View Full Version : izneveri mi
chanelll
10-30-2008, 19:10
izneveri mi sled 4 godini, neznam dali go e pravil i predi. Sega izglejda, 4e sajalqva, no neznam dali da mu prostq :( :( pomognete mi
dqvolski_angel
10-30-2008, 19:13
1vo, samo ti si znae6 kakvo izpitva6 kum nego i kakvo sa otno6eniqta vi. 2ro, ako iska6 da ti pomognem dai malko podrobnosti
jenanadqvola
10-30-2008, 19:14
В трудна ситуация си,изневярата винаги е значела голяма болка и много страдания,но в твоя случай е още по-лошо..имате 4 годишна връзка,мисля че трябва първо да разбереш причината и тогава да мислиш за евентуалната прошка,лесно е да простиш,но трудно ще зарасне раната от изневярата.. :(
sextazy_baby
10-30-2008, 19:16
Не разбирам защо след 4-годишна връзка е направил такава простотия... :?
xXxScreamxXx
10-30-2008, 19:22
ДЕеееееееееееееееееееееее ебааааааааааа Jena Na Dqvola толко ли беше нужно да ми крадеш автара :-x :-x :-x :-x
по темата : щом е станало 1 път, пак ще стане ..
Не знам какво да ти кажа ..
ако мислиш 4е няма да се повтори ... давай .. прости му и ... така.. :)
Ако не ... сещаш се ;)
И да му простиш,нещата няма да бъдат същите...и накрая ще осъзнаеш,че не си е заслужавало.
[b]ДЕеееееееееееееееееееееее ебааааааааааа Jena Na Dqvola толко ли беше нужно да ми крадеш автара :-x :-x :-x :-x
8-) ...Спокойно,дишай,дишай...!(См ени си аватара ти и готово... :-D )
xXxScreamxXx
10-30-2008, 19:32
[b]ДЕеееееееееееееееееееееее ебааааааааааа Jena Na Dqvola толко ли беше нужно да ми крадеш автара :-x :-x :-x :-x
8-) ...Спокойно,дишай,дишай...!(См ени си аватара ти и готово... :-D )
Аааааааа псстт ...
тоя автар 3ма човека са ми го взимали вече .. и 3мата го махнаха .... :evil: :evil:
с него съм си от 3 или 4 месеца и не мисля да го пипам скоро ;)
ТАКА ЧЕ ДА МУ МИСЛЯТ :evil: :smt097 :evil: :D :D :D
MostHated
10-30-2008, 19:33
4 години, и да постъпва така... боклук е. Според мен не заслужава, аз с момичето, с което 3 месеца ходехме не съм и изневереил и 1 път. (въпреки че имах възможност)
ако имаш чуства към него, дай му 1 шанс. ако се повтори не се занимавай!
jenanadqvola
10-30-2008, 19:36
ДЕеееееееееееееееееееееее ебааааааааааа Jena Na Dqvola толко ли беше нужно да ми крадеш автара :-x :-x :-x :-x
по темата : щом е станало 1 път, пак ще стане ..
Не знам какво да ти кажа ..
ако мислиш 4е няма да се повтори ... давай .. прости му и ... така.. :)
Ако не ... сещаш се ;)
Точно пък от тебе съм го откраднала :D Споко ще го сменя,много съм те видяла че си с такъв аватар :D
splendour
10-30-2008, 19:39
razkatai my familiqta go nqma zna4enie s boi li s karanici li s izolirane li................kakto re6i6
Явно си му омръзнала...идва и такъв момент във връзките :)
splendour
10-30-2008, 19:42
xaxa tva ne e tvoq snimka koqto da si pravila ti.tva e kartinka koqto bog znae kolko xora q imat kat avatar ili prosto v kompa si.....ako iska6 ynikalen avatar s1zdai go [bez lo6i 4yvstva s1m] :)
MagnetiC
10-31-2008, 05:49
Мисля, че всеки може да се подхлъзне..защото според мен той е направил точно това. С течение на времето връзките затихват, няма я страстта от началото и пр..Аз също съм много против изневярата, но се замисли, ходили сте 4 години..сигурно се е почудил какво е да е с друга (особено пък ако никога не е бил)..Можеш обаче и да се радваш..защото пак се е върнал при теб и съжелява наистина..т.е. въпреки, че е опитал с друга и е имало примерно страст и искри..той обича теб и се е върнал при теб..Според мен 1н път е позволено човек да сгреши..вярно мн ще те боли..но пък сега можеш да го измъчваш и наказваш - да го боли и него..Според мен трябва да разбереш защо го е направил, да кажеш, че му прощаваш..и да продължите да ходите, но ако това се повтори го зарязвай..
