PDA

View Full Version : Защо стана така ?!

alkoholit
10-31-2008, 14:26
Ходих с нея месец и няколко дни и в първите две седмици бяхме супер щастливи ... и изведнъж сичко рухна.Тя ме заряза туко ! Незнам защо но затова малко време аз се привързах към нея супер много и ... я обикнах ... тя стана най-голямата ми слабост! И изведнъж тя дойде при мен и поиска да скъсаме ... аз нямах право на дума и затова се съгласих. проблемат е че аз немога да дишам без нея тя се превърна в смисъла на живота ми. Кривото е че тя не иска повече да е с мен заради тъпото к*пеле бившия и с които са ходили 11 месеца и я е зарязал и от страх да не я нараня тя заряза мен и разби моето сърце :-Х просто нз какво да правя. Отчаян съм дайте съвет плс

housy
10-31-2008, 14:29
Ми без да се обиждаш , според мен тя е супер куха.Щом за толкова малко време е ходила с теб...Най-вероятно според мен е , че просто е тръгнала с теб , та да си има някой за известно време.Сигурно не е могла да си избие бившия от главата и просто .. те е резнала..Другия вариянт е , че нещо не й е харесала във връзката ви..Препоръчвам ти да гледаш на пред и да я забравиш тая.!

Bellatrix
10-31-2008, 14:35
След такава дълга връзка (11 месеца все пак) има логика да е била наранена и да е станала много недоверчива. Също може да е искала просто да забрави за бившия си с друго момче (често това друго момче е произволно и към него чувства не се таят) и просто вече да си си свършил работата... А и честно казано разбирам я-след 1 ужасно тежка раздяла не можех дълго да си събера акъла. И на сегашното момче съумях да му се доверя и да рискувам с него едва месец че и малко отгоре след като тръгнахме. Че и още се мъча да убия вътрешните съмнения, че мъжете са гадове. След като някой истински те нарани е трудно известно време да не си мислиш: Оф мъжете са боклуци...
Дай всичко от себе си да и докажеш, че ти не си такъв и че тя греши. Докажи и, че наистина я обичаш и тя може да ти вярва...

alkoholit
10-31-2008, 14:39
Тя разбра че не съм такъв.Правех всичко за нея но нейното отношение си остана все така студено ... тя неиска да ми даде шанса страх я е да ми се довери а аз съм изживявал много по трудни раздяли но всеки пат намирам сила да се доверя :oops:

sasha_90
10-31-2008, 14:50
За съжаление нищо не можеш да направиш.

Lysit0
10-31-2008, 14:56
А можете да си останете поне приятели. :)

alkoholit
10-31-2008, 14:59
тя ми предложи и аз и казах да ноо ... боли ме ... дори при мисълта че е с друг прекалено много я обичам явно за да я дам на друг :? :(

Lysit0
10-31-2008, 15:05
Еми в твоя случай ,няма какво друго да направиш....освен да се примириш. :smt023

NaNa_SladuRana
10-31-2008, 15:16
и аз ходя с гаджето си от месец и наистина за мен той е нещо много ценно не бих си позволила да го загубя,за този един месец го обикнах ужасно много и никога ама НИКОГА неяма да го отрежа,особенно заради такава глупост
Та мисълта ми е,че разбирам как си я обикнал за толкова кратко време (ако намериш специалния човек,имаш чуството,че винаги си го обичал),но явно тя не изпитва същото иначе съм 100% сигурна,че не би те оставила.Според мен тя все още не е преживяла бившия си така че по-добре се откажи от нея...
:(

scoobydors
10-31-2008, 16:25
;-)

mynichka
10-31-2008, 16:37
Само приятели нищо друго .. :(

ImmortalForever
11-01-2008, 13:32
То верижна реакция станало..Еми оправяй се сега...

Erica1
11-01-2008, 13:36
Примири се колкото и да ти е тежко. :?

MegabytE
11-01-2008, 17:02
А можете да си останете поне приятели. :)
Да, по- хубаво от нищо.

glamouros
11-01-2008, 17:31
:) Станало е така защото момичето е било наранено, и след като ти си се държал с нея мило когато е била разочарована - тя просто е решила че не може да вярва. Проблема е, че все някой е наранен и тука тва си ти... няма лошо... Научи се да си по-неуязвим в това отношение. Винаги ще има и друга

alkoholit
11-01-2008, 18:04
neee sega razbrah zarqzala me e zaradi edin lainar :-x :-x

dqvolski_angel
11-01-2008, 20:02
разбирам я. след предишния я е страх отново да отвори сърцето си (особено ако става дума и да отвори краката си). трябва да я убедиш да живее за мига и да не гледа прекалено напред - ние, момичетата имаме ужасния навик да се чудим кога ще приключи връзката ни. ако тя пак не те разбере, явно не изпитва достатъчно силни чувства към теб.

dqvolski_angel
11-01-2008, 20:03
разбирам я. след предишния я е страх отново да отвори сърцето си (особено ако става дума и да отвори краката си). трябва да я убедиш да живее за мига и да не гледа прекалено напред - ние, момичетата имаме ужасния навик да се чудим кога ще приключи връзката ни. ако тя пак не те разбере, явно не изпитва достатъчно силни чувства към теб.

ThePowerOfLove
11-01-2008, 20:16
:) Станало е така защото момичето е било наранено, и след като ти си се държал с нея мило когато е била разочарована - тя просто е решила че не може да вярва. Проблема е, че все някой е наранен и тука тва си ти... няма лошо... Научи се да си по-неуязвим в това отношение. Винаги ще има и друга

Има нещо вярно ;-)

buffalo88
11-01-2008, 20:19
Споко човек просто не си попаднал на подходящото момиче. Излез на чист въздух,разходи се и знае ли човек - може да срещнеш друго момиче,което да харесаш дето и след 2 години да не иска да те зареже. :)