PDA

View Full Version : Притеснение :S

abcd92
10-29-2008, 18:17
Ами значи на 16 години съм, все още девствен, бил съм в интимни отношения, но не се е стигало до секс..вие това как го намирате ? Даже не мога да определя дали искам да го направя сега, имам чувството, че на тази възраст е необходимост за да се впиша в обстановката.Та от цялата работа въпросът ми е: Нормално ли ви се струва на 16, момче все още да съм девствен.. ? :(

chokolate_girl
10-29-2008, 18:26
гаджето ми е на 19 и е девствен,а ти за 16 се притесняваш.Споко бе човек,напълно нормално е .Няма строго определена възраст за правене на секс,когато му дойде времето и срещнеш подходяшо момиче тогава.Кой,когато намери за добре :)

CTAMAT
10-29-2008, 18:27
Нормално е до тогава докато ти не усетиш, че го искаш. Не го прави само за това, че и другите го правят. После ще съжеляваш. Изчакай точния човек.

albb
10-29-2008, 18:28
Ми разбира се че е нормално!!!Не е нормално 2-3 години по малки от тебе да не са вече девствени!

Ch0c0la73
10-29-2008, 18:31
не се притеснявай момчетата много се перчат като напраят сефтето на 14 15 но това са пълни глупости .. това направо не е секс.. намери си точното момиче и тогава..имах приятел който беше на 18 и беше детсвтен .. но това нито ме отблъсна нито нищо..даже мисля че като си хванеш приятелка тя ще оцени че първия ти път ще е с нея..

n3ri7ka
10-29-2008, 18:38
и моето гадже е на 19 и още е девствен и много се радвам за тва :grin: напълно нормално е :) не гледай другите,а го направи когато се чувстваш готов 8)

abcd92
10-29-2008, 18:38
Еми също и ме притеснява, че на тая възраст вече едва ли ще си намеря девствена приятелка в сегашните обстоятелства, пък и е малко неловко момчето да е девствено, а момичето не.. :?

Punisherrr
10-29-2008, 18:43
Еми също и ме притеснява, че на тая възраст вече едва ли ще си намеря девствена приятелка в сегашните обстоятелства, пък и е малко неловко момчето да е девствено, а момичето не.. :?

Ще си намериш,спокойно ;) А и да не е девствена какво?
Нали ако имаш свестен човек до теб,това няма да е от значение. ;)
(ако такъв човек търсиш де :smt102 )
Пък ако това ще и е големия проблем - сещаш се каква е ..от тези със - ''сегашните обстоятелства'' :D
айде успех с издирването :Ь

Ev1l
10-29-2008, 18:47
Ами да ти кажа.. Момичетата губят девствеността си по-рано от момчетата..

Аа..Тези глупости дето ги приказват, за подходящата..Т'ва са пълни простотии за мен !

Кое момче , би имало възможност да прави секс, и не би го направил ?

Страхливите,притеснителни е, и такива...

Когато имаш възможност , ако имаш смелост давай .

Подходящата т'ва е любов. А между любов и секс има разлика.Едното се намира много по-лесно от другото !

Alira
10-29-2008, 19:37
Няма никакъв проблем да си девствен на 16 , но разбирам притесненията ти. Всичко е, защото сега е модерно да си някакъв супер ебач или няква разпусната курва, дето отваря крака наляво надясно(извинявамс е за грубия език). Споко, ако не те избият комплексите няма да правиш секс преди да почувстваш,че искаш

xxxSnowflakexxx
10-29-2008, 19:56
гаджето ми е на 19 и е девствен,а ти за 16 се притесняваш.Споко бе човек,напълно нормално е .Няма строго определена възраст за правене на секс,когато му дойде времето и срещнеш подходяшо момиче тогава.Кой,когато намери за добре :)

xxxSnowflakexxx
10-29-2008, 19:56

BlindedAngel
10-29-2008, 20:20
Вие пък всичките изкарахте тия дет са си направили сефтето на 14-15 некви прости ли ко ? Аз съм си го направил на 14 щото имах възможност...И ко ако трябваше да ви послушам щях да откажа тогава само и само да ви са впиша в графата "Готин, добър..." и не знам си ко още...

got2b
10-29-2008, 21:29
Ами значи на 16 години съм, все още девствен, бил съм в интимни отношения, но не се е стигало до секс..вие това как го намирате ? Даже не мога да определя дали искам да го направя сега, имам чувството, че на тази възраст е необходимост за да се впиша в обстановката.Та от цялата работа въпросът ми е: Нормално ли ви се струва на 16, момче все още да съм девствен.. ? :(

normalno?? :-o qko si zadrusteeen :razz: :razz: :razz: az na 13 ve4e ne bqh devstvena..a ti si basi sme6nika :razz: sigurno si mn zle :D :?

