View Full Version : Спешно ?!
manichka_14
10-27-2008, 14:53
Има ли вероятност ако приятелят ти е болен от хепатит Ц и презервативът се скъса да се заразиш...И знаете ли каде може да се изследваш? ...плс спешно кажете щото приятелката ми е супер притеснена .....
MakeMeLaugh
10-27-2008, 15:47
ДА, може!
ми 1-во при личната и се почва
manichka_14
10-27-2008, 15:50
ами няма ли някакви частни доктори нешо ..щото тя не иска родителите й да разбират...
ami da otide v nqkoq 4astna bolnica ama 6te izleze soleno
petervuto
10-27-2008, 18:45
Хепатита си е сериозна работа, трудно ще го скриете :-o
Metal_kids
10-27-2008, 18:50
Еми ако питаш мен най-добре говори с родителите си такива неща рано или късно се разбират,а и те най-добре биха помогнали в случея защото определено ще са необходими финанси :-o
Иначе приятелката ти знаела ли е преди да се случи инцидента ,че приятеля и има хепатит?трябвало е някак си да се подсигори работата,ама незнам как :-o
vampire3
10-27-2008, 18:54
А защо не си се лекувал ? И защо изобщо правиш секс като имаш Хепатит Ц и поне да я беше предупредил !
petervuto
10-27-2008, 18:58
А защо не си се лекувал ? И защо изобщо правиш секс като имаш Хепатит Ц и поне да я беше предупредил !
И защо мислиш че не го е направил? Нищо чудно да се е съгласила след като е с презерватив :?
А тази тема не е ли за "здравни проблеми и болести"?
manichka_14
10-27-2008, 20:36
Еми ако питаш мен най-добре говори с родителите си такива неща рано или късно се разбират,а и те най-добре биха помогнали в случея защото определено ще са необходими финанси :-o
Иначе приятелката ти знаела ли е преди да се случи инцидента ,че приятеля и има хепатит?трябвало е някак си да се подсигори работата,ама незнам как :-o Знаела е ,ама били 1 година заедно и решили да го направят обаче се скасал презервативът.Момчето го извадил веднага,ама все пак може да се е заразила и сега е супер притеснена и иска да се изследва и аз просто незнаех к'во да й кажа за тва се съветвам с вас...апък на родителите и просто е изключено да каже ,защото ако разберът че е правила секс ще я убият просто нз... :( :( мн в кофти ситуация е изпаднала искам да и помогна,но не зная как :( :?
Ne moga da sxwana az.. Znachi awtorKATA pishe za neina priqtelka, koqto predi godina e prawila seks sys zarazeno momche i chak sega se yseshta?! Neshto takowa..? :shock:
Тррябва да минат най-малко 40 дни преди да се изследва.
Мен ме дупчиха в една болница с използвани преди това игли и аз после трябваще да се изследвам за хепатит, СПИН и всякакви шитни и личната ми каза да чакам 1во 40 дни, а после след 6 месеца се повтаря изследването.
Слава Богу съм здрава, дано и тя да е :)
manichka_14
10-27-2008, 21:07
Тррябва да минат най-малко 40 дни преди да се изследва.
Мен ме дупчиха в една болница с използвани преди това игли и аз после трябваще да се изследвам за хепатит, СПИН и всякакви шитни и личната ми каза да чакам 1во 40 дни, а после след 6 месеца се повтаря изследването.
Слава Богу съм здрава, дано и тя да е :) тя го е правила в края на август ..начи сега може да се изследва ?
paramore_f
10-27-2008, 21:23
лелеее ама и си проста :shock:
manichka_14
10-27-2008, 21:31
лелеее ама и си проста :shock: да ти се случи на теб ше видим няма ли да задаваш тъпи въпроси ....