Влез

View Full Version : Разкъсана и ужасно объркана...

shirley
11-01-2008, 09:59
Добро утро.
Теми като тази, която сега ще прочетете, може много да сте срещали, може пък и да ме сметнете за побъркана, може и да го приемете за нещо, което се случва на всеки. Въпрос на гледна точка и разбирания.. И все пак ми е странно да започна, така че ще тръгна малко по отдалеч.. Близо две години харесвах момче на моята възраст, в началото и то мен доста, нищо не стана, притеснителни бяхме и двамата, то го превъзмогна, намери си друга, аз не успях и продължих да имам чувства към него. Преди месец може би си наложих да спра, не можех да продължавам така повече, имаше там някакви момчета, на които се кефех съвсем повърхностно, но не можех да си избия от главата това момче. Както и да е, в училище като изключим редовните часове, започнах някакъв СИП, на който ходеха хора от всякакви класове. Записах точно него, поради две причини - първата и по-главна беше, че винаги съм искала да изучавам предмета, втората, която някакси допринасяше, беше че най-интересните и забавни хора от училището ми също ходеха и ми се искаше да прекарвам повече време с тях, да ги опозная. Та отидох, но точно тях ги нямаше, имаше други хора, не по-малко забавни и атмосферата също се получи страхотно. Забелязах едно момче, което преди не бях виждала, не е от типа яките и известни момчета на училището, но изглеждаше много мил, оттогава не мога да спра да мисля за него и с нетърпение си чакам СИПовете да дойдат. Не сме се запознавали, не знам как ще стане, притеснителна съм, но усещам, че само той може да ме накара да спра да мисля за предишното момче (към което както вече казах имах 2 годишни чувства). Сетих се за една моя приятелка от училище, с която са учили заедно, та да я разпитам за него. Не сме много близки но си говорим и се поздравяваме. Близки в смисъл че не сме най-добри приятелки, но се познаваме добре. И тук идва проблема.. С приятелки нон стоп си говорим колко отчайващо зле се държат момчетата, как на шега ще обърнем резбата и така нататък, и преди няколко дни се замислих. Ами ако наистина става така с мен? Много мои приятелки се хвалят как на купони са се забили с друго момиче и все пак си остават хетеросексуални и го приемат за нещо нормално, но все пак се чудя. Определено не съм обратна, може би съм само объркана, може и да започвам да имам симпатии и към хора от двата пола, не знам. Онзи ден точно да попитам момичето, бившата му съучиничка, казах "абе искам да те питам нещо" и точно да я попитам за съученика й, и някой я викна, трябваше да си тръгне. След това вече не съм я питала, защото възникна това съмнение. Вчера бях на някакъв купон у една приятелка по случай Хелоуин и тя беше там. Често я виджах да седи сама на стълбите и си мислеше за нещо и имах чувството че само си вися и я зяпам. На мен дори ми е странно, не мога да го приема. На няколко пъти съвсем на шега подхвърлих на приятелките ми, че заради момчетата ще обърна резбата, но те знаят че съм шегаджийка и не ми обърнаха внимание.. Страх ме е да го помисля сама пред себе си, камо ли да го кажа на тях, а фактът че го пиша тук ми костваше огромно усилие. Не знам какво ми става, полудявам.. Имам чувството, че и двамата ме привличат по един или друг начин, може и само да си въобразявам, може да е временно, може да е само прищявка. Може и просто да съм повлияна от част от околните, които или се правят на интересни, или се чудат как да афишират, че не им пука и свободно се забиват с момичета. Виждате, ужасно съм объркана, аз го приемам много на сериозно и се разкъсвам, тотално пощурявам. Много е дълго знам, и все пак продължавам да се надявам някой, на когото му се е случвало, или пък някой без предрасъдъци да ми даде някакъв съвет...

P.S. На 16 съм, ако е от значение. И двамата са с 2 години по-големи.

mrssmith
11-01-2008, 10:24
всичко е временно, въобразяваш си.
мисля,че изпитваш някаква отчяна нужда да си с някого.(затова и започваш да мислиш за ралични хора.) ако се дистанцираш от всички,ще осъзнаеш,че и сама да си пак може да ти е супер. посто не си попаднала на правилния човек. това не означава,че трябва да се примиряваш с неправилните. ;)

Lysit0
11-01-2008, 10:28
Защо не се запознаеш с момчето от зипа?Измисли някакъв начин...и го заговори :)

Lysander
11-01-2008, 10:31
Есенна депресия те е обхванала. Ще се оправиш споко

HardlyAwakened
11-01-2008, 10:31
Защо не се запознаеш с момчето от зипа?Измисли някакъв начин...и го заговори :)

добра идея :), пробвай се..нищо не губиш :)

mynichka
11-01-2008, 10:34
доста дълго :P ..еми ходите на сип ..запознай се с момчето :)

shirley
11-01-2008, 11:40
Благодаря ви на всички ужасно много за съветите и разбирането. Очаквах коренно различни реакции, радвам се обаче, че по един или друг начин ми влязохте в положението и не ме съдихте. За момчето от СИПа ще се запозная, да. Трябва някак, и смятам още следващия път, когато имам час, да преглътна страха си и да отида там. Най-много да се изложа, но нищо, като че ли вече ми е все едно какво ще стане. Чудя се друго обаче... Нито един от вас не спомена нищо за втората част от темата ми.. за момичето... Наистина ли смятате, че е временно и е просто отчаяние, че не съм с никого, или го смятате за неестествено и никой не иска и да обели дума затова? Съмнявам се, все пак не говоря с бабите си за това, а с хора, които би трябвало да го приемат, но все пак се притесних... Защото обикновено ако една тема е табу, хората избягват да говорят за нея. Както и да е, проблемът продължава... След като ви прочетох мненията се опитах да се настроя наистина на такава вълна, че не е нищо сериозно и само си въобразявам.. Обаче от нямане какво да правя, взех че написах името на момичето във фейсбуук и ми излезе тя. Разгледах й профила, и попаднах на информацията за нея. В полето relationship status пишеше single, а в полето interested in пишеше... women... Зарадвах се. Не знам защо. Усмихнах си се сама на себе си, и се зарадвах. Не си го обяснявам. Не знам. Идея нямам какво да направя. Сега съм по-объркана отколкото бях преди 2 часа. Господи, колко съм объркана. Наистина не знам какво да правя със себе си оттук нататък...

sladur4etyYy
11-01-2008, 11:45
shirley, престани да говориш глупости. толкова си се вживяла, че вече откачаш. никой не споменава тва за лесбийството ,просто защото на всеки му е ясно, че тва е тъпа прищявка, само едно внушение и нищо повече. запознай се с момчето и направи нещо по въпроса да се сближите. ще видиш тогава как бързо-бързо ще забравиш за момичетата 8)