View Full Version : Problem
darkoftheside
11-01-2008, 16:07
pf
_sheherezada_
11-01-2008, 16:16
Поговори с нея открито и я накарай да разбере че не ти е приятно да се вижда с друг.Ако и след това продължи по същия начин и постави ултиматум-ти или той.Ако избере теб-добре,ако ли не-просто я забрави значи не е за теб
тоя пък, от де знаеш че та обича?? махай я, не ти трябва такава жена.
ThePowerOfLove
11-01-2008, 16:21
Ако държи на теб няма да прави неща, които са ти неприятни :? Говори с нея
GameMaster
11-01-2008, 16:21
Suglasna sym...Na osamoteni mesta da hodi s tova momche i da kazva che te obicha.Ako ti vlizashe v polojenieto shteshe da spre....po-dobre govorete puk ako se naloji... i po-drastichni merki priemi.
И ти вярваш ли и, че те обича след като прави неща които са ти неприятни?!
Бих го зарязала на митутата.Да знам,че ходи с друга и да сме още заедно,НЯМА ШАНС!
slim__shadygirl
11-01-2008, 16:36
Тряя да ти е станало пределно ясно, че вече не е с тебе
pandelka
11-01-2008, 16:43
Бих си поговорила сериозно с нея?
ImmortalForever
11-01-2008, 16:44
Бъди нахален.Питай дали може да излезеш с тях. :)
lele_maiko
11-01-2008, 18:51
pi4 moje i v teb da ima gre6ka i moeto mom4e neiska da izlizame za6toto nqma vazmojnost no nemo se surdq :-) mojebi tfoeto momi4e e malko po osobeno i iska da izliza s gajeto si pi4 probvai se i sedni si pogovori s neq :P
cinderella_gugutka
11-01-2008, 18:56
нищо.няма.да.направя-ако.ще,става.нещо.при.тях.то .ще.стане-ако.се.меся.мога.само.да.вло ша.нещата
Volley_Boy
11-01-2008, 19:10
Я да те питам тебе първо от кдъе зн,че тя ходи на усамотени места с него?Видял ли си ги?Чул ли си го?Снимали ли са ги тя ли ти каза?Ко?А сега по върпса ти.Ако това стане при мен аз бих нарпавил така:Първо ако са ми го казали неам да повярвам.Ще се наложи да го видя с очите си.А ако го видя директно вдявам една дупаница на онзи м/у очичките и на нея ще й кажа "НЕ ме търси повече".Поне аз бих постъпил така.НЕ съм агресивен ил иревнив,но съм лудо влубен в нея и й простих едни два месеца,в които тя незнаеше какво сиак и след това осъзна,че ме обича суепр много и се върна при мен.Поен това бих направил аз.НАдявам се да помогна!Успех пич!
Jumbie483
11-01-2008, 20:00
Как търпиш тя да ходи някъде с друг...без теб ? :shock: :shock:
Аз само като си представих на момента, моето момче с друга без мен..на усамотени места...ах пак ме изби на ревност :oops: :oops:
Та по темата, кажи на приятелката си, че не ти е приятно и или да те взима с тях или да престане да се вижда с него. Така все едно ти изневерява и ти нямаш нищо против :-D
soul1199
11-02-2008, 07:06
spored mene,ne te obi4a,ako te obi4a6e,6e6e da si sedi na guza/s izvinenie/i hem si i kazal,4e ne ti e priqtno,spored men kaji i da izbira m/y teb i nego,za6oto taka ne moje