ти си зле, не той.

jjjjjj6363
10-29-2008, 21:36
Еми също и ме притеснява, че на тая възраст вече едва ли ще си намеря девствена приятелка в сегашните обстоятелства, пък и е малко неловко момчето да е девствено, а момичето не.. :? kvo e tva tupo mislene ne e taka pi4 normalno e ve priemigo

dimitar_ak
10-30-2008, 05:40

Много значение отдаваш на тази девственост. Когато се влюбиш в момиче за теб няма да има никакво значение дали си и първият. Това което ще искаш е да си последният.

Winterfresh
10-30-2008, 10:24

normalno?? :-o qko si zadrusteeen :razz: :razz: :razz: az na 13 ve4e ne bqh devstvena..a ti si basi sme6nika :razz: sigurno si mn zle :D :?

Ахаха... Каквото пишеш винаги ме разсмива бейбз :D

По темата... Мисля, че не си попаднал в компания... Все пак как подяволите си минал побертета ( не напълно де ) и не си искал секс?

Ти или си някакъв нов вид или просто имаш "nerd" Приятели или самия ти си такъв... Попринцип ако беше момиче нямаше да е ултра странно но се пак момче.... Не че има нещо лошо но просто ми е странно :)

Jumper
10-30-2008, 10:31

Така така .. сега на колко си че на 13 вече не си била девствена на 15 ли или 16 ? И от тогава до сега с колко си спала с 100-150 ако имаш 16 го приемам за отговор и без да отговаряш :) :D

darking
11-04-2008, 15:27
Аз съм почти на 15, ще ми го духаш ли?

Lysit0
11-05-2008, 08:39

Така така .. сега на колко си че на 13 вече не си била девствена на 15 ли или 16 ? И от тогава до сега с колко си спала с 100-150 ако имаш 16 го приемам за отговор и без да отговаряш :) :D

на 15 съм вече :oops:

sladky2008.......по думите ти съдя,че си тъпа у******a,пък и се хвалиш от горе на сичкото.Била спала тя с мъже от 13- годишна....това не е за хвалба,a за срам и резил.....

Wrathchild
11-05-2008, 08:46

Веднага ти казвам - приятелят ми. А не бих казала, че е най-страхливия и притеснителен.

Rebirthing
11-05-2008, 10:33
Пак се започна... :(

chokolate_girl
11-05-2008, 11:10
Абе айде стигате с тая тъпа потребителка sladky2008,
не разбрахте ли,че профила и е ебавка и всичко,което пише е ебавка.Изобщо не и взимайте под внимание думите..
Абсолютно няма смисъл.

Dundy
11-05-2008, 15:24
не разбрахте ли,че профила и е ебавка и всичко,което пише е ебавка.Изобщо не и взимайте под внимание думите..
Абсолютно няма смисъл.

ебавка е майкати че те е родила ма :-x профила си е мой а тва че сам по хубава от вас не значи че трябва да съм ебавка! все пак ме радва че мислите така..такива като теб в училище просто ги мачкам и те си знаят че съм повече от тях и не ми се мешат..мърла :?
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: молляя те сприиииииииииииииииииииии иииииииии.Някой ден докато ти чета написаното ше се напикая(както на теб се случва често).На 15 вече си пълнолетна по вашите правила.С колко мангала си се е*ала вече(или твои братя.Както решиш)

kindergarten
11-05-2008, 15:28
бате,не се коси :booooomb: 8-) защо трябва да си като другите :D

п.п.слдкууу много си шекши ма :razz: :razz: :razz:

Lysit0
11-05-2008, 15:38
sladky 2008
Какво се заяждаш с другите...аре де нали си много смела,кажи ми на мене що е 2 и 200... 8-) Ти не само ,че не си хубава...да не кажа грозна 8-) ами не си ограмотена сексуално,и общо културнo.
И тези,които не се заяждат с теб, в училището го правят само,от морал,пък и защото имат някаква обща култура.Честноо казано,ако аз бях на мястото на тези,които се заяждаш с тях до сега отдавна да съм ти хвърлила една яка тупаница и също така общо интелектуален двубой 8) 8-)

AnnitoOo
11-05-2008, 15:58
ohhh ne gi slyshai teq !!!!!! napravi go kogato si napulno gotov i ne misli za 4yjdoto mnenie ... jivotat si e tvoi i ako iskash shte go napravish za purvi pat na 80 toba e tvoq jivot !!!!!! ne se pritesnqvai rano ili kusno shte ni se poxvalish !!!
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

foreverr
11-05-2008, 16:02
Нормално е!

Neprikosnovena
11-05-2008, 17:04
ако го искаш значи си готов да го направиш
ама ако не го икаш изобщо не трябва да му мислиш :?
това,че все още си девствен в никакъв случай не означава,че не се вписваш в обстановката

titinkaa
11-05-2008, 18:18
да нормално го намирам

DevilWish
11-05-2008, 18:19
Естествено ,че е нормално ;)

titinkaa
11-05-2008, 18:20
о,Боже!

bass_mania
11-06-2008, 18:57
Ами да ти кажа.. Момичетата губят девствеността си по-рано от момчетата..

Аа..Тези глупости дето ги приказват, за подходящата..Т'ва са пълни простотии за мен !

Когато имаш възможност , ако имаш смелост давай .

Подходящата т'ва е любов. А между любов и секс има разлика.Едното се намира много по-лесно от другото !

АЗ!!! АЗ САМ ИМАЛ 1-2 ВАЗМОЖНОСТИ И НЕ СЪМ ГО НАПРАВИЛ.А ОТНОСТНО ПИЧА.СПОКО БАТЕ И АЗ САМ НА 16 И АЗ САМ ДЕВСТЕН.НЕДЕИ ДА ГО ПРАВИШ САМО ЗАРАДИ САМИЯ СЕКС И ЧЕ ПРИЯТЕЛИТЕ ТИ СЕ ФУКАТ ЧЕ СА ПРАВИЛИ НА 14-15.ИЗЧАКАИ ПОДХОДЯЩАТА ДАМА И ГО НАПРАВЕТЕ.УСПЕХ БАТЕ :)

DeepWithin
11-07-2008, 10:30
Абсолютно няма смисъл.

+1.

Беше пуснала една тема, че е на 15 и още не го е правила, а сега изведнъж когато била на 13 години си направила сефтето.Айде моля.

baby_g
11-07-2008, 17:29
sladky2008.....wow .. tfa za hvalene li e ili za sram .. pffff :smt043 :smt043 :smt043

... otnosno temata : em tfa 4e si na 16 i si oshte devstven ne znna4ava 4ee se otli4avash s neshto kooi znae kfo i ne ozna4ava 4e si zadrusten .. po-dobre iiz4akai podhodqshtiqt 4ovek otkolkoto s nekoq nosna kurpa za ednokratna upotreba .. uspeh :grin:

PaRtYpErSoN
06-28-2009, 04:41
[quote=abcd92]Ами значи на 16 години съм, все още девствен, бил съм в интимни отношения, но не се е стигало до секс..вие това как го намирате ? Даже не мога да определя дали искам да го направя сега, имам чувството, че на тази възраст е необходимост за да се впиша в обстановката.Та от цялата работа въпросът ми е: Нормално ли ви се струва на 16, момче все още да съм девствен.. ? :(

I az kat ne sam prail sex sum sduhan taka li xaxaax moga ti kaja 4e ako se vidim to4no 5 min 6e izdarji6 i 6e mi lapne6 durvoto (kura mi) 6tot sam mn gotin i tova dali si prail sex ne e kriterii poznavam mn priqteli det mogat se pohvalqt s bogat polov jivot a sa super sduhani najivo, dobrui v legloto lo6i v jivota i v ob6testvoto :D
Хаха, и аз сам девствен и сам на 17 и 18 ще прая ама ми е през кура щот знам че сам неустоим в vsqko edno otno6enie i ako momi4eto tursi ne6to ser i qka vruska az sam 4oveka za neq, rabotata e tam ne 4e ne iskam i nz kak da praq sex prosto iskam da e s podhodq6toto momi4e sega sam nameril edno i to e devstveno oba4e mn se haresvame i sig 6e go napravim tezi dni.

WhyNot
06-28-2009, 05:48
Ами значи на 16 години съм, все още девствен, бил съм в интимни отношения, но не се е стигало до секс..вие това как го намирате ? Даже не мога да определя дали искам да го направя сега, имам чувството, че на тази възраст е необходимост за да се впиша в обстановката.Та от цялата работа въпросът ми е: Нормално ли ви се струва на 16, момче все още да съм девствен.. ? :( pffffff ест че е нормално трябва да се настройш за този момент другите ако са прости и те ебават еми излъжи ги нещо...едва ли ще си единственият

mOBSCENE
06-28-2009, 09:46

Ох естествено!Само дето неразбирам кво ти пука :lol:

u3BaH3eMeH
06-28-2009, 09:50
от ква се притесняваш брат . . . от тва, че някой си измислят преживявания, че са правили секс :D :D :D споко за всичко си има време . . . :)

Extremescream
06-28-2009, 10:50
Нормално е.....

DesTin3d
06-29-2009, 00:53
i az sam na 16 ... nogo hora mi kazvat 4e sam postapval glupavo (otkazvaiki sex) i to ne vednaj .. spored men savsem pravilno sam si postapil. si4ki tiq det sa buat na po 10-14 godinki nqqt gram mozak v glavata. na tqh ne im govori mozaka mi poberteta ... sa vsi4ko si ima vreme !!!

x3eme
06-29-2009, 01:07
Никъде няма общоприета възраст за началото на половия живот.Едни почват от рано,други по късно.Всеки си има гледна точка за нещата и всеки приема по различен начин секса и практикуването му.
Теб срам ли те е,че на 16 години не си го правил?Аз не виждам нищо срамно или позорно в това.Ако приятели и компания се шегуват с теб за това,разбираемо е да се чустваш "различен",но от друга страна секса няма да те направи нещо повече от това което си в момента.Замисли се над тия неща и сам отговори на въпроса си-трябва ли да се срамуваш,че си девствен и нормално ли е на 16 години да си така?