PDA

View Full Version : Грижи за лицето... Хелп

mechtaq_za_teb
10-28-2008, 11:36
Имам един проблем. До скоро имах хубаво чистичко лице. Преди като бях на 13-14 год имах пъпчици, но този период отмина. Лицето ми се изчисти и си беше супер... Но от два- три месеца непрекъснато имам проблеми. Кожата ми се промени, стана мазна и много чувствителна. Правя си маски, които имат минимален ефект. Дори ми се появиха ситни пъпчици, които изчезват и пак се появяват. Супер много се дразня така... Дайте съвети как да избегна това.. Сигурна съм, че не е акне. Просто се чудя какво да направя... Правя си маски от хума, чистя си редовно лицето, но няма полза. :neutral: :cry: Дайте съвети плс

elitututu
10-28-2008, 11:48
po-dobre otidi pri nqkoq dobra kozmeti4ka 8)

crazyhair
10-28-2008, 12:12
Utiva6 pri nqkoi dobar kozmetik i go nakarai ako moje da ti napravqt nqkakvo mazilo lusion ili kvoto e tam da si go kupuva6 ili da ti go pravi taka na men mi se mahnaha papkite poqvqvat mi se sega mnogo malko papki za6toto utidoh pri dobar kozmetik i toi mi pravi lusion i si go kopuyvam moq losuon koito si kopuvam e mnogo efekte i ne e skap struva po 4-5 lv!!!I uspeh dano se upravi6!!! :-D

lorah23
10-28-2008, 13:35
Ne qj shokolad poneje ot nego izlizat mnogo pupki

nixx
10-28-2008, 15:59
Тези малки пъпчици могат да излязат поради чувствителност. Ако е раздразнена е съвсем възможно. Ползвай много меки и нежни измиващи продукти-ограничи употребата на ексфолианти и хумата до максимум 1 път в седмицата. Ако имаш възможност потърси в аптеките продуктите на Авен например (Avene). Имат една термална вода, която страшно успокоява. От личен опит го казвам. Аз съм с чувствителна кожа и по същия начин ми избиваха едни мнооого неприятни ситни пъпчици... И ползвам тази вода през деня, вечер нанясам плътно крем здраве и всичко е ток. И пред 2 дни ползвам гарниер пюр 3в1, че малко силен ми идва попринцип :)

kuklichka_bg
10-28-2008, 17:14
oF i moito lice poprincip e 4istoooooo a sega imam nqkfi 3 papki na liceto i shte se pobarkam az polzvam daje sega sam s glinena maska zashtoto kak da kaja izvli4a si4kata gnoi nagore :D xaxaxa leko gnusno de aama brd posle s edno na avon si po4istvam liceto sled tova akne out i nakraq krem 4e mn se izsu6ava i zadulkitelno kato se varna s cclear and clear si 4istq tapiq fon dio ten Az tova pravq i ima efekt no kato nqmam papki i pove4eto ne6ta ne gi pravq i si e t6k

albb
10-28-2008, 18:16
Според мен е най-разумно да отидеш на дерматолог!

korkuluruya
03-03-2009, 14:51
Имам един проблем. До скоро имах хубаво чистичко лице. Преди като бях на 13-14 год имах пъпчици, но този период отмина. Лицето ми се изчисти и си беше супер... Но от два- три месеца непрекъснато имам проблеми. Кожата ми се промени, стана мазна и много чувствителна. Правя си маски, които имат минимален ефект. Дори ми се появиха ситни пъпчици, които изчезват и пак се появяват. Супер много се дразня така... Дайте съвети как да избегна това.. Сигурна съм, че не е акне. Просто се чудя какво да направя... Правя си маски от хума, чистя си редовно лицето, но няма полза. :neutral: :cry: Дайте съвети плс

mili4ka to to4no za tfa liceto ti e stanalo taka ne trqva dase presu6ava osven tfa nese polzva sapun spirtove i dr podobni ,,kozmetiki,,koito pove4eto tuk haresvat :razz: !samo eksfoliant ili gel piana i vinagi slet nego se nanasq krem!nese mie pove4e ot 1 pat na den s nego....hubavo e sa6to da polzva6 1 pat na den po4istvane s t mlqko za 4ustvitelna koja i nali ve4erta se mie6 s eksfolianta i posle krema....osven tfa as ve4e sam na 20 i nqmam samo sitni pap4ici za sajalenie!ne e samo to vazrastta abe fon dio tena i pudrata kao se izliza i tfa si e

varnen4e
03-03-2009, 15:29
Според мен ще е добре да смениш хумата с нещо друго...

mechtaq_za_teb
03-04-2009, 10:18
Темата си е старичка. Но все още търся решение на проблема :)

uBu4k0
03-04-2009, 10:54
Козметика ;) или на ткф лекар дет се занимава с такива работи ;) иии аз преди ходих преди 1 кожен лекър ;] и се оправих :P