PDA

View Full Version : Кога вече не си струва?

MaLkaTa_LaDy
11-01-2008, 13:34
Стува ли си да се борим за една любов, когато сме наясно, че няма да се получи? Струва ли си да си пропиляваме времето в мислене "Дали е възможно" ? Стува ли си просто? Кога вече спира да си струва? Някога казвали ли сте си стига толкова и наистина там да е била точката? Разкажете, моля ви...

ImmortalForever
11-01-2008, 13:38
Спира да си струва когато, спре да ти пука :)

sexa_na_kompleksa
11-01-2008, 13:42
Някога казвали ли сте си стига толкова и наистина там да е била точката? Разкажете, моля ви...

Да, но мисля, че нещата са по-различни.
Ако мислиш, че няма смисъл, се откажи.

secretdream
11-01-2008, 14:05
Не си струва,когато на другият не му пука за теб. Дори да боли,трябва да се сложи точката.
При мен се случи така. Не исках,но така трябваше. Няма смисъл от заблуждения,лъжи и напразни надежди. От тях много повече боли.

techCandy
11-01-2008, 14:16
А какво значи невъзможна, аз не виждам какво толкова може да
раздели двама човека, ако примерно са от един град или билзки и единия не е на смъртен одър! Ако и двамата искате да сте заедно не виждам какво може да ви попречи, начин винаги има. Не си струва, когато на единия не му пука за другия и историята е детски инат.

pepelq6kaaa
11-01-2008, 14:20
Не си струва,когато на другият не му пука за теб. Дори да боли,трябва да се сложи точката.
При мен се случи така. Не исках,но така трябваше. Няма смисъл от заблуждения,лъжи и напразни надежди. От тях много повече боли.
da i pri men ujasno e :((((( mn me e qd 6tot zaradi takiva bokluci iztarvah edno mom4e

MaLkaTa_LaDy
11-01-2008, 14:28
А какво значи невъзможна, аз не виждам какво толкова може да
раздели двама човека, ако примерно са от един град или билзки и единия не е на смъртен одър! Ако и двамата искате да сте заедно не виждам какво може да ви попречи, начин винаги има. Не си струва, когато на единия не му пука за другия и историята е детски инат.
Невъзможна значи, когато на единия не му пука за другия... А другия дава всичко за него...

Lysit0
11-01-2008, 14:30
Ами , ако мислиш,че няма смисъл се откажи.

NaNa_SladuRana
11-01-2008, 14:37
много точно казано

Metal_kids
11-01-2008, 14:46
Ами едва ли ние сме точно хората които трябва да ти кажат какво да правиш,но от опит казвам опитай да го забравиш,остави го да е щастлив и се огледай около себе си със сигурност има някой който държи на теб и те обича :) Дай му шанс ,нищо няма да изгубиш само може да спечелиш ;)

MoHuTo
11-01-2008, 14:47
Не си струва, когато на другия не му пука за теб, когато даваш всичко за него и опитваш, а нищо не се получава. Ето тогава не си струва да опитваш и в такива случеи е хубаво да се спре навреме, защото няма смисъл от самозаблуждения и напразни надежди..

slun4ice_90
11-01-2008, 14:54
Когато само единият се бори, не става и не си струва...А другият е безразличен..Тогава е според мен. :-P :?

LittlePrincess
11-01-2008, 14:57
Когато на другия не му пука и е напълно ясно,че нищо няма да се получи независимо както искаш-НЕ,няма смисъл да се залъгваш с напразни надежди!

scoobydors
11-01-2008, 15:14
много точно казано
:)

krisiiiiito
11-01-2008, 15:17
много точно казано
:)

Erica1
11-01-2008, 16:10
+1 8)

dqvolski_angel
11-01-2008, 20:53
така е със всичко, не само с любовта

led_i_ogyn
11-01-2008, 21:23
Точно това преживях съвсем скоро...Спира да си струва,когато усетиш,че започваш да даваш много повече от колкото получаваш...Когато започваш да променяш себе си...Да изменяш на волята си...Когато усетиш,че губиш себе си...Когато цената е прекалено висока за да я платиш...Най-вече,когато започваш да се чувстваш виновна за всичко и самата ти ставаш малоценна...Прекрачваш границите на достойнството си...

sextazy_baby
11-02-2008, 06:58
Ами ако дадения човек си струва има смисъл да ти пука и да се бориш за него,но ако на него наистина не му пука...тогава по този начин ще мъчиш само себе си.

jghgh
11-02-2008, 08:45
Абсолютно. НЕ на филмирането.
Много е трудно като си разочарован и разбит да гледаш обективно, но трябва.
Спира да си струва, когато виждаш че няма шанс.
А то доста често нещата са безнадеждни, но някои индивиди (като мен :D ) си вкарват някакви филми и въртят варианти "ами ако такова, ами ако онакова" .. няма такива положения, истината е една и е непоклатима, и квото и да правиш, си остава същата... особено ако само ти си страната, която иска да промени нещо... a на другия му е все тая... :?

babity
11-02-2008, 08:47
Понякога, обикновено вечер, когато не ми се спи, препушила съм, а кучо спи и няма с кой да се гушкам ме налягат подобни мисли и нападам бившето си гадже с молби за последен шанс. Естествено, на сутринта вече съжалявам, че съм го направила. Когато някой от двамата сложи точката спира да си заслужава. АЗ съм горделива и само крайно отчаяние може да ме накара да се моля за още.

jghgh
11-02-2008, 08:51
Понякога, обикновено вечер, когато не ми се спи, препушила съм, а кучо спи и няма с кой да се гушкам ме налягат подобни мисли и нападам бившето си гадже с молби за последен шанс. Естествено, на сутринта вече съжалявам, че съм го направила. Когато някой от двамата сложи точката спира да си заслужава. АЗ съм горделива и само крайно отчаяние може да ме накара да се моля за още.

Същата история и при мене :shock: После съжалявам, защото и аз имам гордост, но същевременно проявявам изпадналост като му пиша за тва колко ми е кофти без него... Ама 3 пъти вече му стигат.. не съм го търсила от последния път, когато му писах за последно... а аз него не помня кога беше.. но няма и повече да го потърся де ^^
Съгласна съм с мнението ти между другото.

Айде успехи и да ги забравим тия момчета!! ^^

olii
11-02-2008, 09:29
Спира да си струва когато работата отиде към унижение и усетиш, че съвсем скоро ще загубиш достойнството си.
Да, случвало ми се е да си кажа "Стига толкова" когато видях, че на момчето не му пукаше особено за мен.

Sissy90
11-02-2008, 09:50
За мен не си струва, когато връзката ти те прави нещастен/на. Ако тъжните моменти са повече от щастливите и като цяло определяш живота си като "нещастен", значи нещо генерално куца.

B3B0K
11-02-2008, 10:44
na men ne sprq da mi puka.zapo4na d ami puka 4e onijvam togava ve4e si kazah stiga