PDA

View Full Version : Мисля, че стана гаф

armagedonski
10-29-2008, 13:53
ami...situaciqta e slednata, praihme sex s priqtelkata mi dokato ne se skasa prezerwariwa (btw Sportex sa stra6ni bokluci). az wednaga se usetih 4e se e skasal i prekratih. tq ot swoq strana ot we4e 3-4 meseca NEPREKASNATO pie nqkwi hap4eta (HLOE) koito uj deistwali i kato protiwoza4ata4ni. Gafa stana predi nqkolko dena, po to4no neinata 3-ta sedmica. ta waprosa mi e ima li izob6to nekaw 6ans da stawam "tati" ili kakto i az si mislq nqma nikwa wazmojnost! ms predwaritelno

mar4ety
10-29-2008, 14:05
има тестове за тая раота ние да не сме яснождци :? да но да не стааш "тати" :P и пиши на бг :-x

olii
10-29-2008, 14:08
Ако не си свършил вероятноста да е бременна не е толкова голяма, но разбира се трябва да си вземе тест.
И все пак не разбрах какви са тия хапчета, които действат И като противозачатъчни ? :-o :?

mar4ety
10-29-2008, 14:12
И все пак не разбрах какви са тия хапчета, които действат И като противозачатъчни ? :-o :? HLOE-противозачетъчни :)

armagedonski
10-29-2008, 14:23
1 ne sam swar6wal w neq
2 sajalqwam ama nqmam kirilica
3 towa proslowutoto HLOE-twa sa nekwi hormonalni hap4eta, no na listowkata
pi6e 4e imat i efekta na protiwoza4ata4nite

DevilWish
10-29-2008, 14:32
Значи няма от какво да се притесняваш..Хем не си свършил в нея ,хем тя пие противозачатъчни ,така че не виждам проблема ;)

armagedonski
10-29-2008, 14:36
emi ako towa koeto pi6e na listowkata naistina e wqrno, poneje ne sme mn sigurni! edno pone e qsno - w sabota i nedelq 6te byda ili nai-6tastliwiq 4owek ili nai-ne6tastniq(togawa trqbwa da i doide)

Denkova
10-29-2008, 15:45
ако си свършил в нея е бремнна но се пак ако имате съмнения земете си тест :)

snejana67
10-29-2008, 15:49
:-o и аз мисля че е най добре да вземете тест за ваше успокоение :?

petervuto
10-29-2008, 16:03
emi ako towa koeto pi6e na listowkata naistina e wqrno, poneje ne sme mn sigurni! edno pone e qsno - w sabota i nedelq 6te byda ili nai-6tastliwiq 4owek ili nai-ne6tastniq(togawa trqbwa da i doide)
Това е доста несигурно. Може да се повлияе от стреса, както и от много други външни фактори. Не разчитай, направо вземи тест.

chokolate_girl
10-29-2008, 18:14
всяка втора тема в раздел секс,виждам думата гаф.
Щом пие противозачатъчни ,едвали да е станало нещо,но нека си направи тест,за да сте сигурни какво става.

MoRsKa_nimfa
10-29-2008, 19:56
ot tolkova vreme sam v tozi forum i po edno vreme bqh prekasnala da vlizam..i sega kato razglejdam pak e sashtoto : ГАФ ,БРЕМЕННА ЛИ СЪМ,СКЪСА СЕ... И пр. Днешната младеж В г... да я ....ш казваше 1 мой френд :oops: Простете за грубостта!
а иначе мисля 4е няма за какво да се притесняваш..

Scrat
10-29-2008, 20:08
ОПАААААА

CuteBaby
10-29-2008, 20:39
Според мен не е станал гаф,но ако искате да сте по-спокойни нека да си направи един тест ;)

Ico_
10-30-2008, 07:29
Как така изобщо го мислиш, след като презерватива се е скъсал, ти си усетил и си спрял...без да си свършвал между временно...За да е бременна някакъв магьосник ще да си...

Winterfresh
10-30-2008, 11:00
Как така изобщо го мислиш, след като презерватива се е скъсал, ти си усетил и си спрял...без да си свършвал между временно...За да е бременна някакъв магьосник ще да си...

Пич прочети малко... Не е задължително да свърши в нея за да забременее... При секс през цялото време пенисът изпуска течност главно за овлажняване , но в тази течност макар и малко, се съдържа сперма... Шанса може да е 1 на 1000 но е възможно точно от това да се забременее...

Сага към автора... Щом пие противозачатъчни не мисля че има проблем... Плус това както казах шанса е 1 на 1000 точно при тебе от този секрет да забременее...

Направете ако искаш още 1 тест за да ти е мирна главата и да можеш да спиш :)

Желая ти 1 чертичка :)

Ico_
10-30-2008, 11:13

Пич прочети малко... Не е задължително да свърши в нея за да забременее... При секс през цялото време пенисът изпуска течност главно за овлажняване , но в тази течност макар и малко, се съдържа сперма... Шанса може да е 1 на 1000 но е възможно точно от това да се забременее...
Повярвай ми, че съм по запознат от теб както на практика, така и на теория кое как става.Теоретично шансът точно в този момент да е била в ОВУ и за 10те сек, в които той е бил в нея със скъсан презерватив спермазадойд да е успял да оплоди яйцеклетката е 0.0001%.На практика прецени пак.Понякога освен да четеш трябва и да мислиш ;) Освен тази "течност", за която говориш има и много други фактори необходими за зачеване...ако не знаеш.

Winterfresh
10-30-2008, 11:38
Така е... Ама все пак я има тази възможност... а и да... изпуснах ... шанса е 1 на 1000 ако момичето е в оволация... Този шанс може да бъде дрои 1 на 100000 ако не е ;)

А и сори ама спрямо твоето изказване , реших че не си мн прав и реших да се изкажа :)

sLaDkA_GrEsHkA
10-30-2008, 11:50
1 ne sam swar6wal w neq
2 sajalqwam ama nqmam kirilica
3 towa proslowutoto HLOE-twa sa nekwi hormonalni hap4eta, no na listowkata
pi6e 4e imat i efekta na protiwoza4ata4nite

ми за кво се тъпче с тия химии като не си свърил... земете един тест и се успокоите....

Dark_Angel_F
10-30-2008, 12:02
Щом тя пие хапчета и си прекратил акта , когато си усетил скъсания презерватив според мен няма шанс да е станал гаф ... Успокойте се и чакайте да й дойде менструацията , защтоо ако е нервна и рпитеснена има вероятност да закъснее , което още повече ще ви преитесни . И за да сте сигурни изчакайте още 5-6 днеа и взмете едно тестче . Това е от мен и успех :)

armagedonski
10-30-2008, 19:35
blagodarq na wsi4ki! kam Ico i Master-e to4no zaradi taq 6ibana te4nost napisah toq post 6tot ddz kwa e wazmojnostta nqkoi zableqn spermatozoid da
naprawi problema. a otnosno hap4etata pak powtarqm-te sa hormonalni i samo w 1 red sas sitni bukwi4ki e napisano 4e imat EWENTOALNO deistwie kato protiwoza4ata4ni. e o6te wednaj blagodarq, 4e syper se bqh stresnal, trea6e mi prosto nqkoi s podoben opit da kaje ne6to 4e da se uspokoq malko.
e ostawa sled den-dwa da wi se pohwalq 4e ws e nared i e do6lo.

therichbitch
10-30-2008, 21:31
ama vie ste golemi umnici ,mi da si napravi test kvo tuka ni pita6 ??

armagedonski
11-01-2008, 12:02
abe na teb kaw ti e problema? kat ne ti hareswa temata za kwo pi6e6 otgowor. eba*ti putkata smotana.

na ostanalite blagodarq za moralnata podkrepa, e nqa da stawam "tati" tka 4e
:grin: