View Full Version : Завинаги
Плашат ли се момчетата от думата "завинаги" ? ако да защо?? много ми е интересно, като кажа на едно момче искам да сме заедно винаги или завинги и като го погледна лицето му виждам страх се едно... :( случвало ли ви се е и на вас?
sexa_na_kompleksa
11-01-2008, 13:48
Не съм го казвала и не са ми го казвали. Това са много силни думи и не можеш да ги казваш на всеки. Същото е и с "Обичам те". Ако сегашния ми приятел ми каже, че иска да сме заедно завинаги, най-вероятно ще се разделиме, докато не е станало твърде късно. Харесвам го, но определено не си представям да сме заедно вечно.
ImmortalForever
11-01-2008, 13:49
Най-хубаво си подбирай думите, за да не виждаш страх изписан на лицето му/им.
''Мразя те'',''Обичам те'' и '' Да сме ЗАВИНАГИ заедно'' са много силни думи.И не трябва да ги използваш така безразборно,a по- предназачение наистина.
VerryBerry
11-01-2008, 14:39
До сега на никой от бившите си не съм казвала "завинаги",просто защото и аз както някой спомена не си представям да прекарам остатъка от живота си с тях..но и не вярвам че изобщо ще кажа това на някой,защото това е доста сила дума в една връзка
NaNa_SladuRana
11-01-2008, 14:44
Личнo моя не се плаши,напротив той ме плаши с тази думичка,много често я употребява,но какво пак с удоволстве ще съм си с него завинаги,но се съмнявам,че ще стане така
:D
FrozenFire
11-01-2008, 14:52
За какво ''завинаги'' говориш в тийн форум?
Jumbie483
11-01-2008, 14:56
''Мразя те'',''Обичам те'' и '' Да сме ЗАВИНАГИ заедно'' са много силни думи.И не трябва да ги използваш така безразборно,a по- предназачение наистина.
+1 :-)
LittlePrincess
11-01-2008, 15:03
Какво 'завинаги' в тийн годините ни???Пределно ясно е,че няма да сте заедно завинаги!
krisiiiiito
11-01-2008, 15:33
''завинаги'' ... хм едва ли!!?
"Завинаги"-това винаги ми е звучало толкова далечно и някак неосъществимо така че тази дума не ме плаши. :)
sladkata_bebz
11-01-2008, 18:51
Да,казвала съм.Но той първи.Не мисля,че го плаши,нито мен.Тази дума е много силна,но щом си сигурен няма защо да те плаши...
SunShinePearl
11-01-2008, 18:57
ми плашещо си е да ти кажа :-D дори и да е от човека когото обичаш...
dqvolski_angel
11-01-2008, 19:01
аз съм момиче, обаче...лелееееее ЗАВИНАГИ! като 'доживотна присъда'. няма нищо вечно, това знам аз