Влез

View Full Version : Има ли начин да накараш момиче да правите секс

Three6Mafia
10-27-2008, 20:06
има ли някакъв начин, чрез който примерно с думи или жестове или не знам какво да накараш някоя твоя приятелка или гадже да направите секс или поне да и го намекнеш ?

glezan4e
10-27-2008, 20:08
не си ли чул прочутия метод " напий я и я изчукай "..
не мисля, че е хубаво да караш някого да прави секс..даже е малко незаконно... а иначе..целувки..милувки.. такива жестове говорят мн ясно

glamouros
10-27-2008, 20:09
:lol: :lol: :lol: :lol: да, има. Отиваш заговаяряш се с момичето, излизате на среща ала бала, глупости разни... или ти искаш направо в леглото да ти скочи, щом й намигнеш :razz:

TupacShakur
10-27-2008, 20:10
даваш и един шоколад милка с диня и всичко ще направи :D

Yallama
10-27-2008, 20:11
тва да не ти е куче, да я дресираш бе :D:D:D

petervuto
10-27-2008, 20:15
Да - с разговор. На да я НАКАРАШ не става.

thefreak
10-27-2008, 20:34
Ако разгледаме всички женски индивиди като момичета и жени, то с пари най-лесно става.

.. DeViL mAy CrY ..
10-27-2008, 20:48
Ако разгледаме всички женски индивиди като момичета и жени, то с пари най-лесно става.

Всички...Не може да слагаш под един знаменател всички.Това че има момичета и жени,който се продават за пари,това не изначава че всички са такива.Да на всички жени им харесват парите обичат да се глезят с тях,но това не означава че всяка би легнала с някой само и само да има пари... Много съм се дразнела винаги на такива изказван я :-x

Jumbie483
10-27-2008, 20:51

стига бе, аз преди малко ядох такъв :oops: :oops: :oops:

а по темата: ако тя не иска, няма как да я накараш .. най-много един шамар да отнесеш 8-)

jad3d
10-27-2008, 20:54
Направи купонче,покани я,напий я и я изчукай 8-)

thefreak
10-27-2008, 21:33

Всички...Не може да слагаш под един знаменател всички.Това че има момичета и жени,който се продават за пари,това не изначава че всички са такива.Да на всички жени им харесват парите обичат да се глезят с тях,но това не означава че всяка би легнала с някой само и само да има пари... Много съм се дразнела винаги на такива изказван я :-x
Естествено го написах по такъв начин, че хората които четат повърхностно веднага да разберат този смисъл, който ти си разбрала, а всъщност съм казал съвсем друго.

la4ezara
10-28-2008, 06:58

а по темата: ако тя не иска, няма как да я накараш .. най-много един шамар да отнесеш 8-)

или повече от един. Но най - много да ти извади топките през носа, което май си заслужаваш

sweetsunshine
10-28-2008, 07:38

или повече от един. Но най - много да ти извади топките през носа, което май си заслужаваш :lol: +935783469105694659 :)

DevilWish
10-28-2008, 08:41
АлОооООоо да накараш?!???Не трябва ли целта да е сама да те желае? :shock:

waaaagh
10-28-2008, 09:09
има ли някакъв начин, чрез който примерно с думи или жестове или не знам какво да накараш някоя твоя приятелка или гадже да направите секс или поне да и го намекнеш ?
А защо просто не и зададеш интелигентния въпрос "Искаш ли да правим секс?"
Мисля че тя сама ще ти каже дали иска или не :-x

Какви идиоти,чесно

TPAKTOPUCTA
10-28-2008, 09:59

+1

мда отиваш в най-близкия бардак, вадиш 100 лв и караш някоя от жриците там да прави секс с теб. :D

cherinka
10-28-2008, 11:12
Няма човек, който да откаже на секс предложение.
Още по-малко и жените.
На всеки нормален човек му се прави секс.
Това, че някой отказвал си зависи от ситуацията, и чат-пат до принципите.

Едно "Искаш ли да правим секс" понякога е достатъчно.
..

vampire3
10-28-2008, 12:57
Вие сте много зле всичките.....ЦЦЦЦЦ....
Един свестен отговор не му дадохте бе!

Пич ето я стратегията:
Викаш я у вас гледате си ТВ гушкате се целувате се и докато най-малко подозира Я ЦАПВАШ С ТИГАН ИЛИ ЧИНИЯ ПО ГЛАВАТА МУАХАХАХ. И докато е в безсъзнание я изчукваш.... Като се събуди и те пита какво стана и ти и казваш" Толкова добре съм се справил че дори не помниш"
:D :D :D :-D :) :grin:

thefreak
10-28-2008, 14:07

+1

мда отиваш в най-близкия бардак, вадиш 100 лв и караш някоя от жриците там да прави секс с теб. :D
Именно, точно това имах предвид.

mar4ety
10-28-2008, 14:10
една тояга зад врата и дакото е още топла :-D :-D :-D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

GreenFairy
10-28-2008, 18:07
Трудна работа е, но пък мога да ти кажа как можеш да накараш момче :razz:

S.PiT
10-28-2008, 18:18
Аз да ти кажа викаш я да гледате филм (избираш някъф тъп) тя ако доиде у вас всичко е ок

Denkova
10-28-2008, 18:23
няма ко да увърташ направо и го казваш :P