View Full Version : празнувате ли?
ей искам да питам вие празнувате ли всеки месец на датата, на която сте тръгнали с любимия човек?
има ли подарръчета или картички или просто си го честитите?
а забравяте липонякога, че имате годишнина?
ne..az neam mesec kvo da praznyam be... :lol:
Едно е да си с някого месец,друго е годишнина.... Според мене няма смисал от тия месечни глупости... Бъди с някого година и си празнувай годишнината и това е.
sextazy_baby
10-27-2008, 15:36
Да,празнуваме ги и винаги има подаръци от негова страна...аз си пасувам :oops: И честно казано досега не се е случвало да забравим :)
snejana67
10-27-2008, 15:39
:grin: daaaaaaaaaaaaaaa :grin:
sexa_na_kompleksa
10-27-2008, 15:46
Според мен не е нужно да се празнува всеки месец.
Едно е да си с някого месец,друго е годишнина.... Според мене няма смисал от тия месечни глупости... Бъди с някого година и си празнувай годишнината и това е.
съгласна
Повечето пъти първите два месеца си взимаме по нещо и после, ако докараме до годишнина тогава. :)
Не мисля, че има нужда от "месечници", за да си подарите нещо хубаво, да си кажете, че се обичате или да направите нещо един за друг :)
Всеки месец е тъпо ама поне всяка година да :)
Jumbie483
10-27-2008, 15:59
Ние първата година си честитихме всеки месец. Но от толкова много ''честитки'' на годишнината не намерихме голяма разлика :( Тогава решихме само годишнини да си честитим и на следващата годишнина разбрахме каква е всъщност връзката ни и колко се обичаме :-)
<Alexa>
10-27-2008, 16:06
TinkyWinky
10-27-2008, 16:15
съгласна
me 2 :D
krisiiiiito
10-27-2008, 16:26
е може да си казваме например - ее на тази дата преди 6 месеца тръгнахме и да си честитим но за по-слециални работи според мен няма нужда .. за това си има - годишнини :P
indecent
10-27-2008, 16:32
+1
soul1199
10-27-2008, 16:39
ne praznyvame,za6oto purvo sme na mn kilometri,no si 4estetim i vtoro sq sme razdeleni :(
аз мисля, че е сладко да се казва по едно "ей мило честити еди коко си месеца" и толкоз
но пък и евала на тия деот си подаряват подаръчета или правят нещо по специално
mishenceto92
10-27-2008, 16:58
+1
Само годишнина от развода празнувам.
partychild
10-27-2008, 17:50
Според мен не е нужно да се празнува всеки месец.vinagi si gi 4estitqvame..no ne gi praznuvame ;] samo godishninite ;]
Abigoria
10-27-2008, 18:08
Ние пък сега ще си празнуваме 6- те месеца... Подобаващо 8) Иначе досега не съм празнувала никога :P
lonely_girl92
10-27-2008, 18:14
е може да си казваме например - ее на тази дата преди 6 месеца тръгнахме и да си честитим но за по-слециални работи според мен няма нужда .. за това си има - годишнини :P
+1 :grin: :grin: :)
summer_mo0n
10-27-2008, 18:22
Всеки месец си подаряваме подаръчета иначе нищо специално не правим ходим на пица някъде :)
Neprikosnovena
10-27-2008, 18:44
:lol: e vseki mesec ne,samo si 4estitim (po edin speciqlen na4in) :oops: :P :-P
ama za polovin godina i godina si e ve4e dr v1pros :oops: :D :-P
Mademoiselle
10-29-2008, 04:15
purviq mesec otidohme na diskoteka,posle ne sme praznuvali,sega kato napravim 6 meseca 6te gi otbelejim i posle 1 godina jivot i zdrave 8)
MartyParty
10-29-2008, 07:43
Чак да го празнуваме не е..обекновено някой от нас по средата на часа изтърсва "Абе,неска сме 30-ти." другия казва "Мхм",целуваме се и ако имаме настроение може да излезем някъде.
Ако обичаш някой, всеки ден с него трябва да е празник :)
На 1вия ни месец с приятеля ми се замислихме за това, че сме станали на един месец и само толкова. После 6 месеца - същата работа + вечеря на свещи.
1 година - вече имаше подаръци.
1 година и 6 месеца - малка екскурзия за weekenda
2 години - подаръци
3 години - подаръци
и т.н. :) само годишнини празнуваме вече :Ь
Винаги ми е било смешно това празнуване, защото звучи като - супер!издържахме цял месец/годин!Понесохме се :D
Иначе ние само на годишнините. Обикновено си почиваме някъде в провинцията на хотелче и спа :)
Wrathchild
10-29-2008, 08:59
Нито си честитим, нито нищо. Празнуваме само годишнини.
xxXroshawkaXxx
10-29-2008, 09:17
Всеки месец не, но мисля, че първите 6 месеца трябва да се отбележат!След това 1 година, 2, 3 и т.н. :grin:
Miimiinka
10-29-2008, 10:33
съгласна
И за съм на вашето мнение.То дай всеки божи месец да празнуваме а...? :-D Хаха по-добре примерно годишнина или две.
elityyyu
10-29-2008, 14:37
Mхм само си ги честитим ;) И да кажа днес правим 3 месеца :grin:
KiSsOfPaSsIoN
10-29-2008, 14:46
Ами утре ще правим един месец и сме решили да си подарим нещо малко,но символично...
sh3_1s_7h3_0n3
10-29-2008, 14:56
Никога не съм празнувала. Но пък ми е било приятно, когато се е сещал, че тая дата е малко по-специална от другите. :oops: Женски му лигочи, ама ми става мило, че си е спомнил.
CuteBaby
10-29-2008, 21:21
Не си подаряваме подаръци всеки месец,но на датата излизаме някъде сами двамата...на кино или някъде другаде :)
Valkyrie
10-30-2008, 00:55
Празнуваме си всеки месец вече две години и половина. Понякога с подаръци, понякога без, понякога по-късно, щото не сме се сетили на датата. Абе, обичаме да празнуваме, малко лигльовци си падаме в това отношение. Аз си мисля, че още от първия месец почнахме да празнуваме радостта си от това да сме заедно, а не времето, защото то не е критерий. Как да кажа, и двамата май усещахме, че това е различно, че сме специални един за друг, затова трябваше да го отбелязваме по някакъв начин. И си стана традиция, а аз все още съм супер щастлива от връзката ни, а и от това, че от утре ще прекарваме два пъти повече време заедно.
Сещам се, че скоро трябва да празнуваме. Тоя път ще му избера най-мега-якия подарък, ще впрегна всичкия си мозък и мускули в избиране и обикаляне по магазините.
firegirlll
10-30-2008, 04:51
а я кажете вие на коя дата сте :P
donkihot
10-30-2008, 04:56
stiga mi da znam,che se e setil za datata..praznuvane? to vsqka nasha sreshta si e praznik :) ... no da 4estitim si go
krem4et0
10-30-2008, 05:07
След 10-тина дни с мъжа правим 50 месеца заедно-мислиш ли че празнуваме всеки месец? Имало е месеци, в които не се и виждаме. Имало е и такива, в които даже не се сещаме, че е 8-ми. На по 6 месеца си празнуваме. Особено на 8-ми март винаги сме навън и си прекарваме супер(нали и аз имам празник). Но всеки месец.........тъпо е. Просто си честитим (ако се сетим) и до там. Сега съм решила да направим нещо по-така, защото вс пак броят на месеците е кръгло число, а и се пада събота.