View Full Version : много сложна ситуация
mimencety_
10-29-2008, 19:14
искам савет защото и аз нз кво да правя ходих с едно момче 2 години разделени сме от близо 4 месеца но преди 2-3 седмици може би се случи така че между мен и брат му стана нещо неочаквано и двамата разбрахме че имаме чувства и искаме да сме заедно но сега бивщия ми пречи много тои не приема този факт и ми е мн гадно че двама братя се карат заради мен чувствам се като някоя курва чесно :cry: :cry: :cry: :cry: искам да бъда с него и тои иска да е с мен вече го е показал по всякакъв начин но е много сложно плс даите ми някакъв савет
misspurple
10-29-2008, 19:26
Как разбра,че брат му е точния човек за теб и по какъв начин бившия ти пречи да си със него?
mimencety_
10-29-2008, 19:28
с брат му се чувствам мн добре и тои с мен се чувства добре а бившия ми пречи със много скандали караници заплахи(които не вярвам)
misspurple
10-29-2008, 19:31
Моето мнение е,чее щом се харесватее вземайте се,но гледайте да избягвате бившия ти,защото..който и да е ще му е супер неприятно.Все едно ти да имаш сестра и той да тръгне с нея ,в смисъл опитай се да се поставиш на негово място.А и вашето не е било някаква авантюра,били сте доста време заедно,ще му е нужно време да свикне..освен да го игнорираш,друго не виждам. Успех!
gree_girl
10-29-2008, 19:56
Първо се научи как да пишеш правилно на родния си език, а не с кой да се хванеш ...
По темата: Нормално е на бившия ти да му е гадно, 2 години никак не са малко време, а и малко или много, с когото и да се хванеш той ще изпитва ревност. А факта, че това е брат му оказва още по-силно влияние върху емоциите. Пробвай да поговориш с него, все пак вече не ви свързва нищо, ти си имаш собствен живот и той не може да се разполага с него, както и ти с неговия. А вече момчето, с което ще бъдеш е изцяло твой избор. Ако наистина има чувства към теб, то би трябвало да иска най-доброто за теб.
xxxSnowflakexxx
10-29-2008, 20:01
Моето мнение е,чее щом се харесватее вземайте се,но гледайте да избягвате бившия ти,защото..който и да е ще му е супер неприятно.Все едно ти да имаш сестра и той да тръгне с нея ,в смисъл опитай се да се поставиш на негово място.А и вашето не е било някаква авантюра,били сте доста време заедно,ще му е нужно време да свикне..освен да го игнорираш,друго не виждам. Успех!
ThereIsNoWayOut
10-29-2008, 21:17
а аз си мисля , че брат му на бившия ти е глупак , който не би трябвало да постъпва по този начин с брат си ... за едно момиче ..(нищо лично)
Mr_Crowley
10-30-2008, 06:00
Направете си тройка :razz: :razz: :razz:
MartyParty
10-30-2008, 08:56
След време ще спре да се държи като малко дете,на което са му взели баницата и ще се примири.Разбира се,няма да е скоро-най-вероятно когато и той си намери приятелка,на която да обръща достатъчно внимание,за да не му прави впечатление че ходиш с брат му.
Victorya
10-30-2008, 09:01
Вие може да сте и само приятели и пак да се чувствате добре един с друг.Това не е основателна причина.Но да приемем,че сърцето има основания,които мозъка не може да обясни.Тази история ми заприлича на онази песен "Двама братя плачат лялял" не си я спомням точно.На практика ситуацията наистина е деликатна.А бившият ти не е мъж в истинския смисъл на думата.По-скоро е бледо петно от лайно.(Даже и на рима го докарах)Щом се харесвате-взимайте се.А този твоя бивш...обясни му,че щом вече си бивша,няма какво да те закача.Може даже и да го напсуваш-няма да помогне много,даже ще го разяри,но винаги е хубаво да напсуваш някого :)
^Колко си личи, че нямате братя и въобще не познавате отношенията между тях!
Към авторката: гледай сега моето момиче, щом бившият ти вдига скандали, значи още има чувства към теб. Най-много боли да те предаде близък - най-вече брат, а той (бившия) явно се чувства точно така. Той ако нямаше чувства към теб, щеше да си трае. Ако ти ходиш с другия брат, няма начин да не се засечете с първия...особено ако живеят заедно. Дори и да ходиш с втория брат, едва ли ще останете вечно заедно, но за такова нещо братята може да не си проговорят повече, а дори и да се стигне до по-сериозни сблъсъци. Силно съм изумен, че родителите им не са взели отношение вече. Както и да е...моят съвет е бягай докато е време!!! Ти ще си намериш и друг приятел, с него ще се чувстваш също толкова добре, но заради теб те ще се намразят, а не си заслужава!