View Full Version : Мода, магазини, цени...
varnen4e
10-28-2008, 06:30
Бчх пуснала такава тема по погрешка в друг раздел.. който я е видял, знае за какво иде реч.. но за които не са: тук може да обсъждаме къде какво има така да се каже.
Който се нуждае от нещо, но не е сигурен или не знае какви са цените и къде го има може да сподели.. а който може ще му помага и ще дава инфо, ако ме разбирате.
Ако има нещо неясно- питайте.
Ако мислите, че темата е тъпа или ненужна- ключ.
Loshotia
10-28-2008, 07:38
Най- важното, което ме интересува в момента е: каква е цената на гинкобилобата и колко таблетки са вътре?
Второто: за София къде има готини шалчета на едно място и ако има побъркани на тема обеци да каже от къде си ги купува.
varnen4e
10-28-2008, 08:23
За обеците само знам, че има хубави в Мухоморката.
Най- важното, което ме интересува в момента е: каква е цената на гинкобилобата и колко таблетки са вътре?
Второто: за София къде има готини шалчета на едно място и ако има побъркани на тема обеци да каже от къде си ги купува.
Абсолютно побъркана съм на тема обици :)
Значи купувам си от Trendy и в Красна Поляна има един огромен бижутериен магазин, който така ми се иска да обера... :oops:
Но попринцип откъдето мина и си харесам - купувам :Ь
Аз искам да питам за красиви и качествени боти, с дебел ток.
Ако знаете някое такова магазинче.. а да и да има големи номера - 40 :oops:
Някои ходил ли е скоро в benetton, ква е ситуацията там?
WithLove
10-28-2008, 16:47
]Някои ходил ли е скоро в benetton, ква е ситуацията там?
Трагична.
аз търся едни точно определени гривни, които видях на едно момиче и единственото дето знам е, че са от софия ... едната беше с пирамидки няква, а другата кожена на ленти със закопчалка 8-) 8-) 8-) ... СЪНУВАМ ГИ ТЕЯ ГРИВНИ ВЕЧЕ :shock: :shock:
pasii_sladuranata
10-28-2008, 17:05
az na skoro gi gledah drehie v benetton i neshto ne mi haresaha :shock:
Rebellion_Angel
10-28-2008, 17:18
Искам да попитам какви са цените в Bonjour-ра на "Славейков"? :-s Отскоро живея в София и никога не съм влизала там, но смятам да се поразровя, имаше интересни неща вътре.
Jamalska
10-28-2008, 17:40
Искам да попитам какви са цените в Bonjour-ра на "Славейков"? :-s Отскоро живея в София и никога не съм влизала там, но смятам да се поразровя, имаше интересни неща вътре.Зависи от марката.Както има на севънтийн,примерно сенкиза 10лв.,така има и за 100тина лв. на други марки.Май някакви суперскъпи парфюми няма,ама с повечето неща е така.
varnen4e
10-29-2008, 05:25
]Някои ходил ли е скоро в benetton, ква е ситуацията там?
Трагична.
Защо така? И аз не съм влизала отдавна и сега ми стана любопитно...
Loshotia
10-29-2008, 07:40
аз търся едни точно определени гривни, които видях на едно момиче и единственото дето знам е, че са от софия ... едната беше с пирамидки няква, а другата кожена на ленти със закопчалка 8-) 8-) 8-) ... СЪНУВАМ ГИ ТЕЯ ГРИВНИ ВЕЧЕ :shock: :shock:
Значи мини след 5-6 часа по Мария Луиза. Става въпрос за участъка на макдоналдс преди халите. Има един пич дето продава гривни, обеци и всякакви такива неща. Там съм сигурна, че ще намериш.
Sigrina, за този магазин дето е в базара ли? Аз щото съм от Красна поляна ама само за него се сещам. Един на втори етаж в края, след него има за дрехи някакъв магазин?
А за бонжура: цените са като навсякъде, където се продава маркова козметика и парфюмерия.
Sigrina, за този магазин дето е в базара ли? Аз щото съм от Красна поляна ама само за него се сещам. Един на втори етаж в края, след него има за дрехи някакъв магазин?
Дам :)
varnen4e
10-29-2008, 19:23
Някой знае ли къде мога да си намеря елек.. ама хубав.. нчкакъв с голям ластик и къс? От София съм. Някъде до около 40-50лв...?
xxxSnowflakexxx
10-29-2008, 19:51
Tazi tema mi haresva stra6no mnogo :grin: :grin: :grin: :grin: Ako mi se naloji 6te vi pitam :) :) :)
varnen4e
10-30-2008, 05:45
Радвам се, че ти харесва. :)
И все пак.. някой да знае от къде мога да си взема елек?
Радвам се, че ти харесва. :)
И все пак.. някой да знае от къде мога да си взема елек?
Ми ако говориш за грейки, в Красна Поляна има избор :Ь
Здравейте! От къде мога да си намеря добро огнестрелно оръжие?