П.С. аз лично след като продължим да ходим ще се правя на по-студена, за да го поизмъча и да осъзнае колко много ме е наранил, защото ако го разбере и ме обича наистина, то не би го повторил...
Jo_Ni_To
10-31-2008, 06:20
И да му простиш,нещата няма да бъдат същите...и накрая ще осъзнаеш,че не си е заслужавало.
+1 :o :o
soul1199
10-31-2008, 07:03
ostavi go,ne my pro6tavai,ako my prosti6,tova pak 6e stane,nameri si dryg,ostavi go,a toi mn lo6o e postupil,mrusnik :o
ImmortalForever
10-31-2008, 08:23
Хах ами човека е решил да разнообрази .. ти па ся..вземи го убий...
ami bih ti kazala da go razkara6,no ne e lesno da se re6i6 na takava seriozna postupka sled 4-godi6na vruzka.vse pak...EDINSTVENOTO ne6to,koeto az ne bih prostila e iznevqrata.zaedno sme ot 3godinii go obi4am pove4e ot sebe si dori,imame i dete,no vse pak NIKOGA nqma da mu prostq ako mi izneveri.bih mu prostila dori ako me udari(estestveno ednokratno,a ne sistemen poboi mn qsno),no iznevqra nikoga ne moga da preglutna.
po tvoq vupros-sama trqbva da re6i6,samo ti znae6 kakvo si govotva da prieme6 v imeto na tazi vruzka.
sasha_90
11-01-2008, 09:31
Ако те обичаше,нямаше да ти изневери,особено след 4 годишна връзка.Според мен,не държи особено на теб.Не му прощавай!Човек изневери ли веднъж-пак ще се повтори.
titinkaa
11-01-2008, 09:34
ако го обичаш много му прости
Щом ти е изневерил значи не му пука много, така че го разкарай.
samoubiika
11-01-2008, 12:51
моето мнение е 'ЗАРЕЖИ ГО'.направи ли го веднъж,ще го повтори,потрети и т.н.. същото е с 'ако те удари'.случи ли се веднъж!един единствен път да прояви агресия и да те удари,ще го прави по-често.
може би не ти изневерява за първи път.за да се стигне до там,че да ти изневери-явно нещо ти липсва.нещо,което той търси в други жени.щом не е имал смелостта да застане пред теб,да каже какво не харесва у теб и какво му липсва...бих могла да го нарека тъпа путка и не си заслужава!
да не те трогват сълзи,мили думи,смс-и,телефонни обаждания,съжаления...явно няма достатъчно достойснство,за да се изправи пред 'жената,която обича' и да и признае какво,защо и как се е случило.
за мен това не е мъж!
drun-drun!
11-01-2008, 12:57
Само аз ли смятам,че темата е ебавка ??????
Щом ти е изневерил...едва ли му пука за теб. Зарежи го.
Защо деба всичките съдите момчето вие жените сте много странни същества еми помислете малко от една страна защо бихме ви изнверели? От една страна внимание липсва, от друга няма я страстта както казаха някои хора искрите между двама души или нещо куца във връзката. Така и за другата страна винаги има причини не бързайте да съдите хората преди да ги познавате. Това е от мен лека вечер на всички :)
therichbitch
11-01-2008, 21:46
mi ne mu pro6tavai /iznevqrata e mn lo6a i gadna
/