PDA

View Full Version : Пъпки по лицето. Помогнете моля ви.

bommba
10-31-2008, 08:46
Po liceto imam mladejki pupki koito sa mnogo. Ima nqkoi deto sa s gnoi , drugi koeto sa zeli da zavehvat. Molq ako nqkoi znae nqkav na4in za iz4istvaneto na tezi pupki ot liceto da spodeli :(

ELiTyYy
10-31-2008, 09:25
На мен ми помогна Clean&Clear... :) също и салициловия спирт...2% :)
Има доста теми за пъпките...виж в търсачката доста мнения има...:)

mimichi
10-31-2008, 21:06
Колко пари струва това Clean&Clear

ILY
10-31-2008, 22:23
не разбирам... толкова ли е сложно да намерите другите ( безкрай многоо ) темии за пъпките и тн в търсачката пфффффф :?: :!: [-X

Joffynka
11-01-2008, 12:36
хахи и аз съм така,всички са Побертети кво да ти кажа :) Еми значи Гарниер 3 в 1 вс казват че върши работа,иначе Зинерит,медицински лосиони "амрита" от Ейвън Клиар скин -тези вършат работа но не и за постоянно чесно да ти кажа 1 ден бях напълно своодна и от учение и от всички не излизах никъде с никого просто ей така да си почина и реших да се посветя на тялото си и на всеки половин час тичках до банята да си мия лицето само с вода,без съпун или някакво лекарство до 7 вечерта кожата ми беше в страхотна форма а бях почнала някъде от 10 сутринта и съм си изпускала от време на време точноста на половин час :) на другия ден бях гладичка като бебешко дупе сау имах още малко белези но за 1-2 дена и те изчезнахха щоту водата ги превърна в бързопадащи кожички! Бях упезпокоена че може кожата ми рязко да изсъхне но майка ми е лекар и каза че няма подобно опастност,а са ми казвали че и многото пиене на водя ти изиствало кръвта и нямаш проблеми с кожата косата,ноктите,мазнините и т н.Общо взето открих че ВОДАТА е най добото

pinki
11-07-2008, 14:13
Ще кажа само : ЗИНЕРИТ :P (Zineryt) Струва до 13лв в аптеките \:D/

Kras4eto_lp
11-07-2008, 15:48
Колко пари струва това Clean&Clear
Аз си го бях взела за 5-6лв. доколкото помня, но на мен не ми действаше много :D

Len4etyYyy
11-07-2008, 16:00
Gentamicin si kupi ot nqkoq apteka.Za okolo 2 sedmici iz4istva liceto...Okolo 2-3 leva e