View Full Version : Килограми на прах..
Най-добрата ми приятелка и по съвпадение най-странното бликащо от простотий човече на света днес ми каза че иска да си взима от Интернет някакви прахчета които струват!!80лв.!! :shock: и с тях се отслабвало за към 2седмици с към 10-13кг...не ми звучи никак добре макар че тя каза че можело да си ядеш по време на прахчетата
аз лично въобще не харесвам диетите..,,но пък нейната главица ражда всякакви щуротий..!!
Не знам как се казват тези прахчета обаче ако знаеъте иформация за тях плс кажете че да я накарам да размисли
се пак тва е химия и не мога да й обесна че много ще си увреди стомаха и въобще тва са 80лева ПО ДЯВОЛИТЕ// :shock: :shock: :shock:
мерси предварително.. {}
ell_ownz
10-27-2008, 16:44
vah ne !!!! kaji na fr si 4e ima suuuuper malka veroqtnostda podeistvat, i dori i da stane posle she si varne kilogramite troino . ne e li 4uvala za yo yo efekta pri dieti i medikamenti za otslabvane??? posle, tfa e himiq kakto ti kaza i moje da i navredi, a i dori da deistva i to bez yo yo efekt [koeto e nevazmojno] 80lv ne si stryvat.
kaji i sushto 4e ako iska da otslabne trqa da ne qde sladko, da ne pii gazirano, da ne pushi i da ne pii alkohol i da hodi 3 pati sedmi4no na fitnes ili na nqkaf sport. ako naistina ima kfo da svalq pri tezi saveti sled 4 meseca she ima golqm rezultat.
teq prostotii v internet mogat da ti se otrazqt na debelinata na portfeila, no ne i na taliqta.
знам!!
и тя по принцип не е склонна да прави такива неща просто наистина иска да отслабне понеже качи няколко килца това лято...
въпроса е че ми траа достоверна инфо за да я накарам да се върне на земята;..
:)
mysterious93
10-27-2008, 17:07
изглежда е някое разгивизено лапенце което има излишни 80 лева...еми ест че не е полезно знае ли кви стрий може да й излязат...пък и като спре да ги пие ще й се върнат килограмите..кво й пречи сега да отслабне има цяла зима, носят се по дебели дрехи и няма да си личат кг от лятото..и през това време може да отслабне ...със спорт...а не с някви прахчета 8)
Devilsplaymate
10-27-2008, 17:14
Просто й кажи, че в интернет боклуците слагат всичко, освен това, което би помогнало. Ако и това не я спре, кажи й че може да отслабне просто със лека диета (ограничаване на храната) и спорт.
Абе кой знае какви глупости има в тия прахчета :-& И как за толкова малко време ще се отслабва толкова много-с тия прахчета според мен няма да отслабне ,а най-много да си докара проблеми със здравето!В спорта е истината на отслабването!
изглежда е някое разгивизено лапенце което има излишни 80 лева...еми ест че не е полезно знае ли кви стрий може да й излязат...пък и като спре да ги пие ще й се върнат килограмите..кво й пречи сега да отслабне има цяла зима, носят се по дебели дрехи и няма да си личат кг от лятото..и през това време може да отслабне ...със спорт...а не с някви прахчета 8)
и аз мисля така! :)
не е разглезено детенце :x просто е малко..изкрейзала помолих ако някой има статия или нещо от сорта да покаже а не да си изказвате мнението за нея знам че е зле нали е РУСА!! :-D
ммм и аз знам за едни прахчета, които отначало ги ползваш безплатно и, ако действат плащаш 30 лв. (най-малката кутийка), много бързо се отслабвало не знам си какво, но не мисля да им се доверявам
draki4ka
10-27-2008, 21:11
VuHh... :shock: oYyY ShItT :lol: :lol: ш' обеднеете бре смао да имате слаби тела ...ам тъи то някои се опитват да дебелеят да ртуги да салбеят :? НЕ Е ЗДРАВОСЛОВНО
GaBiIi__
10-28-2008, 03:42
ПОДЯВОЛИТЕ