View Full Version : Защоооооо???
wolfgirl
10-30-2008, 13:55
Хора, защо не мога да спра да ям чипс и да пия кола?!?
Не сьм дебела _даже въобще_ но знам че ако не спра ще стана кака Цоцолана!!! Неволятя не ще да идва :( Дайте ми съвет какво да правя ПЛС!!!
_mimi7y_
10-30-2008, 14:01
ами продължавай да си хапваш чипсчето и да си пийваш количката...не мисля че има начин както казваш да ти дойде неволята :-D
ми да яж си.. освен че ще надебелееш е и хипер не полезно.. тва е най - вредната храна....
TinkyWinky
10-30-2008, 14:26
стига бе, сега и на мене ми се дояде чипс :lol: :lol:
edi_koq_si
10-30-2008, 14:28
:D spirai postepenno a ne izvednuj :P primerno vmesto da si kupi6 si pomili da spesti6 parite za nqkoq dre6ka :P
wolfgirl
10-30-2008, 14:40
edi_koq_si, това с дрешката наистина ще ми помогне! Обожавам да си купувам нови дрехи! Мерси много! :)
А колкото до тия, които се заяждат, може ли да се върнете малко нагоре и да прочете, че искам съвет , а не заяждания от надути хора! :-x
edi_koq_si
10-30-2008, 14:42
spoko we nema se kosi6 na drugite :P radvam se 4e sam pomognala :P:)
mynichka
10-30-2008, 15:55
просто не мисли по цял ден само за ядене :)
mysterious93
10-30-2008, 15:58
и ние кво?да ти пратим неволята по пощата ли?ми кат станеш 100 кила ще дойде...
BrokenInnocence
10-30-2008, 16:15
Няма такова нещо като "не мога"... когато искаш нещо, можеш. И аз преди обжавах чипс и др мазнотии, но когато кожата ми стана отвратителна просто си го наложих и спрях. Чипс не съм яла от една година вече, а като знам какви ще са последиците, не ми се и яде.
WithLove
10-31-2008, 20:03
3ащото нямаш силна воля.
HardcoreSyndrome
10-31-2008, 22:25
Просто не искаш. Ако искаш, ще спреш да ядеш боклуци. Въпрос на желание и воля.
s0me^col0uR`of`tRutH^
11-01-2008, 05:15
Като ядеш мазен чипс+ кола , не ти ли става спр тежко?!Не е полезно,не е нужно да ги спираш,просто не трябва да ти е основната храна..
Еееее какво и се нахвърляте на момичето бе???Кво се праите се едно не сте яли чипс и не сте пили кола и не знаете кво е да ги откажете!
А по темата дай потепенно.Все по по-малко и по-малко и накрая спри.Тоо не става изведнъж....Аз чипс не бях яла и аз от близо година и миналата седмица като ми предложе една фр, нали взех си и ми стана толко гаден, изобщо не ми беше вкусен.А доколкото до колата ...Само кола пиех, кола мислех не можех без кола.Спрях я и свалих 3 кила, без никви диети.Въпреки това си позволявам понякога по малко :oops: .
Айде успех със спирането им все пак :P !
П.П. Добре е, че все пак мислиш за спирането им, някои хора изобщо не ги интересува с какво се тъпчат!
Jamalska
11-01-2008, 10:27
Кат го ядеш твърде мн накрая ще ти писне:)На мен така примерно пиците са ми дошли до гуша...ся се кефя на манджи.така че ще е временна мания,споко
ElisaDay
11-01-2008, 10:30
Яла съм си чипс, ям си и чак като ми писне ще спра :-D И не съм дебела и да стана все ми е тая.
Jumbie483
11-01-2008, 10:49
И аз съм така :lol: Ям чипс от както се помня..хм даже и в момента до мен има един пакет :oops: А кола пропих от няколко години. На ден изпивам една трилитрова бутилка и съм си добре. Нито ми тежи, нито дебелея... :-)
И аз искам да ги спра... Обаче не го правя... Имаше период през лятотто един месец не ядях чипс... Като не ядеш и не ти се прияжда. Първо ти се яде, после преставаш. Ще взема и аз да го спра... :D