View Full Version : Пред дилема ....
miss_asi
10-30-2008, 18:36
Здравейте на всички!Извинете че задавам такъв въпрос.Значи ... гаджето ми ми казва че ще правим секс само когато аз се почувствам готова а в същото време постоянно напира в смисъл постоянно говори кога ще го направим и такива неща.Та въпросът ми е какво да правя???С него ходим от 5 месеца и сме преживели много тежки моменти ... сигурна съм че не би ме заебал но все още се чувствам неготова.
mi bace ako e tolkova nazor emi nz ne sum sig nali 4e e tip mom4e broikajiq
no tova samo ti reshavash koga si gotova dali sega utre ili sled oshte 5 meseca samo ti moje da si reshish koga si gotova ;)
Punisherrr
10-30-2008, 18:42
Защо,когато имате такива проблеми, не говорите с гаджетата си,а търсите отговора от напълно непознати,които не са на ясно нито с отношенията ви нито с нищо между вас двамата.... :? Нали вие двамата трябва да говорите за това?Не ние ще правим секс с теб нали така?
или греша нещо...?
;)
Ъъ..Ти на колко години си ?
Правила ли си секс до сега ?
From_Hell
10-30-2008, 19:03
Ъъ..Ти на колко години си ?
Правила ли си секс до сега ?
ти можеш ли да четеш!?Очевидно щом не е готова значи е девствена!Мислете с тия глави!Не случайно ги имате :x
MoRsKa_nimfa
10-30-2008, 19:10
Защо,когато имате такива проблеми, не говорите с гаджетата си,а търсите отговора от напълно непознати,които не са на ясно нито с отношенията ви нито с нищо между вас двамата.... :? Нали вие двамата трябва да говорите за това?Не ние ще правим секс с теб нали така?
или греша нещо...?
;)
+1
Serseri91
10-30-2008, 19:14
Говори ти за секс, поради простата причина, че се опитва да те предразположи.Определено не е за бройка.Секса заздравява връзките, предполагам и той се опитва точно това да направи, има ли секс има и по-голяма степен на доверие.Всъщност ти никога няма да се почувстваш сигурна и готова, просто се отпусни някой път когато сте сами и няма да съжаляваш.
не е ли ясно... пича е някъф загорял... вече са му омръзнали чекиите... колкото до miss_asi ако не го искаш не си длъжна...
varnen4e
10-30-2008, 19:30
Здравейте на всички!Извинете че задавам такъв въпрос.Значи ... гаджето ми ми казва че ще правим секс само когато аз се почувствам готова а в същото време постоянно напира в смисъл постоянно говори кога ще го направим и такива неща.Та въпросът ми е какво да правя???С него ходим от 5 месеца и сме преживели много тежки моменти ... сигурна съм че не би ме заебал но все още се чувствам неготова.
5 месеца без секс.. мисля, че ви е време.
varnen4e
5 месеца без секс.. мисля, че ви е време.
I kak po tochno opredeli che im e vreme :) nqkoi xora xodqt pochti godina i vse oshte ne sa sigyrni che mogat da se doverqt na partniora si ( govorq za 1viq put). A kolkoto do avtorkata na temata - kato ne si gotova ne go pravi, nikoi ne e v sustoqnie da te nakara :grin:
Абе шибайте се бе, кво му мислиш толкоз
Mr_Crowley
10-31-2008, 07:50
Хехеее, за 5 месеца сигурно големи драми сте изкарали! Нали се сещаш, че ти като не му даваш на човека това от което има нужда, той ще започне да си го търси на друго място. И на твое място не бих заявявал с такава категоричност, че някой не би те зарязал. Да не би да си някаква извънземна или Мис Калифорния, че да си мислиш, че не би те зарязал! Само го остави човека на сухо и гледай какво става...просто съвет, не е заяждане :-o
mitternacht
10-31-2008, 08:07
Изчу*ай го брутално!
soul1199
10-31-2008, 08:16
na kolko si?,ako ne si gotova o6e ne go pravi
GreenFairy
10-31-2008, 09:03
Направи го и ще се почустваш готова. Преди да го направиш няма начин да разбереш всъщност дали си готова. И аз бях така, мислех си, че ми трябва още време да се почуствам готова и следващата седмица като се видяхме почти го изнасилих :lol:
Еми ще те чака какво ще правите ... Ако не може .. да си търси друга. Поговори с него и му кажи,че по този начин те притиска като ти говори така. Просто го бият хормоните .. не че толкова неотложно и непременно го иска. И ние с приятелят ми сме минали през този период,в който ми казваше,че няма да бързаме пък в същото време друго ми говореше. И аз се плашех,но ... всичко отмина.. Просто хормони .. и той най-вероятно не го иска или пък не осъзнава,че чак до такава степен е стигнало даржанието му. Абе говорете пак ти казвам..най-добре ще е :)
sexy_baby_originale
11-01-2008, 13:43
И моето гадже беше така...и хоп нямаше и 3 месеца и го направихме. :-D
ми за всеки си е индивидуално и ако не се чувстваш готова,изчакай още малко..не трябва да го правиш на сила, само защото той иска..а е ясно че момчето доста му се иска,5 месеца са си бая време (даже имам приятел в същото положение-5 месеца без нищо, и само ми говори как му се прави ама каза, че дори да не му пусне скоро няма да я зареже за това, щото наистина е тъпо) та мисълта ми е прави го когато си готова и имай в предвид, че секса си е голяма отговорност :) :-) :-) \:D/ \:D/ \:D/
ми за всеки си е индивидуално и ако не се чувстваш готова,изчакай още малко..не трябва да го правиш на сила, само защото той иска..а е ясно че момчето доста му се иска,5 месеца са си бая време та мисълта ми е прави го когато си готова и имай в предвид, че секса си е голяма отговорност :) :-) :-) \:D/ \:D/ \:D/
+1
аз преживях същото нещо, и на мен ми казваше когато си готова, но не спираше да ме притиска,и ние ходихме 5 месеца а и бях девствена и ме беше страх,явно винаги го има това съмнение когато ти е за първи път, винаги му повтарях че не съм готова,че не искам, но ми казваше че няма да ми се прииска докато не го направя и не разбера какво представлява(бил е прав),познавахме още преди да тръгнем,доста беше търчал след мен, и най накря си викам квото ще да става и се съгласих,имаше перфектно отношение към мен, много ми хареса държанието му.и до днес не съжалявам че го направихме. но все пак ти си преценяш, от човек до човек има разлика. и все още сме заедно де:)
Ако му беше за бройката, отдавна да те е зарязал...
Като не си готова не го прави! Ако те зареже заради това - значи не си е струвало да си с него. Пък и като гледам снимката на профила ти ми се струваш мъничка.
Но най-важното в случая е че ти не искаш и не си готова и по никакъв начин недей да правиш нещо само за да го задържиш :)
folkmaniq
11-02-2008, 12:51
:-o :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
miss_asi
11-02-2008, 16:46
Няколко души ме питаха на колко съм-ами на 15 почти 16 съм.
firegirlll
11-02-2008, 17:05
Дали ще правиш секс или няма можеш да решиш само и единствено ти, и то когато почувстваш, че наистина си готова! Очевидно приятелят ти се опитва да те предразположи, говорейки ти за секс, но вероятно ти идва в повече.. Разбирам те, била съм в тази ситуация. По никакъв повод не позволявай неговата загорялост да ти повлияе и да те подтикне да го направиш без да го искаш.. Според мен 15 години са малко за започване на полов живот, но въпросът опира и до морални възгледи(мое мнение). Постъпи така, както намериш за добре и гледай после да не съжаляваш. ;) Успех.
roksana_1
11-02-2008, 17:47
Направи го и ще се почустваш готова. Преди да го направиш няма начин да разбереш всъщност дали си готова. И аз бях така, мислех си, че ми трябва още време да се почуствам готова и следващата седмица като се видяхме почти го изнасилих :lol:
хахахахах тфа беше ако некфо объркано ако не го напраиш нема да рабереш че си готова да го НАПРАВИШ :lol: ама това с изнасилването накрая напрао ме разби :lol: :lol: :lol: сиг и на мен кат ми е за пръв път и аз така ше напраа :lol: ше го изнасиля :lol: