PDA

View Full Version : revnost

Glezlichka
11-01-2008, 14:57
Zdr :) imam mn gaden problem. Gadjeto mi e ujasno revnivo i za vsqko neshto me revnuva dori za nai malkata glupost.Primerite sa bezbroi,taka 4e nqma da davam.Poslednata glupost koqto napravi e da mi smeni parolata v edin sait.. samo i samo da ne sym otgovarqla na nikoi.I nai loshoto e 4e otricha che e bil toi, i dori se sardi 4e go obvinqvam, a az sym 100000 % sigurno 4e e bil toii.. naistina nz kakvo da pravqq s negoo.. :(

Lysit0
11-01-2008, 14:59
Що' не го скъсаш?Защо ти е такъв човек?Майната му,и гледай на пред..:!:!:!:

MaLkaTa_LaDy
11-01-2008, 15:00
Ами ако си наистина сто процента сигурна, че е бил той, го скъсай, но помисли, винаги има някой друг, който да иска да ти навреди. Трябва да има доверие в една връзка, без него не се получива...

NaNa_SladuRana
11-01-2008, 15:08
най-много ги мразя тези истории,тегли му една.Как може да съществува връзка без доверие?Имам си късмет,че в моята връзка няма такива изпълнения и двамата си вярваме на 100%
:-)

scoobydors
11-01-2008, 15:25

Съгласна :)

krisiiiiito
11-01-2008, 15:29
Ами ако си наистина сто процента сигурна, че е бил той, го скъсай, но помисли, винаги има някой друг, който да иска да ти навреди. Трябва да има доверие в една връзка, без него не се получива...

Metal_kids
11-01-2008, 15:37
Оооо миличка незнам ,ако си нямате доверие на къде сте тръгнали :-o ревноста е нормална в умерени количества и знам ли вземете си поговорете на 4 очи какво искате от връската ви и изяснете всичко :)

Успех!!!

LittlePrincess
11-01-2008, 15:47
Аз такова животно не бих държала.Най-много мразя да ми се държи сметка за нещо

dolce_lady94
11-01-2008, 15:48
miii govori s nego iii my kaji 4e ako ti nqmadoverie ili da se opita da ne te revnuva ilii daa si gleda raotata :)

sexa_na_kompleksa
11-01-2008, 15:58
Най-лесно е да скъсат...
Първо се опитай се да поговориш него. Обясни му, че имаш право на свобода и че няма да направиш нищо лошо бла бла ...

Erica1
11-01-2008, 16:09
Поговори с него и изяснете нещата заедно. Успех! :)

tuzaro
11-01-2008, 16:13
Що' не го скъсаш?Защо ти е такъв човек?Майната му,и гледай на пред..:!:!:!:щото може да е грозна и друг да не се навие да и е гадже :lol:

ThePowerOfLove
11-01-2008, 16:25
И на мене бившия ми влизаше в пощи, сайтове и т.н..Кажи на приятеля си,че не ти е приятно така, макар че той едва ли ще се спре, затова най-добре го остави

Lysit0
11-01-2008, 16:32
Що' не го скъсаш?Защо ти е такъв човек?Майната му,и гледай на пред..:!:!:!:щото може да е грозна и друг да не се навие да и е гадже :lol:

А ти що' не престанеш да пускаш тъпи и безмислени постове,с които не добринасяш нищо на хората с проблеми?Ъ?! :) Хората искат съвети и помощ,a поне 40% от форума такива като теб само се заяждат. :booooomb:

tuzaro
11-01-2008, 16:33

А ти що' не престанеш да пускаш тъпи и безмислени постове,с които не добринасяш нищо на хората с проблеми?Ъ?! :) Хората искат съвети и помощ,a поне 40% от форума такива като теб само се заяждат. :booooomb: да си чувала за свобода на мнението? и аз не се заяждам просто давам някакъв вариант :-P

ImmortalForever
11-01-2008, 16:43
Днеска сменя пароли, утре ключалки...Сама решаваш..

sweet4esf
11-01-2008, 17:16
milichka moq e sushtiq..samo deto mi vlizashe cheteshe suobshteniqta i otg ot moe ima i to otg na mom4etata koito mi pisaxa bqxa :? po dobre da ne kazvam..NO TAZI REVNOST NI RAZDELI TOCNO PREDI 3 DNI ..nakraq kogato osuznaqt kakvo sa imali otnovo go iskat i se molqt kakto moqt v4era mi se mole6e..sega sme otnovo zaedno no vuprosa e da pokaje6 na tvoq 4e si ima6 sobstvena svoboda i ako nqma doverie NQMA VRUZKA...NQMA NISHTO....nadqvam se samo da ne stignete do tam kadeto nie s moq za6toto sega LUBOVTA V MEN E POGREBAA DULBOKO V MEN ZA DA NE STIGNE DO SURCETO MI...gledai s teb da ne stane...boli ujasno mn :?

