View Full Version : Дилема... ;(
nikenceto
10-28-2008, 20:26
Здравейте!На кратко ше разкажа историята си,надявам се,че няма да ви отегча :-# Така,значи имам си сериозен приятел от около 7 месеца.Цяло лято бяхме заедно,но сме в различни училища и по ирония на съдбата-в различни смени :smt089 Миналата учебна година той идваше всяка вечер да ме вижда,а сега се виждаме само уикендите...По стечение на обстоятелствата,цял месец събота и неделя не бях в града или бях ангажирана със семейството си.Преди една седмица аз и 2 мои приятелки бяхме близо до училище и едната приятелка се засече с нейн познат.Разменихме няколко думи и той ме покани на кафе...От тогава всеки ден бяга от часовете си (и той е в друго училище) за да може да ме вижда и всяка една секунда сме заедно (смисъл в компания с мои и негови общи приятели).И аз започнах да го харесвам...и от там тръгват всички проблеми...Обичам приятеля си,но тръпката я няма...а всяка секунда мисля за другото момче.Приятелките ми също адски много ме объркват,защото когато поисках съвет от тях-едната част подкрепяше единия,а другата част-другия.По цял ден мисля само за това,защото знам,че и двамата изпитват някакви чувства към мен,но акъла ми не побира как точно да постъпя...НЕ съм курва!искам да се знае!никога не съм предполагала,че може да ми се случи и тва...Ако някой има идеи ще съм му благодарна ако ги сподели с мен :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089
Armani_P
10-28-2008, 20:29
Обичам приятеля си
Тогава ?Защо питаш - ако наистина го обичаш,което ме съмнява,остани с него.Нима едно училище може да сломи любовта ти ?Ако да - егати любовта ...
nikenceto
10-28-2008, 20:32
Обичам приятеля си
Тогава ?Защо питаш - ако наистина го обичаш,което ме съмнява,остани с него.Нима едно училище може да сломи любовта ти ?Ако да - егати любовта ...
Обичам го,това си е безспорен факт,но мислиш ли,че любовта ще е истинска и пълноценна щом тръпката я няма?
Fantomche
10-28-2008, 20:32
Обичам приятеля си
Тогава ?Защо питаш - ако наистина го обичаш,което ме съмнява,остани с него.Нима едно училище може да сломи любовта ти ?Ако да - егати любовта ... macka ako go obi4a6e istinski nqma6e da se 4udi6
Обичам приятеля си
Обичам го,това си е безспорен факт,но мислиш ли,че любовта ще е истинска и пълноценна щом тръпката я няма?
Да...истинска може да бъде...друг е въпроса, че няма да е много 'атрактивна'..Зависи ти какво търсиш в дна връзка и една любов.Помисли си какво би било да зарежеш гаджето си, което обичаш и да тръгнеш с този към когото има тръпка...Е, ок ама не мислиш ли, че и тази тръпка може много скоро да изчезне :? Аз лично съм правила тази грешка.Скъсах с гаджето си, с което ходех от спр мн време, като се доверих на новите чувства към друг.Не мина дори месец и вече съжалявах за това.. И все пак ти решаваш :) Успех :-)
sweet4esf
10-28-2008, 20:53
povqrvai mi ti ne go OBICHASH..makar da ne iskash da priznaesh e TAKA...priemi fakta..mislq che trqbva da pomislish mn DOBRE...povqrvai ako ne go napravish shte ima naraneni...I GLEDAI TOVA DA NE SI TI...kakto kazvat horata..OT DVA STOLA NAKRAQ NA ZEMQTA :)
