View Full Version : Успях,успях,взех го....
Имам симпаия към едно момче от една година пътуваме заедно за учи;ище но не се познаваме "официално" :D И тази година го видях отново. Бях с една моя приятелка и изведнъж тя ми каза нещо което не сам очаквала но ми беше много смешно:
"Той ти се усмихна"
Помислих си че не е вярно ,но сега всеки път като го видя се усмихва и се гледаме доста дълго в очите. Отначало си помислих че се заблуждавам , но ми хареса да живея в заблуда . Издирих му скаипа по много тарикатски начин. Най-накрая успях да го взема :grin:
Но щом започнахме да си пишем .... нещо не беше наред ,не беше така както си го представях :? :(
вие какво ще кажете?
А защо не излезете на кафе,за да се поопознаете:?: :)
xxXroshawkaXxx
10-30-2008, 05:43
А защо ли ми се струва, че тва е от един мноого як филм?! :D
Фрийки Фрайдей нещо да ти говори?! :? :-D
krisiiiiito
10-30-2008, 05:50
покани го да излезете за да се видите само двамата стига с тоя скайп 8-) :P
Да и аз си помислих че всичко товаа е като един филм , но за жалост не е :(
покани го да излезете за да се видите само двамата стига с тоя скайп 8-) :Pам ... аз ли да направя "първата стъпка" :-o
Ами като не я прави той, ти я направи.
покани го да излезете за да се видите само двамата стига с тоя скайп 8-) :Pам ... аз ли да направя "първата стъпка" :-o
а когато ти се яде шоколад какво правиш, купуваш си един и с наслада си го изяждаш или чакаш въпросния шоколад сам да ти скочи в устичката?
Jo_Ni_To
10-30-2008, 07:12
aко наистина го харесваш излесте на кафе или пък на разходка по центъра или нещо такова :) :)
а когато ти се яде шоколад какво правиш, купуваш си един и с наслада си го изяждаш или чакаш въпросния шоколад сам да ти скочи в устичката? е явно е време да си взема парченце шоколад :-D още днес :-)
JahSoldier
10-30-2008, 07:28
Интересно ми е как му издири скайпа ?! :D
Интересно ми е как му издири скайпа ?! :DАми в училище го видях с едно момче на което му имах скайпа ,но не се разбираме ,въобще не си пишем. И много ме беше срам да го поискам от него (щеше да ме бъзика всеки ден ) и взех скайпа на по-малката ми сестра и се представих за друго момиче Казах му че имам приятелка ,която много го харесва,но я е срам страшно много ! Той взе че се върза и ...хоп готово след точно 3 мин му имах скайпа :D Абе луда работа :grin: :lol:
Naughty_
10-30-2008, 07:40
оо.. аз имам горчив опит с правенето на 1ви стъпки :booooomb: 8-)
и м/у другото мисля че си постъпила доста глупаво като си му взела скайпа от друг по "доста тарикатски начин" :lol: като се виждате често... що не го заговори нещо и от дума на дума да го попиташ за скайп? Са може да си мисли че си срамежливка :razz:
xxXroshawkaXxx
10-30-2008, 07:42
Да и аз си помислих че всичко товаа е като един филм , но за жалост не е :(
Ами тогава поздравления! :D ...
Мисля, че трябва да действаш смело!Направи така, че той да разбере, че е специален за теб...после вече ти си знаеш!Успехчета! :-)
soul1199
10-30-2008, 07:42
pokani go dsa izlezete,napravi purvata kra4ka :)
оо.. аз имам горчив опит с правенето на 1ви стъпки :booooomb: 8-)ее ти пак сега ме наплаши :-# уффф надявам се всичко да мине добре след няколко часа ще го видя :grin:
xxXroshawkaXxx
10-30-2008, 07:44
Знаеш ли...сега се замислих.. #-o
Не трябва всичко да стане по скайп...според мен трябва да започнете да се виждате по накакъв начин...обищи приятели или...де да знам..
Но каквото и да правиш, не му казвай какво изпитваш по скайп...няма да е добре..знам го от личн опит! :? :wink:
Naughty_
10-30-2008, 07:45
ами като го видиш говори си с него , шегувай се, и най-вече БЪДИ СЕБЕ СИ !!!
оо.. аз имам горчив опит с правенето на 1ви стъпки :booooomb: 8-)
и м/у другото мисля че си постъпила доста глупаво като си му взела скайпа от друг по "доста тарикатски начин" :lol: като се виждате често... що не го заговори нещо и от дума на дума да го попиташ за скайп? Са може да си мисли че си срамежливка :razz:мне не вярвам да се е досетил откъде му имам скайпа ... нито ме попита нито нищо :D
Знаеш ли...сега се замислих.. #-o
Не трябва всичко да стане по скайп...според мен трябва да започнете да се виждате по накакъв начин...обищи приятели или...де да знам..
Но каквото и да правиш, не му казвай какво изпитваш по скайп...няма да е добре..знам го от личн опит! :? :wink: естествено че няма да е по скайп ,но маи за сега нищо няма да му казвам :oops:
Victorya
10-30-2008, 08:57
Skype,E-mail,mIRC...винаги е по-различно от реалния живот.Най-добре се запознайте.Дори и по телефона човек е различен....Излезте,запозна� �те се,опознайте се....Но трябва да ти кажа,че в 99% от случаите никога не става така,както си го очаквал :)
hahavteen
10-30-2008, 09:15
мне не вярвам да се е досетил откъде му имам скайпа ... нито ме попита нито нищо :D
Да ти кажа няма да му отнеме много време да се досети. Приятеля му сигурно му е казал че някакво момиче му е поискало скайпа му и няма да е трудно да се досети че си ти...
Аз лично не виждам какъв е проблема да му кажеш следващия път като се видите в автобуса че искаш да се видите след училище. Кажи че си търсиш компания за кино или нещо такова. Или евентуално му се оплачи че търсиш еди кой си магазин но нямаш идея къде е (гледай той да го знае все пак хахаха) и ако те харесва ще предложи да дойде да ти покаже къде е. При мен и двете действат винаги 8)
С тоя скайп си прецакала цялата магия. На момчето му е харесвало сладката, постепенната заигравка. И ти всичко прецакваш с един глупав скайп ! Къде изчезна романтиката, че всички по скайп се задяват вече?
Аз го разбирам. И аз бих била МНОГО разочарована.
mynichka
10-30-2008, 09:41
Защото всички разчитате на умрелия скайп :razz: