View Full Version : RAZKAJETE ;]
zaribena
10-31-2008, 20:49
Ей хора ако ви се занимава пишете :P Я кажете според вас има ли истинска любов тя само една ли е ии колко продължава тя....и ако при вас е имало истинска любов разкажете аз ще ви разкажа моята: На 13 години съм запознах се миналата учебна година с едни Х-ари и единия от тях ми се стори сладур и мой тип зех му скайп и започнахме да си чатим с течение на времето започнахме да се зарибяяме и така станахме гаджета той ме покани на кино и там се целунахме {P} това беше уникално филмът киното и целувката като по филмите връзката ни държа 2 месеца и се разкапа...туй са подробности това беше първата ми истинска любов....а вашата :) :) РАЗКАЖЕТЕ :P
GregoryHouse
10-31-2008, 20:51
Пиши в хилядите други такива теми...стига с тея глупости...
zaribena
10-31-2008, 20:57
Blqqqqq lqlqlqlqqlq kat ne ti se zanimava ne dei we nikoi ne te kara p1k i sq mi e t1po nqma ko da praq i mi e nqkfo filmarsko ako sxvashtash se v g1z kat ne ti se zanimaa i mislish 4e sa gluposti (finger)
GregoryHouse
10-31-2008, 21:00
Ти му обясняваш да спазва некфи си правила то ти се зъби....виждам защо не е просперирала връзката ви...а мнениято ми по тази тема го има във всички останали стотици такива...
пуснете още една такава тема ... мисля,че ше някъде 8а - 9та вече :x
snejana67
11-01-2008, 06:43
:-o има истинска любов,но ми се струва,че ти си още малка за да я търсиш-с времето тя сама ще те намери :? това ще се случио когато пораснеш :)
mynichka
11-01-2008, 06:46
пиши на кирилица :-x ..
а и преди да пуснеш тема...провери дали има друга такава
soul1199
11-01-2008, 07:43
а и преди да пуснеш тема...провери дали има друга такава :-x
sasha_90
11-01-2008, 07:47
Толкова и е била истинска любов.Щом се е "разкапала" на втория месец.
slunchiceto0
11-01-2008, 07:49
Ето това е едно от есета ми за любовта....
ЛЮБОВТА
Съществува ли любовта?Да,това е едно прекрасно и истинско чувство,което всеки един от нас изпитва в даден момент от живота си.
Тя не се търси,нито пък намира.Любовта не е даденост,нито задължение.Тя е както сладка,така и горчива.За жалост не винаги споделена.
Това прекрасно чувство сближава хората,научават се да обичат и ценят ближния си.
Любовта е истинска само когато е взаимна.Когато между двама души има разбирателство,доверие ,хармония и се правят взаимни компромиси.
Да обичаш означава много.Да знаеш и да си сигурен в чувствата си,да си готов на всичко за човека до теб.Да даваш всичко от себе си,било ти любов,нежност,ласки и всички онези малки нещица,които могат да накарат някой да се чувства истински обичан.Трябва да влагаш всичко от себе си,да умееш да правиш компромиси и най вече прощаваш.
И когато двама души са заедно и влагат достатъчно от себе си,то тяхната връзка е пълноценна и любовта е над всичко.
Но любовта също така е признак на страдание.Много от нас не успяват да усетят тази тръпка.Остават с жестоки рани и белези и губят волята си да обичат.Най-тежко е да изпитваш болка от човек,в който си вярвал така сляпо,за който си давал всичко.
И все пак моето мнение е,че любовта ще спаси света!
И каквото и да сме преживявали,колкото и да сме страдали,не трябва да се предаваме,а да се борим за любовта,а именно смисъла на нашето щастие!
И като цяло това ми е мнението ;]
HardlyAwakened
11-01-2008, 08:14
а и преди да пуснеш тема...провери дали има друга такава
8)
Violenza
11-01-2008, 12:50
2 месеца и се разкапа...
това беше първата ми истинска любов..
Дам.. това е истинската любов.
samoubiika
11-01-2008, 13:26
всъщност...незнам какво е любов.някога умеех да обичам.някога обичах.някога имах мечти и надежди..един ден всичко това се изпари.остана само омраза,ненавист и всичкото зло,което са ми сторили другите си връщам с лихвите.немога да обичам.може би някой ден отново ще се науча.някой ден,но не днес.не утре.не идната седмица или идния месец.едва ли!
може би точно една провалена любов ме превърна в 'нещото',което съм сега,а може би всичко останало.незнам!
незнам какво е истинстинска любов,а може би съм знаела,но забравила.просто въпросите,на които трябва да си дам отговори заемат времето,в което може би трябва да мисля за любов и да се влюбвам.
а темата наистина съм я срещала 2-3 пъти.просто като искаш да направиш нова тема я избери такава,че да я няма във форума,а няма такава тема,следователно се порови у страничките и намери темичката,която те интересува :)
И на това му викаш истинска любов, за 2 месеца...немога да разбера :-o
pepelq6kaaa
11-01-2008, 14:28
kva lubov na 13 :D :D :D 4e i istinska q se osaznai
nz az o6te ne sam namerila istinskata lubov vaob6te kat se zamislq i kato gledam povedenieto na mom4etata ......
NaNa_SladuRana
11-01-2008, 14:40
такива теми хиляди....мислех,че предишната ми връзка беше \"истинска любов\",но сравнение със сегашнат ми не е нищо,та мисълта ми е,че мислиш,че даден човек е любовта на живота ти докато не срешнеш някои по-добър,които да обичаш повече
:D
va tvoito ne e lubov o6te si prekaleno malka za da razbre6 kakvo e lubov ... 2 meseca i aide obi4ate se xaxaxa .... i to na 13 godini lapeta ... Istinska lubov sa6testvuva pone spored men,no tq idva v zrqla vazrast,kogato naistina znae6 kakvo iska6 i tarsi6 a po vaprosa kolko produljava tova nikoi ne moje da kaje ...
P.S. Za avtorkata na temata:Tova tvoito ne e lubov a prosto haresvane kakto pri pove4eto zabludeni tineidjari ...
dqvolski_angel
11-01-2008, 19:49
майкоооооооооооооооооо истинска любов! на 13 години за 2 месеца. видяла малко романтика и вече Massari Real Love. прекалено се филмираш. прекалено.
Еми и аз доо съвем скоро си мислех, че съм влюбена.. Беше ми "истинската любов" Само че не беше два месеца, а една година. И най-вероятно е било само дооста силно привличане до степен на вманиачаване. И защо си мисля така? Еми.. след 1 година кфо ли не, ми мина прекалено лесно и бързо. В един момент само помислих съвсем реално какъв е смисъла и се спрях. И това беше. Мислила съм си, че съм била влюбена и че какво ли не. Последните дни се разбирам всичко.. И мисля, че не съм се влюбвала. Знам ли вече.. Едва ли някое от нещата които чувствам в момента са определени и истински. :D Чесно казано вече май не се и замислям толкова. Просто подминавам =]
xxXroshawkaXxx
11-01-2008, 20:21
Толкова и е била истинска любов.Щом се е "разкапала" на втория месец.
\:D/
nicolepcd
11-02-2008, 07:42
Когато бях на 5 имаше едно момче от село... Много го харесвах, но той беше на 9! Имахме голяма разлика в годините, а и той не ме забелязваше. :( Когато го виждах ми се свиваше корема, усещах пеперудите в него, но нищо не се получи между нас. Не знам защо :( Сега като го виждам с други, сърцето ми ме води към него, но разумът ми ме спира. :( Мисля, че това беше истинската ми любов :(
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ма верно, имаше такова момче :razz: :razz: :razz: