View Full Version : Чудя се как...?
DJ Proximus
11-01-2008, 17:44
Харесвам много едно момиче и всичко права но тя не иска да погледна на мен като нещо повече от приятел (забравих да кажа ния сме доста добри приятели и се познаваме от 2 години).Та моля ви да ми дадете някакви съвети какво да направя защото вече се изчерпах... :-#
glamouros
11-01-2008, 17:51
Постарай се момичето да те види в малко по-различна светлина. Покажи й как се чувстваш... :)
LittlePrincess
11-01-2008, 17:53
Явно просто няма да се получи.
Няма начин да промени решението си ... Тя вижда в очите ти приятел а не някой , който би се потил върху нея ... ако ме разбираш :P не се надявай много ..
pandelka
11-01-2008, 17:55
Ми не разбираш ли просто че тя те приема само за приятел и не иска нищо повече : ) .
Явно просто няма да се получи. :-$
След като тя самата неиска да те приеме и като нещо повече от приятел просто няма смисъл а прави каквото и да било.ако трябва да сте заедно като нещо по-различно то ще си дойде от самосебе си .Вярно сега ти се измъчваш защото тя не гледа така както ти на нея ,но ако почакаш малко може би нещата между вас ще се променят.
GoldeN_LoVe
11-01-2008, 18:06
Ако тя не чувства нищо не си прави илюзии :?
mir4eto93
11-01-2008, 18:10
Сигурен ли си, че те приема само като приятел, в смисъл говорили ли сте за това или просто ти е предположение... Защото често зад фразата просто приятел се крие нещо много повече :)
DJ Proximus
11-01-2008, 18:12
да ви кажа чесно не мога да я разбера защото много пъти е имало лубвни игрички но като говоря с нея по сериозно тя отклонява темата и заради това си мисля че иска да сме приятели но дано да се получи нещо...
gattopardo
11-01-2008, 18:18
Покажи й, че я харесваш, че държиш на нея, кажи й го даже, кажи й че изпитваш чувства и че я приемаш като нещо повече от приятелка, че искаш да излезете някъде заедно- на кафе, дискотека...
Говори й мили думи и сякви там глупости...
Ако ти каже твърдо не, еми... потърси си някоя друга.
Успех.
GaNgStAz
11-01-2008, 18:21
След като тя самата неиска да те приеме и като нещо повече от приятел просто няма смисъл а прави каквото и да било.ако трябва да сте заедно като нещо по-различно то ще си дойде от самосебе си .Вярно сега ти се измъчваш защото тя не гледа така както ти на нея ,но ако почакаш малко може би нещата между вас ще се променят.
:smt023
абе спокс..има и други момичета