View Full Version : Въпрос към момчетата
Здравейте форумци,
Искам да задам един въпрос, който ме интересува на вас момчета. Случвало ли ви се е по време на секс да свършите без да разберете, че сте свършил без да усетите нищо дори и това да е било когато Ви е бил първия път.
dimitar_ak
10-31-2008, 13:12
Нормално е. Ако отскоро правиш секс още не може да контролираш усещанияата си.
От скоро да, но май не ми разбра въпроса да свърша без да разбера и да продължа секса без да спирам все едно нищо не се е случило да не усетя въобще, че съм свършил
dimitar_ak
10-31-2008, 13:15
От скоро да, но май не ми разбра въпроса да свърша без да разбера и да продължа секса без да спирам все едно нищо не се е случило да не усетя въобще, че съм свършил
Съвсем правилно те разбрах.
Mr_Crowley
10-31-2008, 13:15
Тиии, според мен нещо бъркаш понятията.... :-o
Mitko___
11-01-2008, 05:33
:shock: ....
е как ще свършиш без да усетиш :( :( :( :neutral:
fewtcher
11-01-2008, 09:24
Първият път е най-вероятно да ти се случи, тогава притока на адреналин е най-голям :grin:
Ами не, не ми се е случвало ама като се замисля не е невъзможно... Адреналин и не знам си какво, всичко може да повлияе, всичко е на психологическа основа, нали е секс.. ;)
Ами не, не ми се е случвало ама като се замисля не е невъзможно... Адреналин и не знам си какво, всичко може да повлияе, всичко е на психологическа основа, нали е секс.. ;)
6tom kazvate..............
Volley_Boy
11-01-2008, 19:33
Струва ми се нерелно. :shock: Но не ми се вижда и да не е възможно първият път,но да продължиш да го правиш?! WTF :shock: