View Full Version : Хининова вода
girl4eety
10-28-2008, 18:39
nqkoi 6te mi obqsni li kak se izpolzva hininovata voda 4e dnes si kupix ama nz kak se izpolzva ako znae nqkoi da kaje i kajete tozi koito e izpolzval imalo li e efekt pri nego ms pred :-)
*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh
BurningDesire
10-28-2008, 18:42
Пръска се или с ръце се нанася в корените на косата 2-3 седмично или пък след всяко миене на косата, но трябва да е сравнително суха преди да я нанесеш или поне подсушена. За ефект не мога да ти кажа.
RaLiTy_Y_y
10-28-2008, 18:58
Пръска се или с ръце се нанася в корените на косата 2-3 седмично или пък след всяко миене на косата, но трябва да е сравнително суха преди да я нанесеш или поне подсушена. За ефект не мога да ти кажа.
+1
при мен има ефект аз си слагам всяка вечер и на мокра коса след като се изкъпа косата ми става много по хубава може да пробваш и с хининов шампоан той също е много хубав за косата
girl4eety
10-28-2008, 19:03
zna4i kato se izkapq i da si namaja korenite s tazi voda taka li
i moje li pri vsqko kapane as se kapa prez 2 dena moje li prez 2 dena da si slagam
Anf3tamin4o
10-28-2008, 19:05
Ефекта е растене на косата по бързо
Да може след всяко къпане !
gree_girl
10-28-2008, 19:23
И аз ползвам и има ефект, забелязва се по-бързия растеж на косата.
fUcK_LoF
10-28-2008, 19:33
От каде мога да си взема че искам да ми порасте косата п1к тя много бавно расте :( :?
splendour
10-28-2008, 19:38
az moita ato izlqza ot banqta vednaga q pr1skam s xininova, posle pqna i posle sy6a,ili propyskam pqnata i se6oara i na drygiq ten napravo s presata minavam nqkoi na4ypeni ki4yr4eta.mai ne se polzna to4no taka ama............
Ефекта е растене на косата по бързо
Да може след всяко къпане !
Сори за офтопика, но случайно да си завършила 2ра испанска? :)
Искам да ви питам, може ли по някакъв начин да се увреди косата?
LiveFlower
10-28-2008, 20:16
От каде мога да си взема че искам да ми порасте косата п1к тя много бавно расте :( :?Oт аптеката може би :booooomb:
chokolate_girl
10-28-2008, 21:16
във всяка аптека можеш да намериш хининова вода.аз също използвам от 1 месец и при мен може би се забелязва някакъв ефект.
А иначе се нанася ,когато искаш,може след къпане ,може и на сухо.аз я нанасям всеки ден.Доколкото знам действа благоприятно за косата,но някои се оплакват от омазняване на косата.моята не се омязнява,но при всеки действа различно.Все пак няма как да разбереш без да пробваш,А самата хининова вода не струва повече от 1 левче :wink:
RaLiTy_Y_y
10-29-2008, 08:26
Искам да ви питам, може ли по някакъв начин да се увреди косата?
м не тя хининовата вода я подхранва не може да я увреди :) :) :)
ne uvrejda kosata....nanasq se kogato iska6 kakto iska6 ,ima efekt i to golqm ,i kosata stava po meka :) . ne poznavam 4ovek na koito da ne mu e haresal tozi produkt :):):)
indecent
10-29-2008, 17:15
moga li da si slagam hininova voda ako po kosata imam lak?
chokolate_girl
10-29-2008, 18:18
да,може но мисля че ще има по-голям ефект ако е след къпане или на сухо.без лаковете и др екстри :) сложи лака малко след като напръскаш с хининова вода,за да може хининът да попие в кожата и да има ефект.след това добавяй лака :) :-)
Аз днес като се изкъпах и си сложих хининова вода. Обаче ми е интересно след колко време долу-горе ще има ефект :)
mesec +.....pone togava 6te po4ne6 da go zabelqzvat i horata da ti vikat "abe koga uspq da ti porasne kosata !!!! :shock: "
И аз съм чувала, че много подпомага растежа на косата и смятам да пробвам..ако има ефект редовно...иначе са ми казвали, че не помага само за растежа ами и укрепва косата и и придава блясък..за увредена коса е много подходяща
:lol: За такава, която забавя растежа не съм чувала
indecent, не мисля, че ще има такъв ефект, ако върху косата ти има лак.
Аз ползвам хининова вода на Кокона и съм доволна от нея. Преди и на мен ми се омазняваше косата, но явно е било от сезона или някаква друга причина. Продължавам да ползвам същата. Пръскам сутрин и вечер. Сложих си я в шишенце с пръскалка, доста по-удобно ми е така.
Ефект има, но при различните хора се проявява след различен период време. Моята коса по принцип расте бързо, но хининовата вода наистина спомага за още по-бърз растеж. Имам доста дълга и хубава коса :)
WaterLilly
10-31-2008, 16:40
Купих я за 60 стотинки от аптеката моята, никак не е лоша, не мирише неприятно и ефектът е видим. :)
Кога точно трябва да се слага, след къпане или всеки ден?
Когато искаш.
Ако не ти се омазнява косата или няма някакъв друг такъв неприятен ефект може да си я слагаш всеки ден. :)
днесс си купихх няква на КОКОНА :-D ... 1,10 лв струва ... :D
аз си прелях водичката в едно шишенче с пръскало и до колкото прочетох след къпане се нанася ( АМА НА МОКРА ИЛИ СУХА КОСА 8-) 8-) )
moga li da si slagam hininova voda ako po kosata imam lak?
Нанася се на мокра коса,след като си се изкъпала .. освен ако не се къпеш с лак за коса :lol: Можеш да си я купиш от всеки магазин за козметика или от аптеката .. И не може да ти увреди косата, тя я подрханва .. :)
a трябва ли да чакам косата ми да изсъхне сама или мога да ползвам сешоара ? :smt102
varnen4e
11-02-2008, 07:17
На колко време се правеше почивка от хининовата вода, че не помня?
Аз правя почивки на всяка опаковка или на всеки две от по седмица, понякога две.
Чувала съм, че след дълготрайна употреба (без прекъсване) се губи ефекта й. :)
Pepincetyy
11-02-2008, 10:37
Аз днес си купих хининова вода,но аз я взех за 1.58 от аптеката,а една фр ми каза,че си я взела нейната за 0.70 стотинки явно навсякъде е различно. :)
CraZy_SumMer
11-02-2008, 11:46
Мисля и аз да пробвам с хининовата вода,защото съм чувала,че има голям ефект.Разбира се,не веднага,но все пак за всичко трябва търпение,не става като с вълшебна пръчица... :D
Zna4i , SLed izmivane na kosata s pamu4e , natopeno v hininovata voda se pravyat frikcii ot korenite kam kraya na kosata i se ostavya da izsahne :-D :-D :-D
love_to_love_u
01-03-2009, 21:30
Амии и дори да се умазни,моята е много много гъста няма да и личи :D
varnen4e
01-03-2009, 22:10
Ако само се впръсква обилно без да се втрива ефектът е същия, нали?
да,но при мен дори не беше задължително да се впръсква обилно,за да има ефект :)
а след колко време има ефект?
а след колко време има ефект?
ами горе долу месец
varnen4e
01-04-2009, 10:32
да,но при мен дори не беше задължително да се впръсква обилно,за да има ефект :)
Ясно, мерси.
И аз бях много навита за тази вода!
Редовно я пръсках,но косата ми започна да пада много и спрях...
cHooOpiHka___
01-04-2009, 11:35
определено има ефекТ .. ина4е се използва какт0 ве4е казаха ... :-)
И аз бях много навита за тази вода!
Редовно я пръсках,но косата ми започна да пада много и спрях...
първата химинона вода,която ползвах беше на фирма АДДА ако не се лъжа после понеже нямаше си взех на КОКОНА-от втората толкова започна да ми капе косата,че я изхвърлих и никога повече тази марка и сега си търся само на АДДА
еми аз ползвам хининова вода на Milva от 4-5 месеца вече ама никакъв ефект не виждам :? явно при всяка коса е различно нз и от марката зависи
еми аз ползвам хининова вода на Milva от 4-5 месеца вече ама никакъв ефект не виждам :? явно при всяка коса е различно нз и от марката зависи
то освен и от косата да и то маркатана хининовата вода си зависи.
Аз днес си взех хининова вода. Утре ще я пробвам, когато си измия косата (сега ще мисля в какво шишенце с пръскало да я сложа, че май нямам никакви свободни). Обаче... нещо ме съмнява. На Купро 94 е (българска е марката). Мирише на спирт леко, та... ме съмнява :-D Някой да е ползвал или поне ми кажете, че и на някоя друга марка мирише леко на спирт :-D Нещо не искам косата ми да мирише така, та ще се надявам да не мирише като се впръска в косата...