PDA

View Full Version : Как да си я върна обратно ?! ПОМОЩ

alofis
10-29-2008, 11:36
Първо здравейте на всички ;)
Така първо да започна от самото начало , значи ходихме на едно море от училището след него продължи нашето приятелство и след известно време и двамата разбрах ме че имаме чуства един към друг и .... нз всичко се провали заради мен ... защото ходих по състезания лагери и т.н (тренирам Джудо) и... нямах време за никои за училище за приятели за излизане за мацки .... и така тя през този месец който ме нямаше тя си чатила по скайп с едно др момче... и се зарибявали както му викаме ;) и аз си идвам у нас оговаря ме да излизаме заедно отиваме в заведението и тя сяда с него на отделна маса и след един ден гледам на скайп снимката им с него как се целувам и аз побеснях и им казах че я ЖЕЛАЯ много и тя цитирам : " Защо не ми каза по - рано ? "
и аз бях незнам в какво състояние ....
а пък сега си пишем отново и то интимни неща за секса кой какво как ...
дава ми целувки ( в скайп ) това може да не значи нищо ама според мен има значение неможе да ти дават ей така целувки нали ;) значи искам да ви питам как да я накарам да го зареже и да се върне при мен
защото немога да спра да мисля за нея ден и нощ

edi_koq_si
10-29-2008, 11:42
kakvoto pesee6 tva 6e pojune6!a za ceuvkite nz az li4no si pra6tam mn bez da imat zan4enie tui 4e ti si preceni :P

likeiloveu
10-29-2008, 11:46
с магнит :grin:

HePeAJIeH
10-29-2008, 11:49
Заеби мацката `ше си намериш друга

HONDA
10-29-2008, 12:05
Не можело да ти дават целувки ей така... :razz: Неее... изобщо... в Скайп особено... Няма начин... :razz: :razz: :razz:
Осъзнай се. 1во Тя е постъпила ужасно гадно като дори не ти е казала, че иска да се разделите, за да бъде тя с друг. 2ро Заслужава ли си да си с нея, след като тя се държи толкова лапешки?

miss_asi
10-29-2008, 13:28
Няя начин бате ... търси си новичка :P

EarthShaker
10-29-2008, 16:52
заеби я таз курва недодялана

mynichka
10-29-2008, 16:56
оо ..новичка ти трябва :)

alofis
10-29-2008, 17:11
хаха мерси за изчерпателните отговори :) ще ви послушам и ще им тегля .. ;)

soul1199
10-29-2008, 17:16
ne ti trqa ostaii q,ima po ybavi :)

amor_ruslana
10-29-2008, 18:16
Ами бонбони,цветя,признания...

midle
10-29-2008, 18:30
Хич да не ти пука , продължавай напред , тя сама ще се върне в играта .

jghgh
10-29-2008, 18:38

Да ти кажа и ти на мен ми изглеждаш много кух и съмнителен, само по начина по който си си написал темата, но хайде.. ще се разпиша: не е постъпила добре, като не ти е писала дори едно СМСче, по-добре я остави да си е с него и си търси щастието другаде!

alofis
10-30-2008, 15:35

Да ти кажа и ти на мен ми изглеждаш много кух и съмнителен, само по начина по който си си написал темата, но хайде.. ще се разпиша: не е постъпила добре, като не ти е писала дори едно СМСче, по-добре я остави да си е с него и си търси щастието другаде!

Много ми е чудно какво пък не съм написал правилно и от къде разбра че съм кух и съмнителен , и като не ти се пише недей . Това че незнам какво да правя не означа че съм такъв ... !