Само кажи къде и кога, нямаш проблем, аз ще те застрелям, даже и пари няма да ти взема.
pinky_shine
10-30-2008, 11:29
Хора, всички тениски на Левис ли са към 80лв или има и по-евтини?
YourFavoriteDrug
10-30-2008, 11:40
аз да питам как е положението в Terranova в Пловдив,че мислех да се поразходя до там :-o
Rebellion_Angel
10-30-2008, 14:04
Искам да попитам какви са цените в Bonjour-ра на "Славейков"? :-s Отскоро живея в София и никога не съм влизала там, но смятам да се поразровя, имаше интересни неща вътре.Зависи от марката.Както има на севънтийн,примерно сенкиза 10лв.,така има и за 100тина лв. на други марки.Май някакви суперскъпи парфюми няма,ама с повечето неща е така.
Днес ходих, не е лошо. :)
varnen4e
10-30-2008, 19:12
Ми да... ама ми е много далеч.. Иначе искам много елек, ама някакъв с повече ципчета с хубава кройка.. да не е изчистен и обикновен...
Ми да... ама ми е много далеч.. Иначе искам много елек, ама някакъв с повече ципчета с хубава кройка.. да не е изчистен и обикновен...
Ми в скай сити също видях, там на последния етаж, ама не бяха кой знае какво...
varnen4e
10-30-2008, 19:31
А поне тези в красна поляна как изглеждат?
WithLove
10-30-2008, 20:26
В Mango в мола на Стамболийски на мен ми харесаха,ама май бяха около 80 лв.Аэ никога не бих дала толкова.
аз да питам как е положението в Terranova в Пловдив,че мислех да се поразходя до там :-o
ми незнам за пловдив, ама в София наскоро имаше някаква 'post punk' колекция и може да се намери нещо нали така, аз лично от там си взех някво яке и едни панталони и двете мн яки..
ООооо защо е така в бенетон???Аз само там чакам да отида (e и в Манго де) за да вида и гледах в сайта им http://www.benetton.com/portal/web/guest/home имаше яки неща, поне на мене ми харесаха.
А някой да знае от къде мога да си взема едни дълги така черни ботуши?
kat4enceto
10-31-2008, 06:39
В всички магазини за обувки има дълги чери ботуши....
Какви са цените на блузите в KILLERLOOP в malla тези най-обикновенните с дълъг ръкав и с надпис отпред ?
В всички магазини за обувки има дълги чери ботуши....
e да де :D ... ама да са хубави и не на токчета...
varnen4e
11-01-2008, 20:14
Някой да знае къде има хубави гривни от силикон/гума и себро?
Ми... кака да ти опеша.
Има с пушчета, без пухчета, ала бала... ма са мн дебели май :(
varnen4e
11-01-2008, 20:59
Ми... кака да ти опеша.
Идеално.. точно такива ми трябват. Кажи ми къде точно в Красна поляна, моля те.. и ми обясни как да стигна до там, че не съм ходила.
scout4e94
11-01-2008, 21:06
като сте обикаляли магазините в София да сте видели зелено зимно палто
http://www.fema-bg.com/index.php?m=1161&lang=1
само за ориентир какво имам в предвид ,нещо като 4тата снимка ама да не е карирано Ако сте мернали подобно нещо кажете къ
де :)
Ми... кака да ти опеша.
Идеално.. точно такива ми трябват. Кажи ми къде точно в Красна поляна, моля те.. и ми обясни как да стигна до там, че не съм ходила.
Ами кажи от кой квартал си и какви транспорти минават около теб?
varnen4e
11-01-2008, 21:10
Аз най- вероятно с кола ще ходя.
Какви са цените на блузите в KILLERLOOP в malla тези най-обикновенните с дълъг ръкав и с надпис отпред ?
Кой молл?
Кой молл?
в София .. Малла на Стамболийски
Loshotia
11-02-2008, 17:53
Ще си правя очила за четене и компютър. Някой ще ми каже ли ориентировъчни цени за рамки и стъкла?
TheCookie
11-02-2008, 21:22
http://prikachi.com/files/431193j.jpg
http://prikachi.com/files/431194k.jpg
квадратни гривнички ми трябват.Да са тънки..виждала съм пластмасови такива, но не знам къде се продават(в смисъл в кой магазин) толкова съм търсилааа :( :( :( Можете ли да ми кажете някакво магазинче където продават такиваа(от варна съм) :) :) :) :)
Loshotia
11-03-2008, 08:32
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41a-BZOu-GL._AA280_.jpg
E такива откъде мога да си взема и какви са цените, като изкл Rip Curl
pinky_shine
11-03-2008, 13:37
В ТРН имаше, ама дали все още ги има нз.. За тениските на Левис никой нищо ли незнае :(
В Теранова за 60лв,само че кафяви,черни не видях.
