View Full Version : Какво да правя?
sLadYrChoO
10-29-2008, 16:25
Много ми е гадно за едно момиче.Тя е толкова влюбена в мен толкова ме обича,а аз много я нараних.Няколко месеца бях с нея,но просто почнахме да се караме за какво ли не и на мен ми беше гадно защото я обичах много а усещах,че я губя.Тогава почнах да си говора с едно момиче на което не гледах като момиче към което мога да изпитам нещо,а като приятелка.Но тя е супер красива и така малко,по-малко тя се влюби в мен и аз почнах да излизам с нея а пък и с нея имахме доста общи неща.Момичето с което ходех Ида беше някаква незнам какви са тези смисъл някаква с кецове ходи някаква такава ама беше мн готинка.Пък аз съм напълно различен от нея и това също беше някакъв проблем тя не харесваше такива като мен,нито аз такива като нея.Но просто се харесахме тогава и ходехме всичко хубаво но когато дойде другото момиче много по красиво много по мило и същата като мен.Просто се влюбих в нея,обаче лъжех Ида нали че я обичам още и така от Април месец до Юни я лъжех докато накрая не и казах всичко.Разделихме се с много лоши думи и караници,но тя все още ме обича подържаме някаква връзка,само че аз не й обръщам внимание а пък тя толкова ме обича.И ми е много гадно толкова много я нараних и сега ми е гадно и искам да поговоря с нея.Но тя почва да ме нарежда супер много като и звънна вика ай не ми звъни бе махай се мразя те .. и ми е много гадно за нея много .. а няма какво да направя ..
huligankata
10-29-2008, 16:29
Нямаш намерение да се събираш с нея, нали?!??! Тогава за чий *** й звъниш непрекъснато, и откъде мамка му знаеш, че още те обича и едва ли не си й слънцето в живота? Преебал си я (причините, които изтъкваш за раздялата ви не са оправдание за мене) тогава просто я остави да си живее живота. Ти си пожелал да се разделите - продължи напред, тя ще се оправи не я мисли, да си я мислил докато си я лъгал ........
mynichka
10-29-2008, 16:30
Много ясно , че ще и е гадно ..еми нищо неможеш да направиш освен да я потърсиш да поговорите лично и да и се извиниш за всичко , което си направил :)
:D Ami ..... vinata shte tursish samo i edinstveno v sebe si ... Postavi se na neino mqsto i vij kolko i e bilo "GOTIN0'' togava ...
no vse pakk uspeh :-P
Поговорете наистина.Кажи и,че съжаляваш.....
sLadYrChoO
10-29-2008, 17:31
Ами да знам,че съм виновен аз ама .. ми е гадно за нея и искам да оправя нещата да сме си приятели ;( защото ми е било много яко с нея винаги ..
Нали тук това ти казваме...то се е видяло,че по телефона няма да стане.Отиваш у тях с букет рози,или кутия бонбони и и се извиняваш....Забелязаx,че казваш,че другото момиче е много по- красиво,няма толко голямо значение какъв си от вънкa,a какъв си от вътре.
Като за начало можеш да й се извиниш но това не означава да омекваш... дръж се постаро му просто изключи обидите , кажи й истината да може да спре да те търси...
