View Full Version : До кога ще се влияе от мнението на приятелите му ;[
Zlobata^^f
10-30-2008, 15:05
Хора помогнете ми,моля ви.Вече незнам какво да правя.Обичам едно момче от много време.Винаги се случваше така,че когато той ме харесва аз се заигравах с други,а когато аз него,той ми го връщаше.Преди година решихме да спрем с детските работи и да тръгнем.По онова време обаче един от най-добрите му приятели ме харесваше и нали се сещате,че той защити приятелството си и ме заряза.Ходихме две седмици,а той реши да сложи края.Дори не скъса с мен както трябва.Писа ми по скайп...Аз се чувствах наистина ужасно,а той нямаше сила да ме погледне в очите.Минаваха дни и двата се виждахме всеки ден.Той виждаше как страдам,а аз виждах как се прави,че му е все едно.Превърна се в студено момче.Ходи с една и след седмица вече не му пука за нея.Ето,че се измина една година от историята ни.Аз продължавам да го обичам все така и мисля,че той мен също.Прави опити да разговаряме.Държи се по добре от преди...не ме убижда като преди,а се усмихва всеки път като ме види.Някой от приятелите му ме харесват или харесваха и той се влияе от тяхното мнение.Не иска да се бъзикат с нас,а това просто няма как да стане-те са си такива.Искам да покаже чувствата си...аз също моите към него...Дайте ми съвет как да го провокирам да сподели с мен какво чувства без да говоря на тази тема.С действия или нещо подобно.Много ви моля дори това което съм написала да ви злучи тъпо,пишете коментар ... :lol: :lol: :lol: Благодаря :-) :P :-)
sexy_sladuranka___
10-31-2008, 09:26
Ако наистина те обичаше няма да му пука за чуждото мнение , било то дори и на приятелите му .
Следващия път просто го накарай да избере или тях или ти , ако избере тях - майната му и точка .
Ако наистина те обичаше няма да му пука за чуждото мнение , било то дори и на приятелите му .
Следващия път просто го накарай да избере или тях или ти , ако избере тях - майната му и точка .
мацко ти маи изобщо не си прочела темата.. тука не става въпрос за гаджета които ходят година или повече или за някакви по специални приятелски или интивни отношения че да го кара да избира :)
Zlobata^^f 1-во само да те питам ти на колко години си и тои на колко е и тогава .. да дам мнение по темата :П
...разбираш ги нещата виждам. От сега мога да ти кажа какво ще отговори. Гаджета под път и над път, но приятели рядко се намират.
Към авторката: много е трудно това дето си си наумила, защото според мен 100 от 100 ще постъпят като него. Ситуацията е деликатна и ще трябва доста да извъртиш нещата. Преди обаче да предприемеш каквото и да е трябва да си сигурна, че никой от приятелите му не те харесва, защото в противен случай нещата ще завършат като предния път (най-вероятно). Всеизвестен факт е че алкохола и настъпателните жени объркват мъжкото поведение. На някое купонче го изчакваш да пийне малко (колкото да го хване добре, не да не може да говори :D ), сядаш в него (или намираш друг начин да го хванеш натясно), държиш се мило и невинно с него и на бас че всичко ще си изпее 8-) . Според мен всеки друг вариант е обречен на неуспех. ОБАЧЕ имай едно на ум, щото ако не те харесва вече има вероятност, след тези ти действия, да започне пак да се държи студено. Поздрави
Zlobata^^f
10-31-2008, 16:24
На 15 съм,а той на 16.Там е проблема,че в момента най-добрия му приятел ме харесва.Не е като преди да става въпрос за един от приятелите му,а за най-добрия...Сега разбрах,че в списъка му има нова.Утре има мач и тя ще отиде...Не ходят,но има вероятност да тръгнат.Сигурна съм,че не я харесва,защото преди 2 седмици каза,че незнае как един приятел ходи с нея..как не го е гнус...прави ги напук
Хора помогнете ми,моля ви.Вече незнам какво да правя.Обичам едно момче от много време.Винаги се случваше така,че когато той ме харесва аз се заигравах с други,а когато аз него,той ми го връщаше.Преди година решихме да спрем с детските работи и да тръгнем.По онова време обаче един от най-добрите му приятели ме харесваше и нали се сещате,че той защити приятелството си и ме заряза.Ходихме две седмици,а той реши да сложи края.Дори не скъса с мен както трябва.Писа ми по скайп...Аз се чувствах наистина ужасно,а той нямаше сила да ме погледне в очите.Минаваха дни и двата се виждахме всеки ден.Той виждаше как страдам,а аз виждах как се прави,че му е все едно.Превърна се в студено момче.Ходи с една и след седмица вече не му пука за нея.Ето,че се измина една година от историята ни.Аз продължавам да го обичам все така и мисля,че той мен също.Прави опити да разговаряме.Държи се по добре от преди...не ме убижда като преди,а се усмихва всеки път като ме види.Някой от приятелите му ме харесват или харесваха и той се влияе от тяхното мнение.Не иска да се бъзикат с нас,а това просто няма как да стане-те са си такива.Искам да покаже чувствата си...аз също моите към него...Дайте ми съвет как да го провокирам да сподели с мен какво чувства без да говоря на тази тема.С действия или нещо подобно.Много ви моля дори това което съм написала да ви злучи тъпо,пишете коментар ... :lol: :lol: :lol: Благодаря :-) :P :-)
Докато е долен ляв педал,
може би...
До кога ще се влияе от мнението на приятелите му ;[
FOREVER AND EVER!!!!
имаше некъв лав мисля, че беше на тъпите фешани... заради путка - путка не ставай...или нещо от сорта....
така, че нема шанс да не слуша приятелите си 8)