PDA

View Full Version : Изложих ли се много .. :( ?!?

bonbon4enceto11
10-28-2008, 13:33
Днеска бях на кафе с едно момче дето го харесвам вече повече от 2 седмици ..до днес само по скайпа си бяхме писали но наистина е и много готин и много печен ..той също ме харесва. Та проблема.. ми бяхме на кафе аз, една моя прияталка, той и един негов приятел.. сичко си беше добре говорвхме смяхме се е аз бях малко притеснена де ама иначе сичко си беше много добре и вече като си тръгвахме аз го гушнах и той почна да ме целува , обаче в тоя момент телефона ми звънна и аз се отдръпнах.. после даже и не говорих по телефона а затворих ама много неловко се получи и видях че на него още по неловко му стана и докато излизахме от кафето не смееше да ме погледне.. знам че много гадно се отдръпнах се едно неискам а то всъщост много искам ама вече минало какво да се прави ..та мислите ли че много се изложих .. :( ние след 3,4 дни пак ще се видим ама на мен ми е много неудобно че се отдръпнах и той си е помислил че неискам .. та другия път мисля аз да го целуна ..вие какво предлагате :oops:

аз съм на 13 а той на 16

какво да правя сега :( ..? Благодаря предварително :) !

Lysit0
10-28-2008, 13:43
Другият път му обясни как стои положението :)

Re5peC7
10-28-2008, 13:51
ами..даже може би се е получило по-добре така :) по този начин можеш да го накараш още по-силно да те желае, но това зависи от характера му..все пак не е кой знае каква грешка :)

elityyyu
10-28-2008, 14:10
Ммм най-добре другия път ти го целуни и му покажи,че найстина го искаш :) И аз мисля,че така е станало по-добре...ще има някаква тръпка в него и ще го измичва мисълта дали искаш да си с него или не и кат го целунеш ще му стане суупер яко така,че най-добре действай :-P И след това кажи какво е станало :)

ThePowerOfLove
10-28-2008, 14:12
Нищо фатално не се е случило ;) Ако мислиш, че не е разбрал какво е станало - обясни му :)

xxXroshawkaXxx
10-28-2008, 14:22
Другият път му обясни как стои положението :)

:-({|=

Magi4eska_Kiss
10-28-2008, 14:42
Целуни го. :-)

BaiToq
10-28-2008, 15:45
Днеска бях на кафе с едно момче дето го харесвам вече повече от 2 седмици ..до днес само по скайпа си бяхме писали но наистина е и много готин и много печен ..той също ме харесва. Та проблема.. ми бяхме на кафе аз, една моя прияталка, той и един негов приятел.. сичко си беше добре говорвхме смяхме се е аз бях малко притеснена де ама иначе сичко си беше много добре и вече като си тръгвахме аз го гушнах и той почна да ме целува , обаче в тоя момент телефона ми звънна и аз се отдръпнах.. после даже и не говорих по телефона а затворих ама много неловко се получи и видях че на него още по неловко му стана и докато излизахме от кафето не смееше да ме погледне.. знам че много гадно се отдръпнах се едно неискам а то всъщост много искам ама вече минало какво да се прави ..та мислите ли че много се изложих .. :( ние след 3,4 дни пак ще се видим ама на мен ми е много неудобно че се отдръпнах и той си е помислил че неискам .. та другия път мисля аз да го целуна ..вие какво предлагате :oops:

аз съм на 13 а той на 16

какво да правя сега :( ..? Благодаря предварително :) !
Другия път му сваляй гащите и
го почвай,няма да има против.

FrozenFire
10-28-2008, 16:00
Е,той едва ли не е чул,че ти звъни телефона.

