View Full Version : Вярно ли е ...?
Искам да попитам момчетата, вярно ли е, че харесвате повече "недостъпните" момичета? И ако си имате гадже, какво предпочитате - да е по- студена или да е мила, да общува с вас и т.н.??
:-o
Ммм незнам недостъпни достъпни ако е яко момичето няма мн голямо значение... А пък ако е тъпа по добре е да е студена и да не говори много.. Щото имах 1 гадже което доста си го харесвах отноачалото обаче като отвори остата........ Мн тъпи коментари правеше..
Ахам , ама щото понякога се чудя не досаждам ли и т.н., смис аз не съм тъпа, или поне така мисля... :grin: имам предивид на 1 момче ако му пишеш смс-и смис, не за себе си ми да го питаш как е и т.н дали му е досадно :grin: Хахах, ама че тъпо се получи тва
Еми ако постоянно пращаш смс-и от сорта "Каде си" "що не си дигаш тела" "ко праиш" е досадно поне за мен... Имам този проблем с сегашната ми приятелка... и вече нямам нерви ><
Искам да попитам момчетата, вярно ли е, че харесвате повече "недостъпните" момичета?
зависи ... :)
И ако си имате гадже, какво предпочитате - да е по- студена или да е мила, да общува с вас и т.н.??
Предпочитам да е гореща! :-)
Е не му пиша що не си вдигаш телефона, щом не го вдига значи не може, а щом не може да си вдигне телефона надали ще може и да ми пише ;) Смис питам го как е какво прави, как е минал денят му и т.н. ама ако не отг не му пиша 10000 смс ...
питам щото наистина го обичам и не искам да греша :(
:oops:
Меерсии
sh3_1s_7h3_0n3
10-29-2008, 15:15
Приятно недостъпните будят любопитство, затова толкова се навъртат около тях. Скучно е, ако всеки път получаваш каквото искаш. Идеята е в 'тръпката' и заиграването. ;)
Искам да попитам момчетата, вярно ли е, че харесвате повече "недостъпните" момичета?
НЕ
И ако си имате гадже, какво предпочитате - да е по- студена или да е мила, да общува с вас и т.н.??
да е мила, да общува с мен и т.н.
аз искам да е хубава. И няма жена която не дава, има мъж който не може да си поиска 8)
Angel Pixi
10-29-2008, 20:21
rainbow*-скъпа има няколко правила,които е добре да знаеш!
1-ако си хубава и готина го показваи
2-не ти трябва да тичаш след момче,а той след теб
3-показваи на момчето,че не е единствен
4-лигави се с момчетата,но не прекалено