View Full Version : Как става тоя номер?
Как да забравя момче, с което сме почти по цял ден заедно (от едно училище сме) и сме много добри приятели? Където и да отида, квото и да направя, все при него свършвам и направо полудявам. Знам, че трябва да се опитам да му намеря 'заместник', но как да стане, когато виждам само него.
П.П. Не съм от вчера в този форум и макар че не пиша, знам, че много хора ще кажат, че има такива теми или ще се шегуват (нямам нищо против, и без това ми трябва малко доза смях тея дни..), ноо предполагам, че всеки мисли своя проблем за уникален or smth, затова се извинявам на всички, които ще изнервя с глупавата си тема. Винете пубертета. :-D
Как да забравя момче, с което сме почти по цял ден заедно (от едно училище сме) и сме много добри приятели? Където и да отида, квото и да направя, все при него свършвам
Е, поне свършваш :P.
WithLove
10-30-2008, 20:30
Еми,няма как. 8-)
draki4ka
10-30-2008, 20:34
посмей се -КоТе КаЖи "БаУ'! -ГрУх.. -ЕгАтИ КоНя,ЧуРуЛиКа КаТо КаТеРиЦа.. :lol: :lol: :razz: :lol: :lol:
до темата: ми ти имаш ли чувства че не разбрах ? 8-)
Хахах радвай се че свършваш,някой и това не могат да направят :lol: :lol: :lol:
iskamdate123
10-30-2008, 23:43
Където и да отида, квото и да направя, все при него свършвам и направо полудявам.
8-) [/b]
mynichka
10-31-2008, 04:42
:lol:
soul1199
10-31-2008, 06:52
emi priznai my,4e go har.,ako toi ti kaje,4e ne te har.6e spre6 da misli6 za nego :grin:
иди са наеби с някои циган и го пиши като изнасилване!
The_Devil_Girl
10-31-2008, 12:01
аз не разбрах той харесва ли те ? ти харесваш ли го ? ако да защо искаш да го забравиш ? И мисля че дори да скъсате пак мойе да си останате приятели ( ако станете гаджета де )
dqvolski_angel
10-31-2008, 12:26
и защо ти трябва да го забравяш???
kukli4kata001
10-31-2008, 14:38
според мен зависи какви са чуствата ти,т.е дали си ВЛЮБЕНА или го ХАРЕСВАШ...ако го харесваш ще ти мина и макар,че всеки ден сте заедно ще го преживееш.....но ако си влюбена вече е мн по-сложно...
alkoholit
10-31-2008, 14:53
мии трудно да ти кажеме като никфо инфо не си дала ... нито кви чуства имаш към него нито нищо ! Но ако изпитваш нещо към него е най удачно да си поговорите