Влез

View Full Version : Помощ

bebeto_mjei
10-30-2008, 21:15
Тъъъ...на 13 г. съм и имам гадже,което е на 15.Ходим от месец и половина и тои прави намеци за секс.Казва ми,че ще чака колкото е нужно,особено когато става въпрос за 1вия път.Обяснява ми се в любов,аз също много го обичам-с една дума почти перфектна двойка сме.Той очаква в близките 1-2 месеца да му пусна, а аз се притеснявам постоянно,не съм му казвала.Когато се сетя за това си мисла,че от една страна ми е рано,но пък връсниците ми (не всички ама има доста) вече са го правили.А от друга страна го искам,защото той е наистина момчето мечта,няма да навлизам в подробности.Помогнете ми,искам съвет,вие как бихте постъпили?Благодаря предварително! :) :) :)

Eeyore1
10-30-2008, 21:39
Ей това пък да правиш секс,защотото другите ти фр са го правили е супер тъпо..бъди различна! А относно това че гаджето ти иска,много малко време сте заедно за да направиш тази крачка,мисля че тази част е за по късен период,когато се опознаете много добре.Момчетата обичат недостъпните момичета,не му се давай,дори и да е момче мечта..той е момче а ти знаеш какви са те ....

summer_mo0n
10-30-2008, 21:39
Aко наистина те обича и държи на теб няма да ти дава срок през който трябва да му пуснеш.Пък и си МНОГО малка. Така че почакрай има време за всичко.

SheMeTcHeTo
10-30-2008, 21:46
Ти си на 13, а той на 15... Ооо даже сте закъсняли... Досега и бебе трябваше да дундуркате. :D

Сега сериозно по темата... и аз мисля,че ти е рано и че не си наясно какво точно искаш. Пък и връзката ви не е много дълга, за да си сигурна,че е сериозния и правилния човек за първия ти път...

"но пък връсниците ми (не всички ама има доста) вече са го правили" :shock: ... И какво от това?! Да не би да останеш по назад ли?...
Каквото и да решиш си е за твоя сметка...но после може и да съжаляваш. :? :)

bebeto_mjei
10-30-2008, 21:53
Знам,че има време за сичко,но неискам да го загубя.Ако му пусна след 5 месеца няма да има проблем.Никога не съм глидала какво правят другите,но по този начин се успокоявам ,че не съм единствена.Мисля ,че ще изчакам по-дълго.Преди да тръгнем,той и най-добрата ми приятелка си бяха говорили и той й беше споделил,че ще иска секс от момиче след като са ходили дълго време-5-7 месеца.

MartiSSima
10-30-2008, 21:57
Моята сестра е на 14 и не я знам какво и се върти в главицата а ти си на 13.Направо ме хвърляте в тъча.Какво като иска секс ако те обича( макар да се съмнявам на тея години да знаете какво е ЛЮБОВ) ще те чака докато ти сама прецениш че си готова за тази стъпка.Наясно ли си че това е крачка чиято отговорност е много голяма...замисли се...На 13 години за мен си още дете...А той като е на 15 да не би да е голям мъж?!Замислете се ... не е нормално на тея години за секс да мислите...поне така аз мисля

Eeyore1
10-30-2008, 22:08
Знам,че има време за сичко,но неискам да го загубя.Ако му пусна след 5 месеца няма да има проблем.Никога не съм глидала какво правят другите,но по този начин се успокоявам ,че не съм единствена.Мисля ,че ще изчакам по-дълго.Преди да тръгнем,той и най-добрата ми приятелка си бяха говорили и той й беше споделил,че ще иска секс от момиче след като са ходили дълго време-5-7 месеца.