UnaBletoLoVeU
01-04-2009, 14:01
Сменил й паролата и тя ще го къса? :lol: Ясно си личи, че не сте обичали никого. Иначе щяхте да знаете, че може да сте много много обидени, да скъсате дори за малко, но да ви мине после..защото любовта прощава.

И моят приятел е много ревнив, но след година и малко нещата се оправиха. Покажи му, че може да те загуби, дръж се хладно и бас хващам, че след месец вече ще се държи много по-добре. Успех!

sunbeamz
01-04-2009, 14:06
Мисля че първо трябва да си поговорите сериозно.Попитай го дали наистина е бил той,кажи му,че дори да е не му се сърдиш,а просто искаш да ти има повече доверие.Ако наистина го обичаш му го кажи,също че си само негова и само него обичаш :-) Мисля,че би свършило работа. Ако продължава,тогава вече може би трябва да скъсаш с него.Явно не те заслужава. Успех! :)

bloodfrozen
01-04-2009, 14:09
За к'во си раздаваш паролите наляво и надясно?

MoHuTo
01-04-2009, 14:13
Поговори с него и виж дали нещата ще се подобрят, ако не се подобрят според мен няма смисъл да сте заедно.. без доверие няма връзка :?

JaCkYto0o
01-04-2009, 14:15
Оооо миличка незнам ,ако си нямате доверие на къде сте тръгнали :-o ревноста е нормална в умерени количества и знам ли вземете си поговорете на 4 очи какво искате от връската ви и изяснете всичко :)

Успех!!!

+1 :)

summer_mo0n
01-04-2009, 14:21
Ако си сигорна че е той не се колебай скъсай го

PreciousDiamond
01-04-2009, 14:42
Тц .. ех , ама сте и вие .. Ами .. откъде знаете как стоят нешата ? Откъде знаете, че ТЯ не му е дала повод за ревност ? Все пак , знаете как стоят нещата в повечето сайтове за запознанства - всеки показва, каквото има да показва (( : Най-лесно е да скъсаш с него - ДА , съгласна съм , но защо ако не си сигурна , че е той ?! Все пак си помисли на кой си си раздавала паролите ;)

ImmortalForever
01-04-2009, 15:46
Оф, кой измести тая тема, щях да се повторя 8-)

kobrichka
01-04-2009, 16:06
Не бих търпяла това,едно е ревност друго е навлизане в личното ми пространство.Това е твоят живот не неговият.Лично аз не бих търпяла такова отношение.Това не е любов...

belle90
01-04-2009, 16:27
Purvo nistina ne e hubavo da se rovite v neshtata si obache zashto podqvolite imash registracii v saitove za zapoznanstva kakva rabota imash tam nali si imash priqtel i taka natatuk ne se li useshtash che tova go drazni aide molq ti se prestanete s tiq saitcheta veche az kato si trugnah s gadjeto se iztrih otvsqkude shtoto se drazneshe i taka vsichko e mnogo po dobre prestani da flirtuvash po tupite saitove da si pokzvash snimchicite i taka natatuk

huligankata
01-04-2009, 16:35
Ако искаш да сте заедно свиквай - ревността не се лекува. Ако мислиш, че не си в състояние да го търпиш наистина го остави и си намери друг.

HONDA
01-04-2009, 16:42
Няма нищо лошо в това да те ревнува, но в границите на нормалното, а той явно прекалява. Поговори с него. Лично мое мнение е, че за да те ревнува си му дала някакъв повод, не вярвам без нищо да е токова мнителен.

ImmortalForever
01-04-2009, 17:36
Днеска сменя пароли, утре ключалки...Сама решаваш..

днеска стискаш пари утре стиснеш букета моито момиче

Кфо да прайш, живота е радост и тъга!

pandelka
01-04-2009, 17:38
Така е като си нямате доверие.А една връзка се гради на доверието!

Yancheto
01-05-2009, 05:33
Много ми е чудно защо си казвате паролите на гаджетата?Аз не бих го направила.
Говори с това момче,обясни му,че не ти е приятно да те ревнува толкова и би искала да ти има повече доверие.И както каза някой преди мен,изтрий си тези регистрации.Както виждаш,не му е приятно.

belle90
01-05-2009, 10:53
Ама след като си имате гаджета защо имате регове в разни сайтчета за запознанства нали си имате човек до себе си защото се врете в сайтовете и си създавате проблеми и после се оплаквате че ви ревнуват айде осъзнайте се

Adwokat
01-05-2009, 11:13

Ами може го Обича и за това да не къса с него... а и това според мен е доста прибързано.. първо трябва да поговорят двамата и ако нищо не излези тогава да се разделят.. :? 8)