Влез

View Full Version : Защо ?

balon4eee
10-28-2008, 15:14
Абе защо по мои наблюдения , за повечето хора е нормално едно момче да прави секс от 13-14 години 8-) Смисъл никой не го взима под внимание ,че той е на 13-14 , а е правил вече секс , а когато едно момиче каже , че го е направило на 13-14 и се започват псувните и даването на акъл от сорта ,,Егати курвата си '' ,,Лелее на къде отива света '' ,, Абе момuче пии си млекцето там и си играй с кукличките '' .... :D При момчетата няма такива неща :? Защо ?

Jumbie483
10-28-2008, 15:29
О неее пак такава тема :cry:
Има стотици теми по този въпрос ....

All_alone
10-28-2008, 15:33
Аз съм на мнение,че момчетата започват по-късно да водят полов живот...Съвсем вярно се оказва обаче,че всяка 4-та българска девойка на възраст 13-15 години води активен полов живот..,което е трагично!
Точното определение не е "курва",а просто "непораснала"...За мен момиче на 13г.,което води полов живот е малкото-голямо моме,което държи на вниманието на батковците...и смята за задължително да откликне на предложенията му за секс...
Абе...аз няма да оправя света..и девойчетата няма да оправя,но дано да дойдат нормални времена!

..Надявам се,че не спадаш към тези момичета! ;) ...Не бързай,за всичко си има време!Като станеш на 20-21..какво ще правиш? :?

slun4evo
10-28-2008, 18:06
Това е вечния въпрос, на който всички жени търсят отговор, е отговор уви няма.Единственното което може да с енаправи е да не се обръща внимание на тези приказки, всеки отговаря сам за себе си и постъпките си.

ЛаСт!К
10-28-2008, 18:11
писна ми от глупостите на комплексарите :(
(не говоря на авторката)

vivteen
10-28-2008, 18:14
Да пуснеш на 13 годишен аьпьапаьпаьпп 8-) :razz:

що бе тянко да не завиждаш :lol: бъзикам се :)

S.PiT
10-28-2008, 18:14
Не ви ли омръзнаха тея теми ?

chokolate_girl
10-28-2008, 18:24
пак същата тема...ама вие не разбрахте ли,че колкото и такива теми да пускате,никой няма да го вземе под внимание и да св вслуша.Който си има акъл ,си го има.Иначе при момчетата е по-различно.Момчето си е момче и има по-големи права.Пускат го по-рано на дискотека,ходи си където иска ,прави си каквото иска.докато момичето трябва повече да се контролира и да се вразумява.Щото един път като я изчукат ,вече всички я знаят кво представлява и зад гърба и се чува:
''А,тая ли бе,махни я тая аз вчера я минах за нищо не става вече''
а другият:
-О,тая и аз я минах дай нещо друго''
А момчето,където и да си го навре никой нищо няма да му каже,защото на него не му личи по нищо.А името на момичето се петни и каквато я запомнят,такава си остава.Сега дано ти е станало ясно 8-) :)

bebok
10-28-2008, 18:46
Абе защо по мои наблюдения , за повечето хора е нормално едно момче да прави секс от 13-14 години 8-) Смисъл никой не го взима под внимание ,че той е на 13-14 , а е правил вече секс , а когато едно момиче каже , че го е направило на 13-14 и се започват псувните и даването на акъл от сорта ,,Егати курвата си '' ,,Лелее на къде отива света '' ,, Абе момuче пии си млекцето там и си играй с кукличките '' .... :D При момчетата няма такива неща :? Защо ?

vika my se dvoen standart :D dobre do6la na zemqta :D

kotora
10-28-2008, 18:54

Е за какво може... момченцата от малки почват да си играят с това между краката им... докато момиченцата по-късно се осъзнават, че трябва да правят секс... толкова ли не може да разберте... :? :? :?

mar4ety
10-28-2008, 19:08

Е за какво може... момченцата от малки почват да си играят с това между краката им... докато момиченцата по-късно се осъзнават, че трябва да правят секс... толкова ли не може да разберте... :? :? :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LofYou
10-28-2008, 19:14
Поредната тема разискваща едно и също нещо .. Да си го кажем така те момчетата хубаво правят секс на 13-14 години ама няма последствия .. А ако си зебелязала в последно време и по новини а и в този форум всяка втора пикла която е правила секс на 13 че и на 12 пита "боже бременна ли съм" или реалността Момиче на 12 години ражда ... Така че как да не се притесняваме на къде отива светааа 8)

ЛаСт!К
10-30-2008, 14:36

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: тва беше голяма глупост 8-)