А знаете ли в Пловдив къде има златисти,розови(светли,не цикламени!) или светло лилави ботуши?Търсих навсякъде,едвам си стоя на краката от обикаляне ония ден,но нищо...
Интересува ме къде има разнообразие на манистени гровни,обеци гердани?Нали знаете такива едни шарени манистени гривни които се слагат по много на ръката и става много готино :grin:
Loshotia
11-03-2008, 20:06
Интересува ме къде има разнообразие на манистени гровни,обеци гердани?Нали знаете такива едни шарени манистени гривни които се слагат по много на ръката и става много готино :grin:
Ако е за София- подлеза при халите като минеш от страната на цум
http://prikachi.com/files/431193j.jpg
http://prikachi.com/files/431194k.jpg
квадратни гривнички ми трябват.Да са тънки..виждала съм пластмасови такива, но не знам къде се продават(в смисъл в кой магазин) толкова съм търсилааа :( :( :( Можете ли да ми кажете някакво магазинче където продават такиваа(от варна съм) :) :) :) :)
Има в SISLEY (в Мола) за по 30лв :)
IanitYyYy12
11-04-2008, 17:53
много ви моля да ми помогнете, търся си от доста жреме калци май се казват, такива като чорапи ама до глезена, широки отдолу. моля ако някой знае от къде мога да си купа да пише.
Имаам един въпрос .. кой град ще ми препоръ4ате за шопинг Плевен или В.Търново ии да ме насо4ите към някое място в градът който ще ми препоръ4ате,където да има хубави магазини :)) Мерси предварително :))
плийс отговорете не ме карайте да правя цяла тема :D
кажете някой хубав магазин в района на Витошка, ЦУМ и НДК за такива младешки дрехи ама да не е много скъп....за гривни, обици и джунджурийки също в този район - голям магазин да е :D
WithLove
11-04-2008, 18:54
В Теранова преди около месец имаше някакви подобни.
Не энам дали още ги има,ама предполагам,че да. 8-)
А миналата година имаше такива в един магаэин на Дондуков,точво преди
магаэина эа играчки на Марсел.И бяха по 10 или 15 лв :shock: Аэ си бях купила бежови и черни.Обух ги веднъж и спряха да ме кефат 8-) Там попринцип рядко се появяват нови неща,така че може и там още да има 8-)
Kras4eto_lp
11-04-2008, 19:32
кажете някой хубав магазин в района на Витошка, ЦУМ и НДК за такива младешки дрехи ама да не е много скъп....за гривни, обици и джунджурийки също в този район - голям магазин да е :D
Сещам се за modabar но той не е мн голям.
Някой да знае от къде мога да си намеря такива ръкавици?
http://www2.victoriassecret.com/images/prodpri2/V279276.jpg
много ви моля да ми помогнете, търся си от доста жреме калци май се казват, такива като чорапи ама до глезена, широки отдолу. моля ако някой знае от къде мога да си купа да пише.
Във всеки по-обикновен магазин за българско бельо се продават и има най-различни цветове :)
Във всеки по-обикновен магазин за българско бельо се продават и има най-различни цветове :)
Дам и се казват КАЛЦУНИ, а знам че ги има в няколко магазина за бельо на пазар Красно село.
А аз искам да ви питам от къде мога да си купя кожени ръкавици без пръсти(за предпочитане естествена кожа), в На тъмно съм ги гледала, но там бяха мъжки. А също и някой беше споменал за обеци, аз лично си купувам от Алабин, в отсечката от Съдебната палата до Площад Македония има доста магазинчета. А и за гривнички някой беше казал нещичко, има едно мн малко магазинче на Витошка и Неофит Рилски, то е само за такива неща, мн е хубаво, а също и Умбопо, което се намира на Руски паметник. :)
therichbitch
11-08-2008, 21:16
Дам :)
da mnogo e qk ama ponqkoga prodava4kata e leko ne lubezna nqkva
rosanna_d
11-08-2008, 23:02
Хора знаете ли къде мога да намеря велурени ботуши на платформа, но не много висока ? :)
varnen4e
11-09-2008, 11:10
Къде мога да намерч мъжки елек до 40-50 лв?
varnen4e
11-21-2008, 06:43
Някой може ли да ми каже къде мога да намеря от онези пуловери дето са до коляното някъде... дето стоят като плетена рокля...
Loshotia
11-21-2008, 06:50
^За нинка се сещам... знам ли...
varnen4e
11-21-2008, 07:02
^За нинка се сещам... знам ли...
Хм.. да.. там може би има.. надявам се да намеря...
Някой от Варна може ли да ми каже от къде мога да си зема зимни ботуши под коляното без ток- на ниска платформа (сиви???) [-o<
varnen4e
11-23-2008, 11:19
Някой от Варна може ли да ми каже от къде мога да си зема зимни ботуши под коляното без ток- на ниска платформа (сиви???) [-o<
В мол-а няма ли?