PDA

View Full Version : Какво ...

crazy_lazy_girl
10-30-2008, 18:24
Имате следният случай:
Харесвате някой/я, но този някой/я е зает/а - любовта ви остава несподелена.
Само че човекът ви прави намеци, че има влечения към вас, харесва ви, не е лудо влюбен във вас, но не сте му и безразличен/на. Виждате се 1/2 пъти, но накрая вие прецаквате всичко (няма значение как).
След няколко месеца (в които не се виждате!) все още сте влюбен/а в същия човек, но той все още е зает ( но доста често се разделя и събира отново с приятелят/приятелката си). Въпреки това той/тя пак показва симпатий към вас, само че този път без намеци за среща, а уж просто сте приятели.
Та въпросът ми е: Ако искае да забравите този човек, но по никакъв начин не успявате, а той продължава да се държи с вас по същият начин, какво правите? Ии, ако един ден този някой/тази някоя ви попита, дали още го/я харесвате, какво ще отвърнете? Ще му/й кажете че вече всичко е монало (макар и да не е така) или директно ще си признаете? (Не забравяйте, че този човек все още е със приятелката/приятелят си! )

BaiToq
10-30-2008, 18:35
Много условности станаха 8-)

Taraaa
10-30-2008, 18:44
Ще си призная пък каквото ще да става

dqvolski_angel
10-30-2008, 18:57
аз казвам истината и питам същия въпрос. сигурно ще ми е доста сконфузно, ама бива ли толкова време да се занимавам с един човек и да няма един хубав откровен разговор!

SuNsEt
10-30-2008, 19:03
Винаги казвам това,което мисля.Ще му призная,че не ми е безразличен,но понеже си има приятелка нищо не мога да направя...Ще го питам дали той още ме харесва.Ако не може да се раздели с приятелката си-майната му.Има риба в морето...

ILY
10-30-2008, 19:09
мойта ситуация беше абсолютно същата :D ... аз се примирих, станахме най - добри приятели и когато ( след мноооооого време) той ми сподели че има различни от приятелски чуства към мен аз му казах че мойтте чуства са абсолютно същите, но просто толкова ми е ценен като фр че само като си представех какво ще се случи с отношенията ако скъсаме ии нямах никви намерения да ттръгваме :D :D :grin:

ell_ownz
10-30-2008, 19:16
qsno 4e staa vapros za teb i nqkoe mom4e
toi NE te har. tfa e istinata

summer_mo0n
10-30-2008, 19:27
Винаги казвам това,което мисля.Ще му призная,че не ми е безразличен,но понеже си има приятелка нищо не мога да направя...Ще го питам дали той още ме харесва.Ако не може да се раздели с приятелката си-майната му.Има риба в морето...

+1

amerikanec
10-30-2008, 21:05
Изглежда ти си красиво момиче,а момчето което ти харесваш иска да те запази като скрит коз да кажем,един ден когато той е сам ще те потърси,изглежда че той е свестен защото щом е зает не се зайграва с теб,а ти си объркана и питаш по форумите за да се увериш че си заслужава да му кажеш че имаш някаква впечатления относно него за в бъдеще.Един ден когато той отново е сам и те потърси,защото в това което си написала ми се стори че си сигурна че той пак ще се заинтригува.

Е в крайна сметка аз предполагам че ти много го харесваш,и моят съвет е когато му дойде времето не му казвай че е минало.

KimBerLy1912
10-30-2008, 21:11
Много условности станаха 8-)
8)

iskamdate123
10-30-2008, 23:33
Boje obyrkah se napylno , mayche trqq da prezaredq bateriqta. 8-)

Lichno az ne bih se zanimaval sys zaeto momiche , nali znaesh che ako obichash nqkogo trqbva da q ostavish da byde shtastliva .. A dokolkoto do tezi nameci moje samo na teb da ti se vijdat po ostri , moje bi tq te priema kato "nay - dobyr" priqtel. I taka 8-)

soul1199
10-31-2008, 06:42
Винаги казвам това,което мисля.Ще му призная,че не ми е безразличен,но понеже си има приятелка нищо не мога да направя...Ще го питам дали той още ме харесва.Ако не може да се раздели с приятелката си-майната му.Има риба в морето...ei tova e otgovorut :)

mediata
10-31-2008, 16:01
Имате следният случай:
Харесвате някой/я, но този някой/я е зает/а - любовта ви остава несподелена.
Само че човекът ви прави намеци, че има влечения към вас, харесва ви, не е лудо влюбен във вас, но не сте му и безразличен/на. Виждате се 1/2 пъти, но накрая вие прецаквате всичко (няма значение как).
След няколко месеца (в които не се виждате!) все още сте влюбен/а в същия човек, но той все още е зает ( но доста често се разделя и събира отново с приятелят/приятелката си). Въпреки това той/тя пак показва симпатий към вас, само че този път без намеци за среща, а уж просто сте приятели.
Та въпросът ми е: Ако искае да забравите този човек, но по никакъв начин не успявате, а той продължава да се държи с вас по същият начин, какво правите? Ии, ако един ден този някой/тази някоя ви попита, дали още го/я харесвате, какво ще отвърнете? Ще му/й кажете че вече всичко е монало (макар и да не е така) или директно ще си признаете? (Не забравяйте, че този човек все още е със приятелката/приятелят си! )
моят съвет е да не се занимаваш с този човек. играе си с теб