View Full Version : Най-прекрасният момент с любимия човек
wolfgirl
10-28-2008, 17:08
Izvinete za latinicata, precakana mi e kirilicata :o
ta zna4i... moqta tema e: Razkajete za nai-prekrasniq moment s va6iq lubim/a!
Moqta be6e mn priqtna :-) razhojdahme se i po edno vreme d=se prepunah i padnah vurhu nego. Toi se razsmq i me celuna!!! Be6e neveroqtno! :grin:
т.7
krem4et0
xxXroshawkaXxx
10-28-2008, 17:20
Точно преди да се прибера (последната вечер преди да замина за Благоевград (където уча и трябваше да остана 2 седмици)).Беше вече тъмно.Стояхме си до реката, когато той започна да ми казва колко много ме обича, как съм променила живота му, че аз съм всичко за него...
И аз просто го гушнах и...а познайте...еми...разплаках се.. :oops: :-#
Той веднага усети, макар че не виждаше лицето ми...думите му бяха:
"Защо плачеш миличка?" , а аз му казах:
"Защото ме правиш най-щастливото момиче на света!"
...Той ме притисна силно до себе си и аз полека лека се успокоих... :cry: :-k
На другия ден си говорихме за случилото се и той каза, че съм го накарала да се чувства ОБИЧАН, и че никога никой не бил плакал за него.Радвам се, че го изпълвам със щастие!Това е един незабравим момент и за двама ни! :-) :smt007
Хмм ужасно много са :oops: всеки миг прекаран до милото ми зайче е като цяла вечност в рая :grin: :oops:. Особено както сме от различни градове и като я видя и просто сърцето ми ще изфръкне но можеби това са най-прекрасните :
1) Един път още в началото на връзката ни беше дошло време да си ходя и като се разделяхме я стиснах и я целунах и така не я изпускат от обятията си и устните си повече от 10 минути :oops:
2) Един път бяхме заедно навън дъжд, студ, мрак, кал. А ние скрити в едно заведение съдейки по зъзненето на другите явно и в заведението беше студено, но милото ми ме беше прегърнало и чувствах сякаш хиляди слънца ме топлеха отвътре! тогава пуснаха "Аerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing". Погледнах я в бездънните й очи . чувствах се сякаш беше отделена с години от мен и я виждам за първи и последен път и я целунах изливайки всичките си чувства.
3) Миналата седмица когато с миличкото ми направихме 1 година :grin:
4) ЕТО МОЖЕБИ НАЙ-ХУБАВИЯ МОМЕНТ 13 септември .... последната ми среща с моята любов преди да почне най-тежката година в живота ми ... кандидат студент... рядко щях да виждам зайчето си ..... :-# :cry: стояхме на една пейка до НДК. Сгушен в нея усетих как сълзите ми се стичаха и не можех да ги спра. По едно време усетих как сълза падна на бузата ми ... не беше моя. Погледнах милото ми тя същото се беше отдала на чувствата си това вече срина душевната ми крепост. Точно тогава заваля дъжд ... и седяхме в дъжда прегърнати плачейки... Да това е най-хубавият ми момент защото в този момент чувстава ни стигнаха своя връх . Никога не сам вярвал, че ще има човек за който бих плакал и че ще има човек, който би плакал за мен тогава в мен бушуваше буря от чувства- тъга,радост,мъка,обич.
Това беше от мен малко дълго, но когато говоря за миличкото ми Миленче не ми дава душа да не го опиша и до най-малкия детайл възможно най-красиво - както всеки момент с нея :-) :oops:
П.П. ОБИЧАМ ТЕ МИЛО :smt007 :smt007 :smt007 !!!
Най-хубавите ми моменти, които направо ме изпълват са като се събудим сутрин :) Винаги си навиваме алармата за по-рано, за да се наслаждаваме един на друг. Това са си "нашите" моменти. :oops:
Ми аз не си падам много по тея работи, но много ми хареса, когато ходихме с Мотора на Долана Митрополия да гледаме Супер Мото. В едно момент, докато караше (а той не кара бавно), ме хвана за ръката, а аз се притиснах още по-силно до него...
Може да ви се вижда глупаво, но както казах, не обичам тези "романтични моменти".
Miimiinka
10-29-2008, 10:38
Едно от хубавите моменти с любимия ми човек е, когато ме заведе на едно бонгало.Взехме си пиена и си бяхме само аз и той.Тогава се отдадохме един на друг. Беше много хубаво.
Pliok0019
10-29-2008, 11:30
Замислям се...Всъщност във всяка една връзка съм имала много хубави моменти...но естествено човекът, с когото съм била най-щастлива е един.
Най-хубавия момент...може би, когато бяхме заедно за първи път.