PDA

View Full Version : Много ми е интересно?!

slun4evo
10-29-2008, 13:51
Значи проблема ми е много странен. Така ще започна отначало. Харесвам си едно момче по-голямо от мен с една година.Случайно му намерих скайпа и яко си паснахме, оказа се много мило и готино момче.Обаждаше ми се, пишеше по скайп, даже излизахме на кафе.Всичко минава страхотно.Едно момче от негвия клас обаче ми каза, че той нищо не иска и да не си мисля, че искам да тръгнем.ОК може и така да е, но защо тогава го прави това, той излиза с мен по често от колкото с гаджето си.Въпроса ми е дали има нещо, за да се държи така и вие момчета така ли се държите с момичетата без да ги харесвате? Съжалявам ако е тъпа темата, но наистина ме интересува и не зная да си правя ли илюзии, че нещо може да се получи или не! Благодаря предварително!

slun4evo
10-29-2008, 14:16
Хора, дайте мнения моля ви! :(

crazyhair
10-29-2008, 14:21
moje bi tozi koito go e kazaL da ne si misli6 ni6to e po dve pre4ini ili toi te haresva mnogo ili mom4eto koto haresva6 e mnogo obarkano 6tom izliza pove4e s teb otkolkoto s gadjeto si ne znam?!

exclusif
10-29-2008, 14:46
spored men drygoto momche go e kazal zashtoto te haresva i iska da se otdrbpnesh ot momcheto koeto haresvash.. i da se sblijish sbs sauchenika my za da razberesh prichinata...

BaiToq
10-29-2008, 14:59
Въпроса ми е дали има нещо, за да се държи така и вие момчета така ли се държите с момичетата без да ги харесвате?
секс.

sweet4esf
10-29-2008, 15:23
a az mislq che 1vo ne trqbva da slushash nqkoi si sulio i pulio :? 2ro nikoi li ne oburna vnimanie na tova che momcheta si ima gadje.. :x ama kakva e taq mladej neshnata be..s gadje a xodi i svalq macki na levo i desno :-x mislq che shtom go haresvash davai napred i izopshto ne se vslushvai v prikazkite na nqkoi si..a ako iskash da izleze neshto prosto govori s nego i qvno trqbva da PREMAHNESH GADJETO NE MISLISH LI :wink: ;-) uspex :-)

MartiSSima
10-29-2008, 16:07
Защо слушаш някакъв сухар от неговия клас...?!?Хахахах говори с човека бе директно ако искаш даже му намекни ама да слушаш някакъв си и да си вадиш някакви заключения който са неоснователни няма смисъл.Нещата са красноречиви щом той излиза повече с теб от колкото с гаджето си... дали му е безразлично?Успех

krisiiiiito
10-29-2008, 16:11
Защо слушаш някакъв сухар от неговия клас...?!?Хахахах говори с човека бе директно ако искаш даже му намекни ама да слушаш някакъв си и да си вадиш някакви заключения който са неоснователни няма смисъл.Нещата са красноречиви щом той излиза повече с теб от колкото с гаджето си... дали му е безразлично?Успех

snejana67
10-29-2008, 16:15
:-) откъде знаеш,че това момче казва истината може би само си говори ей така :?

JoeBanana
10-29-2008, 16:35
Въпроса ми е дали има нещо, за да се държи така и вие момчета така ли се държите с момичетата без да ги харесвате?
секс.
но само ако е красива !
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrPower.gif

mynichka
10-29-2008, 17:31
начи или другото момче , те е излъгало , че това момче с което излизате ме те харесва ..а всъщност е лудо влюбен в теб или ...момчето с което излизате те възприема като своя най- добра приятелка :P :P :P :P

Lysit0
10-29-2008, 17:41
Неслушай другите.Говори открито с него :)

chokolate_girl
10-29-2008, 18:01
Има толкова мн версии.Ти сама трябва да откриеш вярната.
1.При положение ,че си има гадже не се занимавай с него,ако той наистина те харесва ще остави гаджето и ще е с теб.
2.Може онова момче да ти е казало така,защото може да те харесва.
3.Това момче което ти пише и на което си хвърлила мерак може просто да те бодалка и да разбере дали ще се вържеш.
4.МОже и това др момче,което ти е казало да не таиш напразни надежди да те е излъгало,а може пък и да не е.
Случаят може да се погледне от мн различни страни ,ако се замислиш :wink: и накрая от мен 1 съвет:

Поговори с момчето и си изяснете отношенията!
Кажи му да бъде открит и да не си играе с теб.
И ако иска да е стеб и наистина те харесва първо да остави приятелката си,за доказателство(но разбира се ,ако наистина харесва теб)
Във всички случаи трябва да го питаш какво става ,иначе няма да разбереш...а това кой какво ти казал са пълни глупости,защото в днешно време всеки гледа да те излъже.Така ,че не вярвай на всяка приказка! :) :wink:

simoons
10-29-2008, 18:06
Не го слушай тоя бе .. къв е той че ще ти се меси в личния живот. И аз бях така с едно момче и сега много съжалявам, че съм ги послушала :-x