Точно пък 80% от момчетата след като им пуснеш те заебават,а пък мисля че на твоята възраст не бива на първо място да е секса...ти още си в периода на детската любов така че,за секс не бива да се мисли,след това почват проблеми,ох дали ще ми дойде?,ох трябва да си купя тест?...рано ти е,ако той те обича няма да залага на секса,а на чувствата.Пък и той е на 15 -още не знае какво иска пък за секс ми мисли...Лелеле накъде отива светът

bebeto_mjei
10-30-2008, 22:08
Моята сестра е на 14 и не я знам какво и се върти в главицата а ти си на 13.Направо ме хвърляте в тъча.Какво като иска секс ако те обича( макар да се съмнявам на тея години да знаете какво е ЛЮБОВ) ще те чака докато ти сама прецениш че си готова за тази стъпка.Наясно ли си че това е крачка чиято отговорност е много голяма...замисли се...На 13 години за мен си още дете...А той като е на 15 да не би да е голям мъж?!Замислете се ... не е нормално на тея години за секс да мислите...поне така аз мисля Това,че съм или сме на тази възраст незначи,че незнаем какво е любов.Досега съм обичала само него и още едно момче-първата любов.Затова не случайно написах , че той ми каза че ще чака колкото е нужно!!!

Eeyore1
10-30-2008, 22:14
Моята сестра е на 14 и не я знам какво и се върти в главицата а ти си на 13.Направо ме хвърляте в тъча.Какво като иска секс ако те обича( макар да се съмнявам на тея години да знаете какво е ЛЮБОВ) ще те чака докато ти сама прецениш че си готова за тази стъпка.Наясно ли си че това е крачка чиято отговорност е много голяма...замисли се...На 13 години за мен си още дете...А той като е на 15 да не би да е голям мъж?!Замислете се ... не е нормално на тея години за секс да мислите...поне така аз мисля Това,че съм или сме на тази възраст незначи,че незнаем какво е любов.Досега съм обичала само него и още едно момче-първата любов.Затова не случайно написах , че той ми каза че ще чака колкото е нужно!!!

Аз подкрепям напълно aLoNe`In`ThE`dArK`f" Щом той ще чака какъв е проблема...или то май ти не можеш да дочакаш :lol: :-D

jad3d
10-30-2008, 22:24
Прави си кефа не ги слушай

therichbitch
10-30-2008, 22:26
emi mislq 4e si malka i na takava vuzrast ne moge6 da kafe6 "mm da obi4am go zatova 6te spq s nego",prosto nqma kak da izpitva6 lubov na tozi etap/istinska imam predvid/

jad3d
10-30-2008, 22:30
emi mislq 4e si malka i na takava vuzrast ne moge6 da kafe6 "mm da obi4am go zatova 6te spq s nego",prosto nqma kak da izpitva6 lubov na tozi etap/istinska imam predvid/
Ми тя обича любовната игра,не човека :-D

Consequence
10-30-2008, 23:01
Малка си още ... Такива дето ще те обичат и ти ще ги обичаш ще има още много :)
Що се отнася до секса ... Щом е склонен да чака, ок ... Макар че това са само приказки.Никой не обича да чака.Особено момчетата...На нас ни е нужно.Няма как.Животни сме (: Дори като сме малки ...
Ако е наистина склонен да чака, то единственият ти проблем ще е кълбото от нерви, което той ще стане.Няма да ти казва, че му се иска, но ще прави тъпи намеци.Може и да се скарате.
С риск да ми се скарат съфорумците, мога да ти предложа да му "правиш" разни неща.Говоря за масажиране ... А защо не и нещо повече?
Но за секс определено е рано.В крайна сметка дай му нещичко, но не и всичко.Така ще има какво да очаквате и най-вече той.Така няма да има проблеми.Пък ако продължава да напира, нека си играе повече с чурката си и да си трае.Нали уж те обича, ще чака колкото е нужно.

petervuto
10-31-2008, 07:42
Съгласен съм с мненията преди мен. Малка си, не бързай.
Как пък връстниците ти са го правили на 13? Струва ми се че просто се хвалят, така "за пред хората".
А пък ако не се лъжа е незаконно да правиш секс под 14 :-o

tonitoo
10-31-2008, 08:55
И аз бях така,но просто една вечер му казах,че съм съгласна и след това не съжелявах,че съм го направила....И аз много се притеснявах,даже той по-едно време се стресна,че съм толкова притеснена :-D и ми вика:Абе аз няма да те коля :D Така че няма от какво да се притесняваш... и когато се чувстваш готова го направи :)