BTW ako go obichashe nqmashe da se chudish koi da izbersh i kakvo da pravish ;) obichash li OBICHASH i nqma drugi za teb a samo tozi koito OBICHASH..za sujalenie dosta ot dneshnata mladesh BURKAT PRIVLICHANETO ..HARESVANETO....V OBICH...DA OBICHASH NE E PROSTO DA GO KAJESH A DA GO CHUSTVASH I DOKAZVASH A TI KAKVO PRAVISH...pokazvash che nqmash obich kam tvoq shtom izopshto si poglednala drug !!! ...prosto ne kazvai neshta koito ne sa taka..glupavo e :? uspex
Jumbie483
10-28-2008, 21:01
Обичам приятеля си
Тръпката я няма, защото не се виждате толкова често. Просто...не мисля, че едно училище може да ви развали ''сериозната'' връзка. Щом казваш, че харесваш другото момче, но имаш чувства към приятеля си, то тогава отговора е ясен. Обичаш приятеля си, а момчето е просто привличане породено от това, че гаджето ти не е до теб ;)
nikenceto
10-28-2008, 21:27
Тръпката я няма, защото не се виждате толкова често. Просто...не мисля, че едно училище може да ви развали ''сериозната'' връзка. Щом казваш, че харесваш другото момче, но имаш чувства към приятеля си, то тогава отговора е ясен. Обичаш приятеля си, а момчето е просто привличане породено от това, че гаджето ти не е до теб ;)[/quote]
Ами май наистина тва е отговора...Благодаря на всички за помоща! :-) вече съм напълно наясно с чувствата си!и се извинявам,че ви отегчих с моите глупости :-)
MartiSSima
10-28-2008, 23:32
Точно това е да обичаш някого - ТРЪПКАТА да го видиш, докоснеш, целунеш.Щом няма тръпка няма и любов.Не мога да те разбера тогава как ти го обичаш а няма тръпка смешно е...
Pliok0019
10-29-2008, 03:27
Нямам как да прочета цялата тема, но ще те посъветвам да избереш онзи, с когото има тръпка и "пеппуди в стомаха". Избора може да напълно неверен, но сякаш ще съжаляваш по-малко.
xxXroshawkaXxx
10-29-2008, 06:19
Обичам приятеля си
Тогава ?Защо питаш - ако наистина го обичаш,което ме съмнява,остани с него.Нима едно училище може да сломи любовта ти ?Ако да - егати любовта ... macka ako go obi4a6e istinski nqma6e da se 4udi6
:-x
Vij sega v na4aloto vsi4ki sa mili i dovri4ki kakto ti kaza bqga ot 4asovete za da te vijda,no tova nqma da produljava ve4no nali se se6ta6 ... ima6 seriozen priqtel koito durji na teb a na vsi4koto otgore kazva6 4e go obi4a6.Nai dobrata mi fr ima seriozna vrazka s edno mom4e ve4e 2 godini i polovina i ot dosta vreme nasam se vijdat samo uikendite za6toto sa v razli4ni u-6ta i smeni ... taka 4e ne e tolkova stra6no ... izbii si tva mom4e ot glavata
Victorya
10-29-2008, 07:47
Няма тръпка-няма любов
Има тръпка-има любов
Няма друго момче-има любов
Има друго момче-няма любов
Реши го като система уравнения и ще получиш,че вашата песен е изпята.Не може да "обичаш" приятеля си,да харесваш другия,да ти е симпатичен третия,да те кефи четвъртия и така нататък...тва сърце да не ти е автобус от градския транспорт,че го тъпчеш със всевъзможни маймуни.Хвани единия и си сядай на дирника.
soul1199
10-29-2008, 07:48
spored mene govori s priqtelq si,obqsni my,4e ve4e nqma trupka vuv vruzkata vii,da promenite ne6o,ako ni6o ne stane go ostavi i tragni s novoto mom4e,kusmet :)
_FaShIoN_
10-29-2008, 11:13
За да е пълноценна една връзка за теб,е важно да чувстваш онази тръпка,когато виждаш тфоя човек,да започват да ти пърхат онези пеперудки в корема ти...щом тази тръпка при теб вече я няма,а си само по навик с твото момче,бъди малко по-решителна...бъди с другия... :-D :)