MaMkaMy
10-28-2008, 16:05
Спокойно е тва ви е 1-вата среща, щом е поискал след време пак да се видите, ще имаш възможността да се реваншираш и явно си оставила добро впечатление.Само недей бърза много много, щото с тва държание- на 1-ва среща на мен лично ми правиш впечатление, че си много леко момиче...
Каскет!

sextazy_baby
10-28-2008, 16:34
Ами обесни му какво е станало и защо така си реагирала...но недей да му се нахвърляш много бързо следващия път

SuNsEt
10-28-2008, 17:39
Еее...голяма работа.Извини му се следващия път като го видиш и готово!...Кажи,че ше се реваншираш,хъхъ. :-D

Scrat
10-28-2008, 19:40
Аз съм в траур =(

Sweet__Dream
10-29-2008, 07:41
Нищо кой знае колко сериозно не е станало. :) Ако той те иска ще те преследва.А и така засилваш желанието му. :)

soul1199
10-29-2008, 07:45
Ммм най-добре другия път ти го целуни и му покажи,че найстина го искаш :) И аз мисля,че така е станало по-добре...ще има някаква тръпка в него и ще го измичва мисълта дали искаш да си с него или не и кат го целунеш ще му стане суупер яко така,че най-добре действай :-P И след това кажи какво е станало :)++++1 :)

MartyParty
10-29-2008, 07:49
Ах..Имаше времена когато и аз така се притеснявах за всяко нещо.Понякога ми се иска да ги изживея пак.2 години по-късно хич няма да ти пука какво правиш,защото знаеш,че винаги има и по-зле. ;-) Не се безпокой,на следващата среща му покажи ,че си into it.

midle
10-29-2008, 18:53
Сигурна ли си че майка ти не е била отвън и не ви е видяла и е звъннала коогато сте почвали.

misspurple
10-29-2008, 19:35
Нищо фатално не се е случило ;) Ако мислиш, че не е разбрал какво е станало - обясни му :)
Съгласна съм!

candy_girl4e
10-30-2008, 10:30
Целуни го. :-)

+1 съгласна съм :)

gLoRiOuS_aNGeL
10-30-2008, 11:39
Не се филмирай излишно!Нищо сериозно не е станало.Другият път се приближи към него и го гледай по-дълго в очите.100 процента ще те целуне.Ако не ти се получи номера,ти го цункай!Все пак и той те харесва...

Metal_kids
10-30-2008, 11:51
Такам едва ли ще ти кажа нещо по-различно от другите :-o
Просто си говорете независимо за какво става въпрос,обясни му как се чувстваш след случката и смятам ,че щом те харесва ще те разбере няма за какво да се притесняваш...нормално е да се случват такива неща :)
И след това според зависи как ще се развие вечерта може да се цункате пак :-)

Успех!!!

Rofl4e
10-30-2008, 13:39
Ми другия път си изключи звуците на телефона... :grin:

krisence
10-30-2008, 14:52
Ами обесни му какво е станало и защо така си реагирала...но недей да му се нахвърляш много бързо следващия път

+1

DeepWithin
10-30-2008, 15:02
Аз пък мисля, че се е получило супер.Като на някой романтичен филм.

Zlobata^^f
10-30-2008, 15:18
Лятото ми се случи същото.Имах уговорка с едно момче в 22:30 на плажа.Отидохме всичко беше много яко.(познавахме се едва от 2 дни)Чувствах го много близък.Беше към 1 и нещо вечерта и трябваше да се прибираме.Изпрати ме до нас.През целият път бяхме гушнати.Беше някак романтично и много сладко.А той изглеждаше някъв гъзар,а пред мен разкри другата си страна.Та наведе се да ме целуне и в това време телефона му звънна и аз незнам защо но се дръпнах.Някакъв инстинкт просто и не казах нищо.Просто продължих сама п пътя.На другата вечер отново излязахме и още когато ме видя ме прегърна много силно и ми каза "Повече не издържам да ме мъчиш така,искам да усетя устните ти.Моля те не ме отбълсквай,искам те..." и ме целуна.Стана ми много яко...Съвета ми е виж ако не те целуне като се разделяте се доближи до него,прошепни му нещо мило и просто се отдай на мига...Късмет и после пиши какво е станало :-)

Pliok0019
10-30-2008, 15:20
Другия път го гушни пак и го погледни в очите.

HONDA
10-30-2008, 15:30
Еее...голяма работа.Извини му се следващия път като го видиш и готово!...Кажи,че ше се реваншираш,хъхъ. :-D
+954

scoobydors
10-30-2008, 15:34
:)

mynichka
10-30-2008, 15:49
Целуни го :P