View Full Version : Свалки
playboygirl
10-28-2008, 13:34
Как да сваля момче от класа ми ? :-o
На първо място го заговори :)
ужасссссссссссс и аз имам същия проблем..ама аз квото и да правя..няма да има резултат..дано при теб стане..
playboygirl
10-28-2008, 14:05
ужасссссссссссс и аз имам същия проблем..ама аз квото и да правя..няма да има резултат..дано при теб стане..
спокойно и при мене сигурно няма да стане , но се пак ще се пробвам :cry:
xxXroshawkaXxx
10-28-2008, 14:25
Отиваш и му казваш "пич искам да се натискаме"!И той веднага идва при тебе! :D
Дай са сериозно...амии предполагам познаваш го добре, щом е от класа ти.Гледай на първо място да се държиш така, че той да забележи, че е специален за теб.Успех! ;)
mishenceto92
10-28-2008, 14:27
Общи интереси, скайп, телефон, помоли го да ти помогне с нещо, което не разбираш..после може да излезете след училище да се водите(ако сте в една посока) .. :)
Whyniser
10-28-2008, 14:44
Обясни подробно защо искаш.От класа е,ако не даи си боже се развалят нещата,че си гледате зурлите бая време и се се'шаш малко кофти. :D
Иначе по-добре максимално далече от скайп простотии.Вземете си го де,но за по-сериозни неща си ги спести.Само за здравей,как си?Хубаво е да има контакт повече от колкото скайп 8)
със стълба можеш да го свалиш :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
n0 d0ub7
10-28-2008, 15:37
с прашка.
Как да сваля момче от класа ми ? :-o
1.Трябва да можеш да говориш.
2.Трябва да можеш да артикулираш
членоразделно на език,който
и двамата владеете.
3.Отиваш и му намекваш,че
желаеш да му покажеш дълбините
на душата си.
4.Казваш му,че дълбините на тялото
са по-лесно достъпни.
5.Събличаш се голааааа :razz:
Отиваш и му казваш "пич искам да се натискаме"!И той веднага идва при тебе! :D
Дай са сериозно...амии предполагам познаваш го добре, щом е от класа ти.Гледай на първо място да се държиш така, че той да забележи, че е специален за теб.Успех! ;)
Аз ще си помисля че на тая е мръднала и сериозно загоряла.Намекни по някъв начи и после ако не стане направи си му го кажи.
Общи интереси, скайп, телефон
:lol: :lol: :lol:
mickelangelo
10-28-2008, 20:27
с круше или десен прав ...
mArMaLaDkA
10-28-2008, 21:00
^с тухла четворка също...или с гюле.Да разбере,че израза "От любовта боли",е буквален.
soul1199
10-29-2008, 08:07
Общи интереси, скайп, телефон, помоли го да ти помогне с нещо, което не разбираш..после може да излезете след училище да се водите(ако сте в една посока) .. :)++++1 :)