View Full Version : Притеснение :S
Ами значи на 16 години съм, все още девствен, бил съм в интимни отношения, но не се е стигало до секс..вие това как го намирате ? Даже не мога да определя дали искам да го направя сега, имам чувството, че на тази възраст е необходимост за да се впиша в обстановката.Та от цялата работа въпросът ми е: Нормално ли ви се струва на 16, момче все още да съм девствен.. ? :(
chokolate_girl
10-29-2008, 18:26
гаджето ми е на 19 и е девствен,а ти за 16 се притесняваш.Споко бе човек,напълно нормално е .Няма строго определена възраст за правене на секс,когато му дойде времето и срещнеш подходяшо момиче тогава.Кой,когато намери за добре :)
Нормално е до тогава докато ти не усетиш, че го искаш. Не го прави само за това, че и другите го правят. После ще съжеляваш. Изчакай точния човек.
Ми разбира се че е нормално!!!Не е нормално 2-3 години по малки от тебе да не са вече девствени!
Ch0c0la73
10-29-2008, 18:31
не се притеснявай момчетата много се перчат като напраят сефтето на 14 15 но това са пълни глупости .. това направо не е секс.. намери си точното момиче и тогава..имах приятел който беше на 18 и беше детсвтен .. но това нито ме отблъсна нито нищо..даже мисля че като си хванеш приятелка тя ще оцени че първия ти път ще е с нея..
и моето гадже е на 19 и още е девствен и много се радвам за тва :grin: напълно нормално е :) не гледай другите,а го направи когато се чувстваш готов 8)
Еми също и ме притеснява, че на тая възраст вече едва ли ще си намеря девствена приятелка в сегашните обстоятелства, пък и е малко неловко момчето да е девствено, а момичето не.. :?
Punisherrr
10-29-2008, 18:43
Еми също и ме притеснява, че на тая възраст вече едва ли ще си намеря девствена приятелка в сегашните обстоятелства, пък и е малко неловко момчето да е девствено, а момичето не.. :?
Ще си намериш,спокойно ;) А и да не е девствена какво?
Нали ако имаш свестен човек до теб,това няма да е от значение. ;)
(ако такъв човек търсиш де :smt102 )
Пък ако това ще и е големия проблем - сещаш се каква е ..от тези със - ''сегашните обстоятелства'' :D
айде успех с издирването :Ь
Ами да ти кажа.. Момичетата губят девствеността си по-рано от момчетата..
Аа..Тези глупости дето ги приказват, за подходящата..Т'ва са пълни простотии за мен !
Кое момче , би имало възможност да прави секс, и не би го направил ?
Страхливите,притеснителни е, и такива...
Когато имаш възможност , ако имаш смелост давай .
Подходящата т'ва е любов. А между любов и секс има разлика.Едното се намира много по-лесно от другото !
Няма никакъв проблем да си девствен на 16 , но разбирам притесненията ти. Всичко е, защото сега е модерно да си някакъв супер ебач или няква разпусната курва, дето отваря крака наляво надясно(извинявамс е за грубия език). Споко, ако не те избият комплексите няма да правиш секс преди да почувстваш,че искаш
xxxSnowflakexxx
10-29-2008, 19:56
гаджето ми е на 19 и е девствен,а ти за 16 се притесняваш.Споко бе човек,напълно нормално е .Няма строго определена възраст за правене на секс,когато му дойде времето и срещнеш подходяшо момиче тогава.Кой,когато намери за добре :)
xxxSnowflakexxx
10-29-2008, 19:56
BlindedAngel
10-29-2008, 20:20
Вие пък всичките изкарахте тия дет са си направили сефтето на 14-15 некви прости ли ко ? Аз съм си го направил на 14 щото имах възможност...И ко ако трябваше да ви послушам щях да откажа тогава само и само да ви са впиша в графата "Готин, добър..." и не знам си ко още...
Ами значи на 16 години съм, все още девствен, бил съм в интимни отношения, но не се е стигало до секс..вие това как го намирате ? Даже не мога да определя дали искам да го направя сега, имам чувството, че на тази възраст е необходимост за да се впиша в обстановката.Та от цялата работа въпросът ми е: Нормално ли ви се струва на 16, момче все още да съм девствен.. ? :(
normalno?? :-o qko si zadrusteeen :razz: :razz: :razz: az na 13 ve4e ne bqh devstvena..a ti si basi sme6nika :razz: sigurno si mn zle :D :?
ти си зле, не той.
jjjjjj6363
10-29-2008, 21:36
Еми също и ме притеснява, че на тая възраст вече едва ли ще си намеря девствена приятелка в сегашните обстоятелства, пък и е малко неловко момчето да е девствено, а момичето не.. :? kvo e tva tupo mislene ne e taka pi4 normalno e ve priemigo
dimitar_ak
10-30-2008, 05:40
Много значение отдаваш на тази девственост. Когато се влюбиш в момиче за теб няма да има никакво значение дали си и първият. Това което ще искаш е да си последният.
Winterfresh
10-30-2008, 10:24
normalno?? :-o qko si zadrusteeen :razz: :razz: :razz: az na 13 ve4e ne bqh devstvena..a ti si basi sme6nika :razz: sigurno si mn zle :D :?
Ахаха... Каквото пишеш винаги ме разсмива бейбз :D
По темата... Мисля, че не си попаднал в компания... Все пак как подяволите си минал побертета ( не напълно де ) и не си искал секс?
Ти или си някакъв нов вид или просто имаш "nerd" Приятели или самия ти си такъв... Попринцип ако беше момиче нямаше да е ултра странно но се пак момче.... Не че има нещо лошо но просто ми е странно :)
Така така .. сега на колко си че на 13 вече не си била девствена на 15 ли или 16 ? И от тогава до сега с колко си спала с 100-150 ако имаш 16 го приемам за отговор и без да отговаряш :) :D
Аз съм почти на 15, ще ми го духаш ли?
Така така .. сега на колко си че на 13 вече не си била девствена на 15 ли или 16 ? И от тогава до сега с колко си спала с 100-150 ако имаш 16 го приемам за отговор и без да отговаряш :) :D
на 15 съм вече :oops:
sladky2008.......по думите ти съдя,че си тъпа у******a,пък и се хвалиш от горе на сичкото.Била спала тя с мъже от 13- годишна....това не е за хвалба,a за срам и резил.....
Wrathchild
11-05-2008, 08:46
Веднага ти казвам - приятелят ми. А не бих казала, че е най-страхливия и притеснителен.
Rebirthing
11-05-2008, 10:33
Пак се започна... :(
chokolate_girl
11-05-2008, 11:10
Абе айде стигате с тая тъпа потребителка sladky2008,
не разбрахте ли,че профила и е ебавка и всичко,което пише е ебавка.Изобщо не и взимайте под внимание думите..
Абсолютно няма смисъл.
не разбрахте ли,че профила и е ебавка и всичко,което пише е ебавка.Изобщо не и взимайте под внимание думите..
Абсолютно няма смисъл.
ебавка е майкати че те е родила ма :-x профила си е мой а тва че сам по хубава от вас не значи че трябва да съм ебавка! все пак ме радва че мислите така..такива като теб в училище просто ги мачкам и те си знаят че съм повече от тях и не ми се мешат..мърла :?
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: молляя те сприиииииииииииииииииииии иииииииии.Някой ден докато ти чета написаното ше се напикая(както на теб се случва често).На 15 вече си пълнолетна по вашите правила.С колко мангала си се е*ала вече(или твои братя.Както решиш)
kindergarten
11-05-2008, 15:28
бате,не се коси :booooomb: 8-) защо трябва да си като другите :D
п.п.слдкууу много си шекши ма :razz: :razz: :razz:
sladky 2008
Какво се заяждаш с другите...аре де нали си много смела,кажи ми на мене що е 2 и 200... 8-) Ти не само ,че не си хубава...да не кажа грозна 8-) ами не си ограмотена сексуално,и общо културнo.
И тези,които не се заяждат с теб, в училището го правят само,от морал,пък и защото имат някаква обща култура.Честноо казано,ако аз бях на мястото на тези,които се заяждаш с тях до сега отдавна да съм ти хвърлила една яка тупаница и също така общо интелектуален двубой 8) 8-)
AnnitoOo
11-05-2008, 15:58
ohhh ne gi slyshai teq !!!!!! napravi go kogato si napulno gotov i ne misli za 4yjdoto mnenie ... jivotat si e tvoi i ako iskash shte go napravish za purvi pat na 80 toba e tvoq jivot !!!!!! ne se pritesnqvai rano ili kusno shte ni se poxvalish !!!
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
foreverr
11-05-2008, 16:02
Нормално е!
Neprikosnovena
11-05-2008, 17:04
ако го искаш значи си готов да го направиш
ама ако не го икаш изобщо не трябва да му мислиш :?
това,че все още си девствен в никакъв случай не означава,че не се вписваш в обстановката
titinkaa
11-05-2008, 18:18
да нормално го намирам
DevilWish
11-05-2008, 18:19
Естествено ,че е нормално ;)
titinkaa
11-05-2008, 18:20
о,Боже!
bass_mania
11-06-2008, 18:57
Ами да ти кажа.. Момичетата губят девствеността си по-рано от момчетата..
Аа..Тези глупости дето ги приказват, за подходящата..Т'ва са пълни простотии за мен !
Когато имаш възможност , ако имаш смелост давай .
Подходящата т'ва е любов. А между любов и секс има разлика.Едното се намира много по-лесно от другото !
АЗ!!! АЗ САМ ИМАЛ 1-2 ВАЗМОЖНОСТИ И НЕ СЪМ ГО НАПРАВИЛ.А ОТНОСТНО ПИЧА.СПОКО БАТЕ И АЗ САМ НА 16 И АЗ САМ ДЕВСТЕН.НЕДЕИ ДА ГО ПРАВИШ САМО ЗАРАДИ САМИЯ СЕКС И ЧЕ ПРИЯТЕЛИТЕ ТИ СЕ ФУКАТ ЧЕ СА ПРАВИЛИ НА 14-15.ИЗЧАКАИ ПОДХОДЯЩАТА ДАМА И ГО НАПРАВЕТЕ.УСПЕХ БАТЕ :)
DeepWithin
11-07-2008, 10:30
Абсолютно няма смисъл.
+1.
Беше пуснала една тема, че е на 15 и още не го е правила, а сега изведнъж когато била на 13 години си направила сефтето.Айде моля.
sladky2008.....wow .. tfa za hvalene li e ili za sram .. pffff :smt043 :smt043 :smt043
... otnosno temata : em tfa 4e si na 16 i si oshte devstven ne znna4ava 4ee se otli4avash s neshto kooi znae kfo i ne ozna4ava 4e si zadrusten .. po-dobre iiz4akai podhodqshtiqt 4ovek otkolkoto s nekoq nosna kurpa za ednokratna upotreba .. uspeh :grin:
PaRtYpErSoN
06-28-2009, 04:41
[quote=abcd92]Ами значи на 16 години съм, все още девствен, бил съм в интимни отношения, но не се е стигало до секс..вие това как го намирате ? Даже не мога да определя дали искам да го направя сега, имам чувството, че на тази възраст е необходимост за да се впиша в обстановката.Та от цялата работа въпросът ми е: Нормално ли ви се струва на 16, момче все още да съм девствен.. ? :(
I az kat ne sam prail sex sum sduhan taka li xaxaax moga ti kaja 4e ako se vidim to4no 5 min 6e izdarji6 i 6e mi lapne6 durvoto (kura mi) 6tot sam mn gotin i tova dali si prail sex ne e kriterii poznavam mn priqteli det mogat se pohvalqt s bogat polov jivot a sa super sduhani najivo, dobrui v legloto lo6i v jivota i v ob6testvoto :D
Хаха, и аз сам девствен и сам на 17 и 18 ще прая ама ми е през кура щот знам че сам неустоим в vsqko edno otno6enie i ako momi4eto tursi ne6to ser i qka vruska az sam 4oveka za neq, rabotata e tam ne 4e ne iskam i nz kak da praq sex prosto iskam da e s podhodq6toto momi4e sega sam nameril edno i to e devstveno oba4e mn se haresvame i sig 6e go napravim tezi dni.
Ами значи на 16 години съм, все още девствен, бил съм в интимни отношения, но не се е стигало до секс..вие това как го намирате ? Даже не мога да определя дали искам да го направя сега, имам чувството, че на тази възраст е необходимост за да се впиша в обстановката.Та от цялата работа въпросът ми е: Нормално ли ви се струва на 16, момче все още да съм девствен.. ? :( pffffff ест че е нормално трябва да се настройш за този момент другите ако са прости и те ебават еми излъжи ги нещо...едва ли ще си единственият
mOBSCENE
06-28-2009, 09:46
Ох естествено!Само дето неразбирам кво ти пука :lol:
u3BaH3eMeH
06-28-2009, 09:50
от ква се притесняваш брат . . . от тва, че някой си измислят преживявания, че са правили секс :D :D :D споко за всичко си има време . . . :)
Extremescream
06-28-2009, 10:50
Нормално е.....
DesTin3d
06-29-2009, 00:53
i az sam na 16 ... nogo hora mi kazvat 4e sam postapval glupavo (otkazvaiki sex) i to ne vednaj .. spored men savsem pravilno sam si postapil. si4ki tiq det sa buat na po 10-14 godinki nqqt gram mozak v glavata. na tqh ne im govori mozaka mi poberteta ... sa vsi4ko si ima vreme !!!
Никъде няма общоприета възраст за началото на половия живот.Едни почват от рано,други по късно.Всеки си има гледна точка за нещата и всеки приема по различен начин секса и практикуването му.
Теб срам ли те е,че на 16 години не си го правил?Аз не виждам нищо срамно или позорно в това.Ако приятели и компания се шегуват с теб за това,разбираемо е да се чустваш "различен",но от друга страна секса няма да те направи нещо повече от това което си в момента.Замисли се над тия неща и сам отговори на въпроса си-трябва ли да се срамуваш,че си девствен и нормално ли е на 16 години да си така?