:" И вече ми се изчерпаха идеите за теми... :? :( :( :( :(
baby_join_me_in_dead
10-27-2008, 14:53
ем... не знам тъпо е да мълчите... Поговори с него,ако не не знам... Подхващай теми със спор примерно за музика и тн коментирайте и така :)
Neprikosnovena
10-27-2008, 18:57
ам дамм...знам какво е да си приказваш сама...и наистина е ужасно изнервящо
Поговорете не се оставяй.Ако наистина се обичате все ще намерите някоя тема на разговор /караниците са също вид разговор/ :lol: :D
JoeBanana
10-27-2008, 19:14
хмммм, това ми прилича на неизлечима тъпота!
тревожен е и фактът, че "срамежливостта" му Ви притеснява след 3 месеца, г-це марче.... налице е забавяне на мисловния процес !
мисля, че Ви е заразил и трябва незабавно да се отдалечите от него
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrPower.gif
FrozenFire
10-27-2008, 20:25
Явно вече нямате какво да си кажете?
Или пък и отначало така е мълчал?
Аз съм много приказлива и много мразя да си мълча с някой..
така че едва ли бих останала с такъв човек. :)
varnen4e
10-27-2008, 21:20
И аз се забърках с един такъв.. издържах точно 2 дни..
Ти как си изтърпяла толкова време да не си говорите?
xxXroshawkaXxx
10-28-2008, 07:27
Щом иска от теб само да се натискате...колкото и гадно да звучи...той просто не те обича! :?
Все пак поговори с него по въпроса.Кажи му, че искаш да разговаряте и да бъдете приятели, а не само някви си там дето ги интересува с кой да се хванат да се натискат!!! :x
soul1199
10-28-2008, 07:41
Щом иска от теб само да се натискате...колкото и гадно да звучи...той просто не те обича! :?
Все пак поговори с него по въпроса.Кажи му, че искаш да разговаряте и да бъдете приятели, а не само някви си там дето ги интересува с кой да се хванат да се натискат!!! :x++1