Влез

View Full Version : помощ...;[

Zlobata^^f
10-28-2008, 12:44
Здравейте...Искам да споделя нещо което наистина много ме мъчи и да ви поискам съвет. :( Преди година ходих с едно момче.Ходихме 2 седмици и той скъса с мен,а ме харесваше много.Нямаше смелост да скъса с мен лично,а ми писа по скайп и дори не бях на линия.Чувствах се ужасно.Мислих си,че причината е в мен,но се оказа,че той е скъсал с мен заради негов приятел,който имал силни чувства към мен.Мина се седмица,а аз бях страшно тъжна.За първи път плаках за момче.За първи път обичах.Когато той разбра за чувствата ми сподели с една моя приятелка,че не иска да се чувствам зле и започна да се държи ужасно към мен,за да съм можела да го забравя.Започна да ме убижда...каза ми,че ме мрази.Така обаче не ми помогна.Аз започвах да го обичам все повече.Той също не спечели нищо.Превърна се в момче,което не обича.Тръгва с някоя и след седмица я зарязва.Знам,че има чувства към мен,но ме е страх да покажа моите.Сега той си мисли,че не означава нищо за мен.В близките месеци много момчета ми казаха,че ме харесват и ми предложиха.Когато бившия ми разбра,започна да се държи мило към мен,за да не тръгна с никой от тях.Започна да разговаря с мен и прочие.Казал на един негов приятел.Цитирам "Обичам я,искам да сме заедно,но не можем заради приятелите ми.Не искам да ме бъзикат постоянно.Искам да имаме нормална връзка.Въпреки това обаче не я давам на никой друг.Вярвам,че един ден ще бъдем заедно." Не мога да го разбера.Ако покажа чувствата си може би ще ме отблъсне.Страх ме е ужасно много.А в същото време го обичам от цялото си сърце.Помогнете ми как да го накарам да покаже чувствата си и да спре да му пука за мнението на другите?
PS:Моля не ми давайте съвети от типа "забрави го".Защото още от най-ранна детска възраст имам симпатий към това момче и таква любов не може да се забрави лесно.
Благодаря на всички които ще ме посъветвате! :-)

xxXroshawkaXxx
10-28-2008, 12:50
Ами кажи му, че си разбрала за това, което е казал.Кажи му, че не си разбрала обаче защо не ти го е казал на теб.Поговорете на 4 очи и се изяснете! ;-)

elityyyu
10-28-2008, 14:15
Ами кажи му, че си разбрала за това, което е казал.Кажи му, че не си разбрала обаче защо не ти го е казал на теб.Поговорете на 4 очи и се изяснете! ;-)
+1 ...

Whyniser
10-28-2008, 14:54
Освен да си поговорите.А за това за приятелите му.Какво да не контролират неговия живот.Но като си говорите не почвай веднага да ревеш,а спокойно.И не си изливай всичко,постепенно.Най-важното за теб самата какво искаш да направи за теб.Еми това е в общи линии.Пиши какво е станало после.Успех :-)