View Full Version : можете да заключите темата
можете да заключите темата
mir4eto93
10-27-2008, 15:28
Отношението на другите е като отношението, което ти имаш към себе си... Ако се мислиш за задръстена и те ще го мислят... Пфф мила, живота е гаден, аз също минах през този период, защото и аз не обичам да забърквам интриги и да кисна по барчета и бях доста изолирана, но после намерих хорс, които и те като мен не обичат тези неща... Огледай се, може би затвореното момиче на последния чин, с което никой не говори е твоята бъдеща най - добра приятелка, кой знае ... :-o
Щом нямаш поне малко самоуважение,щом се мислиш за грозна,дебела...итн...и другите ще го мислят.Хората усещат какво ти е отношението спрямо теб самата.Ако си дигнеш малко гарда,и ако почнеш да излизаш....просто се опитай да се сприятелиш с някое момиче от класа ти.Пък и не е задължително приятелите ти да са само от училището...но от една страна сама си вредиш,то и аз да каня 10 пъти някоя приятелка на кафе и тя да не иска и мен ще ми кипне.Не,че на нея и се е дигнал гарда,просто момичето и е писнало.Пиши и пак ,опитай се да и се извиниш,и да обещаеш,че повече няма да правиш така.И най- важното,избии си тези мисли от главата.Ако само седиш и се самосъжаляваш,нищо няма да постнигнеш в този живот :!: Действай.Почвай да ходиш на финтес и пази диети,дай си воля,знам,че от началото ще ти е много трудно,но....не си ли помогнеш поне мал ко сама,и Господ няма да го направи.Не случайно е казано, .: Помогни си сам,за да ти помогне и Господ.:.
snejana67
10-27-2008, 16:18
:) повярвай в себе си,обичай себе си за да повярват и другите в теб и да те харесат :-o
thefreak
10-27-2008, 16:44
Специално към авторката: You are full of shit.
От известно време следя глупостите, които пишеш. Много лъжеш, ама много. Фантазираш си там някакви глупости, вкарваш се в някакви филми това трябва да е поредната измислица. Ту си 9-и клас, ту 11-и, ту си на 15, ту на 16. Пускаш някакви теми там после ги редактираш нарочно за да не може да се прочете какво си написала, ама не мисли че не съм документирал нещата, всяка тема без първата ти, която си редактирала със "fdddddddddd" или нещо от рода аз й имам оригинала. Уж нямаш приятели после, тая приятелка такава била оная еди каква си била, пускаш тема за това как приятеля ти пъшкал по време на секс си се дразнила, после как никой не ти обръщал внимание.
Ти или си напълно побъркана искам да ти кажа, или просто ти прави кеф да пускаш измислени теми, така че да ти се връзват хората.
Признай си, че лъжеш постоянно в този форум, сега. И не се прави, че не знаеш за какво говоря. В случай, че решиш да отричаш до последно и да продължиш да лъжеш, разполагам с достатъчно материал, така че да убедя всеки в своите твърдения. И нямам скрупули да ги постна. Тази тема, която си написала е поредната измислица сигурно.
И на въпроса ти защо съм си правил целия този труд, приеми значението на ника ми като отговор.
Ако лъжеш наистина,както твърди thefreak ....незнам защо го правиш,според мен нямаш уважителна причина да го правиш.Не е хубаво така да лъжеш хората (още повече),че никой от този форум не те познава.....и няма за какво да го правиш.