View Full Version : Maybelline
n0va_s1m_tYk
10-31-2008, 16:28
Сега рекламират на Maybelline някакъв май нов фон дьо тен, а аз вече доста време се каня да си взема един по приличен иии се колебая дали да е на тази фирма. На рекламата изглежда супер, ама то рекламата в повечето случай не отговаря на реалността. :D
Какво бихте ме посъветвали?
bonbonkata011
10-31-2008, 17:45
Оууууу и аз изкам да си го взема този фдт,но незнам дали е наистина хубав. :-o
n0va_s1m_tYk
11-01-2008, 20:19
Май никой още не го е пробвал? :D
bettersweet
11-02-2008, 11:43
Има такава тема вече :x
CraZy_SumMer
11-02-2008, 11:56
Ауу и за съм му много навита на този фдт :grin: Ако някой го ползва,да каже дали наистина е толкова добър,колкото изглежда.. :) :) :)
n0va_s1m_tYk
11-02-2008, 20:23
Има такава тема вече :x
Ok де, що се караш? Видях другата тема, едва след като пуснах тази, пък и в оная почти нищо не пише... ;]
мм да наистина изглежда доста добре но дали етака .. :? :D
baby_blonde_
11-03-2008, 18:27
Сега рекламират на Maybelline някакъв май нов фон дьо тен, а аз вече доста време се каня да си взема един по приличен иии се колебая дали да е на тази фирма. На рекламата изглежда супер, ама то рекламата в повечето случай не отговаря на реалността. :D
Какво бихте ме посъветвали?
emi markata e mnogo dobra .. az dosega sam si zimala vse chervila i sa mn qki :-) za fon dio tena ne znam imat i edin antibakterialen ta se kolebaq koi ot dvata toq ili noviq .. nai dobre otidi do nqkoi kozmetichen magazin i probvai nqkoi tester da vidish ka kshte ti stoi 8)
да хубав е една приятелка си го взе и супер :grin:
Аз го имам.. Не е нищо особено.. аз попринцип слагам по-тъмен и си взех най-тъмния, нали уж се адаптирал към кожата.. и седи като платно..не съм доволна !! Има фдт като стикове те са по-хубави.. =))
Иначе на Maybelline са им хубави спиралите !
LaPeNcEto0o
11-05-2008, 08:36
Има фдт като стикове те са по-хубави.. =))
Мисля, че на Боржуа има такива.