sLadYrChoO
10-30-2008, 11:49
Ama az i se izvinih ne vednuj i kakvo li ne napravih za da si ostanem priqteli .. Prosto kogato sum samoten i tujen vse sum tursil neq poslednite meseci kogato se skaram s priqtelkata mi .. ii prosto Ida vse be6e naranena nakraq .. i az vse i kazvah nqma be nqma da te naranq tozi put no .. ;( lqtoto samo tova i pri4inqvah ii predi 3-4 sedmici pak ii sega mi e mnogo gadno za neq lipsva mi :(
Soy_tu_mujer
10-30-2008, 14:27
Кофти ситуация :? Поне си осъзнал вината си. Аз мисля, че незнаеш какво искаш - скъсал си с нея,но продължаваш да я търсиш, защото ти е гадно за нея и ти липсва... Разбирам това чувство, но трябва да разбереш какво искаш. Според мен на този етап приятелство просто едва ли ще има... Поговорете наистина. Върви при нея и й кажи всичко, което мислиш. Че не си искал така да се получава, че въпреки всичко държиш на нея и ако може да не изпитва отрицателни чувства към теб [което малко ме съмнява, че е възможно]. Незнам каква ще е реакцията й, но ако неиска повече нищо от теб, да сте приятели - кажи й че съжаляваш и спри да я търсиш и ти. Остави я тогава да гледа живота си и да продължи напред. Защото като я търсиш и се виждате/чувате едва ли ще успее да те преодолее... Според мен по този начин ще поддържаш любовта и болката й. Остави я и знай, че времето лекува болката... Но все пак не постъпвай повече така...
Въпреки всичко успех и дано нещата ви се наредят... :-|
roltirirang
10-30-2008, 14:34
От къде знаеш,че няма друг в живота й?
Да и аз бих постъпила като нея,много е гадно да те пренебрегнат заради друга...И все пак обясни и какво точно иска(първо изясни самия себе си) и тогава,ако не иска си ДЛЪЖЕН да я оставиш тъжен или не това е...Тя има право да е сама опитал си всичко щом не ти дава втори шанс значи не е за теб.. :o
sweet4esf
10-30-2008, 14:40
Кофти ситуация Confused Поне си осъзнал вината си. Аз мисля, че незнаеш какво искаш - скъсал си с нея,но продължаваш да я търсиш, защото ти е гадно за нея и ти липсва... Разбирам това чувство, но трябва да разбереш какво искаш. Според мен на този етап приятелство просто едва ли ще има... Поговорете наистина. Върви при нея и й кажи всичко, което мислиш. Че не си искал така да се получава, че въпреки всичко държиш на нея и ако може да не изпитва отрицателни чувства към теб [което малко ме съмнява, че е възможно]. Незнам каква ще е реакцията й, но ако неиска повече нищо от теб, да сте приятели - кажи й че съжаляваш и спри да я търсиш и ти. Остави я тогава да гледа живота си и да продължи напред. Защото като я търсиш и се виждате/чувате едва ли ще успее да те преодолее... Според мен по този начин ще поддържаш любовта и болката й. Остави я и знай, че времето лекува болката... Но все пак не постъпвай повече така...
Въпреки всичко успех и дано нещата ви се наредят...
ThePowerOfLove
10-30-2008, 15:16
Не мислиш ли,че си го заслужаваш? Лъгал си я 2 месеца, нали не очакваш да тича цял живот след теб :? Ако искаш да й се извиниш направи го лице в лице,а не по телефона ;) И все пак гадно си постъпил
Нормално е да те нарежда... Толкова време си я лъгал все пак...
А ти след като не я обичаш и си се блюбил в друга, защо толкова искаш да поддържаш връзка с нея????
Много е неприятно да я мамиш 2 месеца и изведъж да се опитваш да се сприятелиш с нея... Откажи се.
sLadYrChoO
10-31-2008, 06:56
Ami znam 4e e s dryg zashtoto znam s koi i ve4e hodat 3 meseca.No znam 4e tq obi4a men v4era se vidqhme i govorihme i si kazahme super mn ne6ta i az i kazah 4e tq e momi4eto za men vupreki 4e ne sym s neq.Govorihme mnogo no tq kaza 4e 6te vidi moje da sme si priqteli a y i sno6ti mi zvuni i po4na da me narejda pak 4e sum q izlugal i pak gluposti .. :(
soul1199
10-31-2008, 07:28
Нали тук това ти казваме...то се е видяло,че по телефона няма да стане.Отиваш у тях с букет рози,или кутия бонбони и и се извиняваш....Забелязаx,че казваш,че другото момиче е много по- красиво,няма толко голямо значение какъв си от вънкa,a какъв си от вътре.tva e otgovora na vuprosite ti! :)