PDA

View Full Version : Объркана съм

blq_blq
10-30-2008, 16:52
Здравейте, в случай че ви се занимава, ето я моята история:

В две-годишна връзка съм. Живеем в неговия апартамент. Напоследък обаче моята любов към него угасна. Изведнъж осъзнах, че нямаме никакви общи интереси, възгледи или каквото и да било. Усетих, че ме дразни с всички свои действия. И точно в този неподходящ момент, съквартиранта (Георги) на братовчед ми и аз се свалихме. Познаваме се от 10ина години. Още като бях малка (на 11-12) много го харесвах, но не се осмелих, защото имаме 9 години разлика. И след толкова години се събрахме (при което той ми призна, че от малка ме харесва, но заради моралните си възгледи не посмял да направи нищо). Сега през ден ходя у братовчед ми за да се виждам с него. Лудо влюбени сме. Всичко което аз обичам се оказа, че и той обича. Даже хобитата, желанието за определена кариера и пр.

Сега обмислям да приключа с илюзията и да скъсам с официалното ми гадже. Но ми е тежко. Привързах се. Макар последните 6-7 месеца да се караме адски много, все пак изпитвам някаква привързаност. Той е сигурност. Той е постоянство. Но не съм щастлива с него. Откак тръгнахме с Георги съм най-щастливото същество на земята. Постоянно се усмихвам, веселя и даже остроумието ми се засили тройно. Но все пак е голям риск да отида да живея при братовчед ми и Георги (те са на квартира). Не знам какво да правя. Тук вече разума и сърцето ми говорят съвсем различни неща.

MegabytE
10-30-2008, 17:12
В две-годишна връзка съм. Живеем в неговия апартамент.

---

Сега през ден ходя у братовчед ми за да се виждам с него. Лудо влюбени сме. Всичко което аз обичам се оказа, че и той обича. Даже хобитата, желанието за определена кариера и пр.

Ето, не може да направи най- елементарното и просто нещо- да говори с гаджето си, кажи му, не го прави на идиот.
От такива к... като вас ми се гади, жалко, че 80% сте такива.
Ем съм болен, ем чета идиотии.

blq_blq
10-30-2008, 17:15

---

Сега през ден ходя у братовчед ми за да се виждам с него. Лудо влюбени сме. Всичко което аз обичам се оказа, че и той обича. Даже хобитата, желанието за определена кариера и пр.

Ето, не може да направи най- елементарното и просто нещо- да говори с гаджето си, кажи му, не го прави на идиот.
Ммм.. Благодаря за мнението..

MegabytE
10-30-2008, 17:18

---

Пак заповядай, винаги съм готов да помогна на приятелка в беда.
Ти как си днес? :)

blq_blq
10-30-2008, 17:35

---

Ами, не много добре. :) Ама ще се оправим. Аз май вече реших и ми е малко по-леко..
А ти как си?

zaribena
10-31-2008, 20:18
Mislq 4e tfa ekurvarska ama savsem otkrovenno kurvarska ralta ne moje da hoish s edin da haresvahs drug da hodish s treti i da se ebesh s 4etv1rti ami ne stava tei saberi vsi4ko v edin 4ovek.Spored men si dai po4ivka i si pomisli dobre kakvo izpitvash obqsni na ''gadjeto'' si kak stoqt neshtata i ne luji razkaji mu za georgi...i taka no spored men trqbva da si dadesh po4ivka ako ne iskash sled vreme da te gledat i da ti kazvat 4e si k***a ;]

WithLove
10-31-2008, 20:43
Той е сигурност. Той е постоянство. Но не съм щастлива с него..
Раэдели се с него.
3аради собственото си щастие и эаради неговото.Няма да му кеф да си с него,эащото ти е упора,а същевременно да обясняваш как си лудо влюбена в Жорето 8-)
Между другото откъде си ?

SunShinePearl
10-31-2008, 20:46
съгласна съм с предното мнение

Lysit0
11-01-2008, 07:13
Е щом не го обичаш,няма смисъл да седиш при него.Пък и нека той си намерие щастето както ти вече си го намерила.Така излиза все едно го използваш до някъде заради жилището.А неможеш ли у вас да си идеш и да се виждаш с Жорето?

soul1199
11-01-2008, 07:27
Той е сигурност. Той е постоянство. Но не съм щастлива с него..
Раэдели се с него.
3аради собственото си щастие и эаради неговото.Няма да му кеф да си с него,эащото ти е упора,а същевременно да обясняваш как си лудо влюбена в Жорето 8-)
Между другото откъде си ?+1 :)

MoHuTo
11-01-2008, 07:44
Обясни на приятеля си как стоят нещата и по-добре се разделете щом не си щастлива с него :) Няма смисъл да мъчиш и него и себе си, остави го да си търси щастието другаде :)

sasha_90
11-01-2008, 07:45
Като не го обичаш вече и не си щастлива,защо продължаваш да го правиш на глупак?Няма смисъл!По-добре му кажи истината.

HardlyAwakened
11-01-2008, 08:28
Я не се тормози повече :-) ... знаеш какво да направиш :)

sexa_na_kompleksa
11-01-2008, 12:08
Взимайте се с Гошко.

ImmortalForever
11-01-2008, 13:47
На стария му кажи, че не виждаш перспективи за брак и се вземете подобаващо с Гошко хубавеца!

MegabytE
11-01-2008, 17:13

---

Ами, не много добре. :) Ама ще се оправим. Аз май вече реших и ми е малко по-леко..
А ти как си?
Мани, не ме сещай. Асистентът по анатомия иска да ми съсипе живота.
Но аз не съм интересен, как се развиват нещата с ДВЕТЕ гаджета? :oops: